dream21 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 eBay is your friend :) (Έναντι μικρού αντιτίμου) ναι δεν υπαρχει προβλημα απο χρηματικη μερια.απλος πως το ψαχνω για ebay τι βαζω στο search? Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Βάλε "iPhone 3.0" Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Βάλε "iPhone 3.0" οκ thnx :) Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 ωραια τα links για download για την beta.που βρισκουμε ομως developer ενεργοποιηση? link activation Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 εβαλα και εγω με την σειρα μου την 3.0 beta 3.ολα μια χαρα.δουευει και το youtube και οι χαρτες.ολα οκ.:D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmout Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 εβαλα και εγω με την σειρα μου την 3.0 beta 3.ολα μια χαρα.δουευει και το youtube και οι χαρτες.ολα οκ.:Dπληρωσες τα 10$ για activation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 ρε παιδια ημουνα jailbroken στη 3.0 beta 2 στο 2g μου και εκανα alt + update (σε mac) στο itunes και με το που τελειωσε το upgrade μου εβγαλε το slide for emergency με το connect to itunes....χαθηκε δηλαδη και το jail και το activation...γιατι???εχει καταφερει κανεις να παει στη 3.0 beta 3 και να κανει και jailbreak??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 ρε παιδια ημουνα jailbroken στη 3.0 beta 2 στο 2g μου και εκανα alt + update (σε mac) στο itunes και με το που τελειωσε το upgrade μου εβγαλε το slide for emergency με το connect to itunes....χαθηκε δηλαδη και το jail και το activation...γιατι???εχει καταφερει κανεις να παει στη 3.0 beta 3 και να κανει και jailbreak??? αν διάβαζες έστω λίγο πιο πάνω ή αν έβλεπες τα link θα καταλάβαινες ότι jailbreak κάνεις με το ispw απο το beta 2 ενώ έχεις εγκαταστήσεις απο dfu mode την beta 3 ;) Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 αν διάβαζες έστω λίγο πιο πάνω ή αν έβλεπες τα link θα καταλάβαινες ότι jailbreak κάνεις με το ispw απο το beta 2 ενώ έχεις εγκαταστήσεις απο dfu mode την beta 3 ;) επειδη ειμαι απο χωριο δεν το εξηγας λιγο καλυτερα?? αφου οταν εχεις πανω τη beta 3 δεν στο αναγνωριζει το quickpwn....πως το κανεις δηλαδη??μου λες οτι εχεις πανω τη beta 3 και κανεις jail επιλεγοντας την ipsw απο beta 2??πως γινεται αυτο αφου το quickpwn οταν εχεις πανω τη beta 3 δεν σε αφηνει να προχωρησεις καθολου....μηπως χανω κατι εδω??τι εκανες εσυ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 πληρωσες τα 10$ για activation? 5$ σε παρακαλω :D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 επειδη ειμαι απο χωριο δεν το εξηγας λιγο καλυτερα?? αφου οταν εχεις πανω τη beta 3 δεν στο αναγνωριζει το quickpwn....πως το κανεις δηλαδη??μου λες οτι εχεις πανω τη beta 3 και κανεις jail επιλεγοντας την ipsw απο beta 2??πως γινεται αυτο αφου το quickpwn οταν εχεις πανω τη beta 3 δεν σε αφηνει να προχωρησεις καθολου....μηπως χανω κατι εδω??τι εκανες εσυ?? βήμα βήμα ότι λέει εδώ Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 ανεπισημα και παλι QuickPWN 3.0 για beta 3.με τον γνωστο τροπο παλι. http://www.quickpwn.com/ οποτε οσοι πηγαν beta 3 οπως και εγω δηλαδη Ετοιμο για jailbreak. edit:11:28am νεοτερα απο το μετωπο.εκανα βημα-βημα οτι λεει εδω με την διαφορα οτι ξεκινησα απο το βημα 2 μιας και ειδη ειχα την beta 3 μεσα στο iphone. ολα οκ μεχρι το βημα 5 εχει μπει και το icy μεσα.απλος σταματησα στο βημα 5 διοτι ειμαι στην δουλεια μεχρ το βραδυ στις 9 και δεν εχω wifi για να συνδεθω να κανω update τα sources ,ωστε να προχωρησο στο επομενο βημα.θα το κανω το βραδυ και θα σας πω νεοτερα. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 ανεπισημα και παλι QuickPWN 3.0 για beta 3.με τον γνωστο τροπο παλι. http://www.quickpwn.com/ οποτε οσοι πηγαν beta 3 οπως και εγω δηλαδη Ετοιμο για jailbreak. edit:11:28am νεοτερα απο το μετωπο.εκανα βημα-βημα οτι λεει εδω με την διαφορα οτι ξεκινησα απο το βημα 2 μιας και ειδη ειχα την beta 3 μεσα στο iphone. ολα οκ μεχρι το βημα 5 εχει μπει και το icy μεσα.απλος σταματησα στο βημα 5 διοτι ειμαι στην δουλεια μεχρ το βραδυ στις 9 και δεν εχω wifi για να συνδεθω να κανω update τα sources ,ωστε να προχωρησο στο επομενο βημα.θα το κανω το βραδυ και θα σας πω νεοτερα. εγινε η εγκατασταση ολα οκ.πλεον ειμαι beta 3 jailbreak με icy install το cydia δεν δουλευει βεβαια ,αλλα εχω βαλει instalus 2.0.2 εχω κατεβασει και δουλευουν ολα τα *ipa που του εχω βαλει. ο τροπος που το εκανα ειναι πιο πανω στο link. οσοι μετα θελουν να γυρισουν σε 2.2.1 και τα iphones ειναι αγορασμενα απο vodafone ή cosmote απλα βαζετε το τηλεφωνο σε DFU ανοιγετε itunes και κανετε restore την 2.2.1. μετα το τελος θα σας βγαλει μηνυμα error 1013.κανετε ρεσετ το τηλεφωνο και ειστε οκ(Για reset παταμε 15 sec home+sleep button και αμεσως αφου αφησουμε τα κουμπια παταμε 2 sec το sleep button μεχρι να εμφανιστει το μηλαρακι).επειτα γινετε ενεργοποιηση του τηλεφωνου μεσω itunes+internet. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 εγινε η εγκατασταση ολα οκ.πλεον ειμαι beta 3 jailbreak με icy install το cydia δεν δουλευει βεβαια ,αλλα εχω βαλει instalus 2.0.2 εχω κατεβασει και δουλευουν ολα τα *ipa που του εχω βαλει. ο τροπος που το εκανα ειναι πιο πανω στο link. εγω δηλαδη που εχω ηδη το 3g μου jailbroken στη 3.0 beta 3 πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη η να κανω απλα το quickpwn που βαζει cydia και καθαρισα?? ααα και κατι αλλο...το βημα 1 ειναι σωστο??δεν πρεπει αντι restore να πατησουμε upgrade?? edit...ααα νομιζω για 2g μονο πρεπει να πατηθει το upgrade αντι για restore, σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εγώ βρήκα ότι αν θέλει να το βάλει κανείς να δουλέψει με τα ελληνικά δίκτυα στην 3.0 beta 3 χωρίς να το κατεβάσεις στη 2.0.2 και να κάνεις Quickpwn κτλ. το μόνο πράγμα που έκανα εγώ ήταν ACTIVATE με το Quickpwn που έχει βγει για την beta 3 !!OXI ADD ICY ΑΛΛΑ ACTIVATE!! Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 εγω δηλαδη που εχω ηδη το 3g μου jailbroken στη 3.0 beta 3 πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη η να κανω απλα το quickpwn που βαζει cydia και καθαρισα?? ααα και κατι αλλο...το βημα 1 ειναι σωστο??δεν πρεπει αντι restore να πατησουμε upgrade?? κοιταξε δεν ξερω εαν θα σου περασει το cydia ωστε να περασει τα καταληλα files για να δουλευουν τα ipa files που θα κατεβαζεις απο installus.το cydia παντος εαν θες να το βαλεις μπαινει απλος δεν θα σου δουλευει. εαν αφου εχεις οπως λες το τηλεφωνο jailbrake δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα αφου βρισκεσε και στην βετα 3. to βημα 1 που ελεγε δεν το εκανα.ξεκινησα απο το βημα 2 εγω. οταν δοκιμασα να παω στην 2.2.1 και πατησα upgrade το τηλεφωνο ειχε κολισει σε dfu mode και δεν εκανε τιποτα.αμεσως του εδωσα restore και την πηρε. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 μα αφου δεν εχω cydia...μηπως μπαινει απο icy??για να δω... εβαλα cydia τελικα απο icy... τελικα πρεπει να γινει γινει και το jailbread που προσθετει cydia...το καταλαβα γιατι οταν εβαλα bosstool δεν εμφανιστηκε στο springboard... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Γιατί δεν δοκιμάζετε να εγκαταστήσετε και τα αρχεία συστήματος που χρειάζεται το cydia για να τρέξει; Λογικά θα τα βρείτε μέσα στο επίσημο pwnagetool/quickpwn και θα είναι μάλλον σε μορφή αρχείου .deb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Γιατί δεν δοκιμάζετε να εγκαταστήσετε και τα αρχεία συστήματος που χρειάζεται το cydia για να τρέξει; Λογικά θα τα βρείτε μέσα στο επίσημο pwnagetool/quickpwn και θα είναι μάλλον σε μορφή αρχείου .deb θα προσπαθησω αυριο περικλη μιας και θα φυγω για δουλεια σε κανενα 3ωρο Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Χρονια Πολλα, Επειδη εχω χαθεί με ολα αυτα, τελικα μπορώ να βαλω την 3 χωρις να ειμαι developer σε 3g αγορασμενο απο voda ελλαδος σε WinXPsp3? Αν ναι, ενα καλο link για οδηγίες. Αν οχι πως μπορω να το δηλωσω σαν developer εκτος απο την apple?? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χρονια Πολλα, Επειδη εχω χαθεί με ολα αυτα, τελικα μπορώ να βαλω την 3 χωρις να ειμαι developer σε 3g αγορασμενο απο voda ελλαδος σε WinXPsp3? Αν ναι, ενα καλο link για οδηγίες. Αν οχι πως μπορω να το δηλωσω σαν developer εκτος απο την apple?? Thanks μπορεις να την βαλεις απλος το iphone σου θα γινει ipod touch εαν δεν ενεργοποιησεις το UDID σαν developer. για να το δηλωσεις απλα πρεπει να τα σκασεις.χωρις να δωσεις λεφτα απλα το ξεχνας. για οδηγο εδω Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 πρεπει να κανεις jailbreak για να κανει εγκατασταση ο καθενας ε?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 πρεπει να κανεις jailbreak για να κανει εγκατασταση ο καθενας ε?? Αν εννοεις για να βαλεις την 3,οχι,δεν χρειαζεται να κανεις jailbreak πρωτα;)Για τα υπολοιπα,δες πιο πανω τι γραφουν τα παιδια... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Αν εννοεις για να βαλεις την 3,οχι,δεν χρειαζεται να κανεις jailbreak πρωτα;)Για τα υπολοιπα,δες πιο πανω τι γραφουν τα παιδια... ok thanks.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Έχω αγορασμένο από βόνταφον το 3G...Θέλω να βάλω την 3 γιατί άκουσα ότι έχει υποστήριξη για proxies από μόνη της...αληθεύει?ακόμα...θα χρειαστεί να πληρώσω για activation? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts