kormos Δημοσιεύτηκε March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2009 Καλησπερα... Υπαρχει καποιος τροπος / προγραμμα ωστε να μπορεσω να μεταφερω κατι αρχεια που θελω απο ενα φακελο / δισκο / εγγραφη σε cd-dvd χωρις να αλλαξει η αρχικη τους ημερομηνια...(η ημερομηνια που δημιουργηθηκαν πχ. εγγραφα .doc , .xls , φακελοι , φωτογραφιες κλπ) :confused: Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Νομίζω ότι το Νero έχει μια επιλογή "keep original time/date". Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Νομίζω ότι το Νero έχει μια επιλογή "keep original time/date". Θενξ , θα του ριξω μια ματια αν και νομιζω ειχε υποθει παλαιοτερα και καποια αλλη λυση/προγραμμα :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geox01 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ναι οντως, στην καρτελα Dates στο section File Dates εχει την επιλογή "Use the date and time from the original file". Ειναι η default επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Νομίζω ότι το Νero έχει μια επιλογή "keep original time/date". Καλημερα... Εντοπισα αυτο που αναφερεις αλλα το ολο θεμα στην ερωτηση μου ειναι οχι μονο πως θα αντιγραψω σε cd/dvd αλλα κυριως παιρνοντας πχ backup αρχεια απο ενα δισκο σε ενα αλλο να μην αλλαξει η αρχικη ημερομηνια δημιουργιας τους... Θενξ :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ίσως με κάποιον file manager να γίνεται αυτό. Να τον χρησιμοποιείς αντί του windows explorer δηλαδή. Πριν μερικά χρόνια είχα δοκιμάσει το Directory Opus και νομίζω είχε τέτοια επιλογή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ίσως με κάποιον file manager να γίνεται αυτό. Να τον χρησιμοποιείς αντί του windows explorer δηλαδή. Πριν μερικά χρόνια είχα δοκιμάσει το Directory Opus και νομίζω είχε τέτοια επιλογή. Θα το τσεκαρω , σ' ευχαριστω πολυ :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts