kyriakos34 Δημοσιεύτηκε March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2009 καλημερα σε ολους. Εχω στα χερια μου ενα Master Vector 550 (pna).Εχω διαβασει αρκετα μεσα στο φορουμ αλλα τροπο να το ξεκλειδωσω για να μπορεσω να βαλω Destinator δεν εχω καταφερει. Μπορει καποιος να βοηθησει?? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Επειδή στο site της dis δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό ρτο μηχανάκι πες μας: Τι windows φοράει, τι μέγεθος οθόνης έχει, επεξεργατή και ότι άλλο μπορείς να βοηθήσουμε. Ολο και κάποιο απο τα menu θα ξεκλειδώσει το μηχανάκι σου, για να βάλεις και άλλα προγράμματα. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Κατα αρχας ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!! Ειμαι στο γραφειο τωρα και δεν εχω το μηχανημα μαζι μου για να μπορεσω να σου στειλω στα στοιχεια που ζητας πραγμα που θα κανω αργα σημερα το βραδυ. Ωστοσο το μονο που βρηκα στο site της dis ειναι αυτο.... http://www.dis.gr/index.asp?mod=articles&id=72 τα υπολοιπα το βραδακι....και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Κατέβασα την αναβάθμιση της dis και βλέπω πως είναι ίδια με τα vm 380/390.Βάλε σε μια άδεια κάρτα το μενού που έχουμε φτιάξει για αυτά http://rapidshare.com/files/116402809/newmenu2.rar.html Βάζεις χύμα στην κάρτα,το φάκελο menu και το αρχείο engine.ini Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ευχαριστω πολυ bbbb ,θα το δοκιμασω αργοτερα αποψε και θα επανελθω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Φιλε bbbb, το εκανα αυτο που γραφεις αλλα μου βγαζει μηνυμα insert your card.... τα στοιχεια του εν λογω μηχανηματος ειναι : WIN CE NET 4.2 CORE αναμενω εναγωνιως βοηθεια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 φιλε papajo, μηπως τωρα που εγραψα τα στοιχεια του μηχανηματος εχεις καποια ιδεα για το πως ξεκλειδωνει? ενημερωτικα το flash disk ειναι κενο και καπου αλλου πρεπει να υπαρχει η εντολη για να ανοιγει απ ευθειας το papago.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Αυτό που σου είπα με το activesync,το δοκίμασες;Eπίσης για να δούμε τι θα γίνει,πάρε από την κάρτα το engine.ini και άσε μόνο τους φακέλους navi και maganavi Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Λοιπον φιλε bbbb , αυτο που εκανα και ξεκλειδωσε ειναι πως μετονομασα το αρχειο που μου εστειλες (new menu 2) se papago και ξεκλειδωσε και με εβγαλε σε περιβαλλον windows!! Μιας και ειμαι ψιλοασχετος απο εδω και περα τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Τώρα πρέπει να βρεις τα προγράμματα πλοήγησης που χρειάζεσαι και να τα περάσεις στην κάρτα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εβαλα το Destinator και δουλευει μια χαρα! Αν δεν σε πρηζω το new menu υπαρχει καποιος τροπο να το βαλω η ειναι πολυ δυσκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Εβαλα το Destinator και δουλευει μια χαρα! Αν δεν σε πρηζω το new menu υπαρχει καποιος τροπο να το βαλω η ειναι πολυ δυσκολο? Μπορείς άνετα. Απλά βάλε μια νέα κάρτα στο card reader, αντέγραψε το μενού όπως βγαίνει απο το ξεζιπάρισμα και το engine.ini. Μετά απλά βάλε την κάρτα στο ΡΝΑ, κάνε soft reset και μόλις ανοίξει πάτα πλοήγηση. Αν δεν ξέρεις πως να φτιάξεις τις διαδρομές, θα σε καθοδηγήσει. Πάτα ένα εικονίδιο, πχ του destinator και να έχεις χαρτί και μολύβι. Θα σουβγάλει μύνημα που λέει: Το destinatorapps/destinator7/destinator.exe δεν βρέθηκε. Αν έχεις πατήσει το άλλο εικονίδιο, που προορίζεται για το 6, θα σου βγάλει το αντίστοιχο μύνημα. Πηγαίνεις την κάρτα στο card reader και φτιάχνεις ένα φάκελο με το όνομα destinatorapps. Μέσα σε αυτόν φτιάχνεις ένα άλλον φάκελο με το όνομα destinator7. Μέσα στο τελευταίο βάζει ΟΛΑ τα περιεχόμενα του destinator 7 που έχεις και ήδη και τον χάρτη και τρέχει. Βάζεις την κάρτα στο 550, κάνεις πάλι soft reset και οταν ανοίξει πάτα πλοήγηση και μετά το εικονίδιο του destinator. Λογικά θα αρχίσει να τρέχει το destinator. Αν θέλεις να έχεις και το 6 και το 7, θυμίσου ότι το ένα μπαίνει στον φάκελο deastinatorapps και το άλλο στον φάκελο destinatorapps1. Κάνοντας το ίδιο σε κάθε εικονίδιο, το πρόγραμμα θα σου πει πως να βάλεις τα αρχεία. Ολα θέλουν δικούς στους φακέλους εκτός απο τα αρχεία του papago, τα Navi και MagaNavi. Αυτούς τους φακέλους θα τους έχεις χύμα στην κάρτα. Ετσι τους βρίσκει. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ευχαριστω φιλε ! ο Φιλος bbbb που με βοηθησε τρομερα θα ποσταρει την ολη διαδικασια για το 550pna!! σας ευχαριστω πολυ ολους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Από ότι φαίνεται στη συγκεκριμένη συσκευή,το αρχείο engine.ini,δεν παίζει κάποιο ρόλο.Για να μπορέσουμε να βάλουμε το newmenu από τα vm 380/390 κάνουμε τα παρακάτω: 1.Kατεβάζουμε http://rapidshare.com/files/213466823/550new.rar και βάζουμε τα αρχεία στην κάρτα στο φάκελο navi,αντικαθιστώντας τα ήδη υπάρχοντα 2.Κατεβάζουμε το newmenu2 http://rapidshare.com/files/116402809/newmenu2.rar.html αποσυμπιέζουμε και βάζουμε το φάκελο menu στην κάρτα Πατώντας το κουμπί πλόηγηση,ανοίγει αρχικά ο explorer των windows,τον οποίο κλείνουμε και έχουμε το νέο μενού. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos34 Δημ. March 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Οφειλω παντως να πω πως ο bbbb ειναι απιστευτος!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Οφειλω παντως να πω πως ο bbbb ειναι απιστευτος!!!!!!!! έχει διαπρέψει άπειρες φορές ο κύριος αυτός. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο ολους μας εχει βοηθησει κατα καιρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras3 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Από ότι φαίνεται στη συγκεκριμένη συσκευή,το αρχείο engine.ini,δεν παίζει κάποιο ρόλο.Για να μπορέσουμε να βάλουμε το newmenu από τα vm 380/390 κάνουμε τα παρακάτω: 1.Kατεβάζουμε http://rapidshare.com/files/213466823/550new.rar και βάζουμε τα αρχεία στην κάρτα στο φάκελο navi,αντικαθιστώντας τα ήδη υπάρχοντα 2.Κατεβάζουμε το newmenu2 http://rapidshare.com/files/116402809/newmenu2.rar.html αποσυμπιέζουμε και βάζουμε το φάκελο menu στην κάρτα Πατώντας το κουμπί πλόηγηση,ανοίγει αρχικά ο explorer των windows,τον οποίο κλείνουμε και έχουμε το νέο μενού. φιλε καλησπερα εχω και ενα pna 550 και εγω. Ακολουθω τα βηματα σου αλλα δεν με βαζει στο μενου κατευθειαν πρεπει να πατησω το κουμπι πλοηγησησ παρα πολεσ φορεσ και ενω δειχνει οτι κολαει μου βγαζει το εξησ μυνημα (cannot execute PAPAGO a critical component is either missing or is failing to start due to low memory)και μετα αφου πατησω οκ μετα βλεπω το μενου και λειτουργει.Ομωσ αρκετεσ φορεσ δεν με βαζει εστω και με αυτον τον παραξενο τροπο και αρκετεσ επισεισ με πεταει εξω σιγουρα κατι δεν παει καλα εχεισ καμια ιδεα στο τι φταιει η τι κανω λαθοσ?το ιδιο μηχανημα εχει φιλοσ που εχει ακριβωσ τα ιδια προβληματα.Ευχαριστω και παλι εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Φίλε δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.:worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts