Jump to content

Λογαριασμοί telepassport?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

EPEITELOYS EBALE H TELEPPASPORT KAI ASTIKA STIN 8ESSALONIKI!!!!!!!

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχεις ξαναπεί και σε άλλο thread μου φαίνεται...

Tι θέλεις να φωνάξει κάποιος "ΟΛΕ!"; :p

Ωραία λοιπόν:

Η Telepassport έχει αστικές και στη Θεσσαλονίκη! Όλε! :up:

Άσε που το κατάλληλο thread για να το αναφέρεις θα ήταν αυτό:

Α και για να σε προλάβω, από αύριο η Telepassport παρέχει αστικές και στο νομό Ηρακλείου!!! (Όλε σύντροφοι Κρητικοί!)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

KAI STO HRAKLIO AAAAA!!!!

to phran apofasi ante ayrio me8abrio 8A baloyn kai sthn a8hna!!

Αμαν πια με την αστική της telepassport! έλεος!

Και εγώ τη χρησιμοποιώ και δεν έχω αστική αλλά δεν κάνω έτσι!

Τι το φοβερό έχει δηλαδή; μονίμως χρέωση ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ σε αντίθεση με ΟΤΕ και άλλες εταιρίες που μετά τα δυο λεπτά είναι ανά δευτ.

0,0235 αντί για 0,24;

Eίναι 0,0235 αντί για 0,026 καθημερινές πρωί, 0,0235 αντί 0,026 για τα 2 πρώτα λεπτά και 0,025 για τα επόμενα καθημερινές βράδυ και σαββατοκύριακα και 0,023 αντί 0,024 τις Κυριακές.

Για να ξέρουμε τι λέμε.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για στάσου βρε lewton τι δεν ισχύει από όσα έγραψα;(η χρέωση της κυριακής;)

μήπως έχει χρέωση ανα δευτερόλεπτο μετά τα δυο πρώτα λεπτά όπως ο ΟΤΕ και κάμποσοι εναλλακτικοί; Είναι καλύτερα για σένα να σου κοστίζει λίγο φτηνότερα (μα πολύ λίγο!) αντί να έχεις τη χρέωση ανα δευτερόλεπτο(μετά τα 2 λεπτά);

Υ.Γ. μάλλον παρεξήγησες το νόημα της τελευταίας φράσης. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το 0,0235 έχει πολύ μικρή διαφορά από το 0,024 που κοστίζει για την πλειοψηφία των εναλλακτικών.

Oκ, όντως το παρεξήγησα και νόμισα ότι το έγραφες σε σχέση με τον ΟΤΕ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι σχετικά με τις τράπεζες.

Σκοπός τους είναι να περιορίσουν τα έξοδα για να αυξήσουν (κι'άλλο) τα εσοδα τους. Πώς θα το κάνουν αυτό? Ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος : Μείωση προσωπικού!! Όταν θα σου βάλουν ένα σεβαστό ποσό σε κάθε συναλλαγή που δεν έχουν σημαντικό κόστος, θα αναγκαστείς να κάνεις κάτι πιο αυτοματοποιημένο. Από εκεί και πέρα, αν και εκεί να χρεωνουν (έστω και λιγότερα) θα πας στην πιστωτική. Και τελικά βγαίνουν δύο φορές κερδισμένοι... :worry:

Απλά και σίγουρα πραγματα (αν είσαι τράπεζα)... :mad:

Εγώ είμαι και συνεργάτης της Telepassport και η μόνη τράπεζα που ξέρω ότι δεν παιρνει την προμήθεια είναι η Aspis Bank και το καλό είναι ότι δεν έχει και ουρές. Μετά είναι η Πειραιώς που παίρνει μισο ευρώ και η Αγροτική που επίσης παίρνει μισό ευρώ. Εγώ το έχω βάλει με πάγια εντολή σε λογαριασμό οπότε πάλι δεν έχω χρέωση.

• 1 month later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 9 Απρ. 2004 , 00:17)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η TelePassport ξεκινάει τμηματικά την εξόφληση των λογαριασμών μέσω την γραφείων των συνεργατών της.

Οι λογαριασμοί εξοφλούνται χωρίς καμία επιβάρυνση στα εξής γραφεία συνεργατών:

Καβάλα, Σπινάσα Ελένη (2510 225284)

Λάρισα, Παντελίδου Φρειδερίκη (2410 549231)

Τρίκαλα, Παπαγεωργίου Θωμάς (24310 29320)

Τρίπολη, Σιουρούνη Αννα, (2710 238788)

Προστέθηκαν και άλλοι στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε, μάλιστα ένας ήταν στον Πειραιά.

Δυστυχώς πέταξα το χαρτί πριν σκεφτώ να το ποστάρω, οπότε όποιος το έχει ας γράψει τις περιοχές όπου βρίσκονται οι νέοι συνεργάτες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...

Τα γραφεία συνεργατών για δωρεάν εξόφληση λογαριασμών θα τα βρείτε εδω: http://www.telepassport.gr/bills.asp

Επίσης η πληρωμή γίνεται χωρίς χρέωση στις τράπεζες Λαϊκή και... Ελληνική.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο 2005 η TelePassport θα είναι η εταιρία με τον πίο ευέλικτο τρόπο πληρωμής λογαριασμών και τα περισσότερα σημεία συναλλαγής απο κάθε άλλη εταιρία. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 2 Ιαν. 2005 , 09:48)

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο 2005 η TelePassport θα είναι η εταιρία με τον πίο ευέλικτο τρόπο πληρωμής λογαριασμών και τα περισσότερα σημεία συναλλαγής απο κάθε άλλη εταιρία. ;)

Αν δεν συναψει συμφωνια με καποια μεγαλη αλυσιδα δυσκολο το βλεπω να ξεπερναει τη Τελλας σε αυτο. (Βλεπε Γερμανος).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 2 Ιαν. 2005 , 09:48)

Πολύ καλά όλα αυτά, όμως αν δεν σοβαρευτεί σε θέματα τιμολογιακής πολιτικής (βλ.χρέωση ανα 30'' προς κινητά) δεν την βλέπω πολύ καλά... :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 2 Ιαν. 2005 , 13:31)

Αν δεν συναψει συμφωνια με καποια μεγαλη αλυσιδα δυσκολο το βλεπω να ξεπερναει τη Τελλας σε αυτο. (Βλεπε Γερμανος).

Δεν χρειάζονται συμφωνίες με αλυσίδες. Αν γίνει αυτό που σκέφτονται τα σημεία εξόφλησης θα είναι 10 φορές περισσότερα απο όλους τους "Γερμανούς"

Δεν λέω ακόμα τίποτα για να μην εκτεθώ αν τελικά δεν γίνει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 3 Ιαν. 2005 , 20:26)

Δεν χρειάζονται συμφωνίες με αλυσίδες. Αν γίνει αυτό που σκέφτονται τα σημεία εξόφλησης θα είναι 10 φορές περισσότερα απο όλους τους "Γερμανούς"

Δεν λέω ακόμα τίποτα για να μην εκτεθώ αν τελικά δεν γίνει.

1800 σημεια εξοφλησης λογαριασμων δεν προκειτε να δεις ουτε αν συναψουν συμφωνια με ολα τα περιπτερα της Ελλαδος :p :lol: Αντε αναμενουμε πληροφοριες :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 3 Ιαν. 2005 , 22:15)

1800 σημεια εξοφλησης λογαριασμων δεν προκειτε να δεις ουτε αν συναψουν συμφωνια με ολα τα περιπτερα της Ελλαδος :p :lol: Αντε αναμενουμε πληροφοριες :)

1ον Είσαι σίγουρος ότι η Ελλάδα έχει λιγότερα απο 1800 περίπτερα;

2ον Μήπως είπες κάποια λέξη κλειδί; :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 4 Ιαν. 2005 , 00:12)

1ον Είσαι σίγουρος ότι η Ελλάδα έχει λιγότερα απο 1800 περίπτερα;

2ον Μήπως είπες κάποια λέξη κλειδί; :whistle:

Μα για αυτο το ειπα,για να σε αναγκασω να προδοθεις :lol: Κατι τετοιο ειπε οτι θα εφηρμοζε η βοντα με τις καρτες ανανεωσης,αλλα ακομα δεν το εχω δει. Στην Αγγλια παντως ειναι πολυ διαδεδομενος αυτος ο τροπος. Η ΒΤ σου δεινει μια καρτα και με αυτη πας σε οποιοδηποτε καταστημα-περιπτερο και βαζεις λεφτα στο λογαριασμο σου ετσι ωστε να σου ερθει μειωμενος ο τελικος λογαριασμος. Αν οντως γινει κατι τετοιο θα τους βγαλω το καπελο :happy:

Λοιπόν το λέω με κάθε επιφύλαξη!

Υπάρχει ήδη συμφωνία με 30 (προς το παρόν) περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στην Αττική στα οποία θα μπορούν οι πελάτες να εξοφλούν τον λογαριασμό. Δεν ξέρω αν θα είναι με χρέωση ή οχι.

Υπάρχουν και αλλα 5 στα... Τρίκαλα αλλα απ'ότι λένε το σύστημα θα πιάσει μεγάλα νούμερα και θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.

Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο και το ξαναλέω πως αυτά είναι ανεπίσημα!!

Αν πάντως γίνει κάτι τετοιο θα είναι πολύ εξυπηρετικό. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε νεότερα.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα.

Μετά από πολύ σκέψη έβαλα στις 01 Δεκ Telepassport και σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός για την χρήση 01-31 Δεκ 04.

Πραγματικά το ποσό που είδα με εντυπωσίασε ευχάριστα!! Χρησιμοποιούσα Telepassport για όλες τις κλήσεις μου(Αστικές - Υπεραστικές - Κινητά) και μου ήρθε λογαριασμός 9,44€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ!!!

Ειδικότερα, για μια υπεραστική κλήση μου σε σταθερό τηλέφωνο διάρκειας 13,04 λεπτών χρεώθηκα 0,5096€!!

Τέλος για κλήση μου σε κινητό διάρκειας 1,31 λεπτών χρεώθηκα 0,3180€!!

Με αυτό το ρυθμό δηλαδή περιμένω λογαριασμούς διμηνιαίους περίπου 20€, και άν προσθέσω περίπου 30€ για Ιnternet + τα πάγια του ΟΤΕ ISDN 30€ τότε μιλάμε για λογαριασμούς διμηνιαίους 80€(Μείωση κατά 20% κατ'ελάχιστο από όσο πλήρωνα έως τώρα στον ΟΤΕ)!

Καλή επιλογή μάλλον έκανα....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα.

Μετά από πολύ σκέψη έβαλα στις 01 Δεκ Telepassport και σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός για την χρήση 01-31 Δεκ 04.

Πραγματικά το ποσό που είδα με εντυπωσίασε ευχάριστα!! Χρησιμοποιούσα Telepassport για όλες τις κλήσεις μου(Αστικές - Υπεραστικές - Κινητά) και μου ήρθε λογαριασμός 9,44€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ!!!

Ειδικότερα, για μια υπεραστική κλήση μου σε σταθερό τηλέφωνο διάρκειας 13,04 λεπτών χρεώθηκα 0,5096€!!

Τέλος για κλήση μου σε κινητό διάρκειας 1,31 λεπτών χρεώθηκα 0,3180€!!

Με αυτό το ρυθμό δηλαδή περιμένω λογαριασμούς διμηνιαίους περίπου 20€, και άν προσθέσω περίπου 30€ για Ιnternet + τα πάγια του ΟΤΕ ISDN 30€ τότε μιλάμε για λογαριασμούς διμηνιαίους 80€(Μείωση κατά 20% κατ'ελάχιστο από όσο πλήρωνα έως τώρα στον ΟΤΕ)!

Καλή επιλογή μάλλον έκανα....

Οι χρεωσεις ειναι με ΦΠΑ? Γιατι το ρωταω...Αν ειναι χωρις ΦΠΑ η κληση στο κινητο χρεωθηκε 0.210 €/ Λεπτο ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!! Γι'αυτο κραζουμε οτι δεν συμφερει κανεναν η χρεωση ανα 30 δευτερολεπτα που εχει η Telepassport.

Οι χρεωσεις ειναι με ΦΠΑ? Γιατι το ρωταω...Αν ειναι χωρις ΦΠΑ η κληση στο κινητο χρεωθηκε 0.210 €/ Λεπτο ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!! Γι'αυτο κραζουμε οτι δεν συμφερει κανεναν η χρεωση ανα 30 δευτερολεπτα που εχει η Telepassport.

Καλημέρα.

Όλες οι χρεώσεις που αναφέρω είναι ΜΕ ΦΠΑ!

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα.

Όλες οι χρεώσεις που αναφέρω είναι ΜΕ ΦΠΑ!

Και παλι αν πηρες σε cosmote -vodafone ανα λεπτο επρεπε να ηταν 0.187 περιπου, ενω τωρα ειναι 0.205, αυτο γινεται γιατι υπαρχει ο απαρχαιομενος ρυθμος χρεωσης ανα 30 sec . Καλα λεω οτι πρεπει να κανουν δωρο και ενα χρονομετρο για τις κλησεις προς κινητα :mad:

Δέν το έχω ψάξει τόσο διεξοδικά φίλε μου....ίσως και να έχεις δίκιο.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι σίγουρα πληρώνω πιό λίγο από ΟΤΕ.....

Πες τα fixed! πες τα!

ΠΡΟΣ Τοπμαρ: Δες συγκριτικά με άλλες εταιρίες για την κλήση προς κινητό

Στον ΟΤΕ θα ήταν 185*1,5=,0277 και κάτι ψιλοπαραπάνω... Άρα φτηνότερα!!!

Στην Q, cosmoline θα ήταν ακόμα φτηνότερα!

Να ο παραλογισμός της ανά 30 δευτ χρέωσης!

Η Telepassport στις αστικές και προς κινητά, για την συντριπτική πλειοψηφία των κλήσεων,

Αυτό είναι δική σου άποψη. Εκτός εαν έχεις τα στατιστικά στοιχεία των κλήσεων της επικράτειας.

Το αν βγαίνει κερδιμένος κάποιος εξαρτάται καθαρά απο τις κλήσεις που κάνει και δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ.

Εγω επειδή μελετάω τον αναλυτικό λογαριασμό βλέπω πως βγαίνω κερδισμένος με τις τιμές της tp.

Δεν λέω πως δεν έχω κλήσεις 31'' οπού εκεί βγαίνω χαμένος! Ομως στο σύνολο του λογαρισμού καμία άλλη εταιρία δεν μου προσφέρει τέτοια έκπτωση.

Επίσης επειδή στα υπεραστικά δίνει ΜΑΚΡΑΝ την φθηνότερη τιμή το σύνολο του λογαριασμού είναι πολύ φθηνότερο.