katsifis Δημοσιεύτηκε March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2009 καλησπερα εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο με usb ο σκληρος ηταν απο λαπτοπ κ εβαλα ενα κουτι κ τον εκανα εξωτερικο οπου το χρησημοποιουσα κανονικα χωρις προβλημα,στη συνεχεια χρησημοποιησα το συγκεκριμενο σκληρο για να περασο λειτουργικο εκανα απανοτα φορματ κ μετα διαπηστωσα οταν βαζω το σκληρο στη usb οπως εβαζα παντα ναι μεν μου βγαζει το μυνημα το υλικο ειναι ετοιμο για χρηση οταν παω ομως στους δισκους δε το βρησκω, ομως απο βιος το βλεπω ,απο διαχειρηση υλικου ξανα τον βρησκω κ οταν παω να κανω καταργηση υλικου βλεπω κανονικα την ονομασια του σκληρου αλλα οπως ειπα δεν το βλεπω στους σκληρους..τι γινεται??πιο παλια ολα δουλεβαν ρολοι τωρα τι μπορει να εγινε?οταν λεω δε βλεπω το σκληρο παω εκει που εχει το σκληρο c k d k τα dvdrom...εχω xp.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Υποθέτω έχεις πάει στο Πίνακας Ελέγχου και μετά Επιδόσεις και Συντήρηση και μετά Εργαλεία διαχείρισης και μετά Διαχείριση Υπολογιστή και μετά διαχείριση δίσκων για να τον ενεργοποιήσεις, έτσι; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 καλησπερα εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο με usb ο σκληρος ηταν απο λαπτοπ κ εβαλα ενα κουτι κ τον εκανα εξωτερικο οπου το χρησημοποιουσα κανονικα χωρις προβλημα,στη συνεχεια χρησημοποιησα το συγκεκριμενο σκληρο για να περασο λειτουργικο εκανα απανοτα φορματ κ μετα διαπηστωσα οταν βαζω το σκληρο στη usb οπως εβαζα παντα ναι μεν μου βγαζει το μυνημα το υλικο ειναι ετοιμο για χρηση οταν παω ομως στους δισκους δε το βρησκω, ομως απο βιος το βλεπω ,απο διαχειρηση υλικου ξανα τον βρησκω κ οταν παω να κανω καταργηση υλικου βλεπω κανονικα την ονομασια του σκληρου αλλα οπως ειπα δεν το βλεπω στους σκληρους..τι γινεται??πιο παλια ολα δουλεβαν ρολοι τωρα τι μπορει να εγινε?οταν λεω δε βλεπω το σκληρο παω εκει που εχει το σκληρο c k d k τα dvdrom...εχω xp.. Καλημερα... Αν δεν μιλαμε για σφαλμα του κουτιου που εχεις ή "μπερδεμα" με τα γραμματα των δισκων τοτε μπορεις να ριξεις μια ματια και στο παρακατω θεμα / οδηγοΓιατί ο σκληρός δίσκος που μόλις αγόρασα δεν φαίνεται στο my computer; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 πιθανοτερο να ειναι σφαλμα κουτιου ή πρεπει να παιξεις με master & slave αν οχι τσεκαρε αυτα που σου αναφεραν απο επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geox01 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Θα πρότεινα, ακολούθα το path που έχει γραψει παραπάνω ο XPhys και δες το συστημα αρχειων του διαμερισματος ποιο ειναι? αν δεν υπαρχει μαλλον θελει φορματ (NTFS h FAT32). Εχει καποιο drive letter assigned? Μου έχει τύχει πάντως και αυτό που αναφέρει ο dimitrisgr, σε κουτι Firewire όμως, ειχα ξεχασει το jumper σε slave και εβλεπε τον δισκο 1 στις 3 φορες που τον συνεδεα. Με ειχε στείλει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts