Jump to content

[split] Apple Macintosh / MacOS

zografos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι να έρθει το NetBook της Apple (και ΑΝ έρθει) εγώ πήρα το Dell Inspiron Mini 9 και του έστισα Leopard (όχι Hackintosh αλλά το original μιας και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συμβατό) και πραγματικά είναι ότι κοντινότερο σε κάποιο μελλοντικό MacBookMini ...

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος !

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Μέχρι να έρθει το NetBook της Apple (και ΑΝ έρθει) εγώ πήρα το Dell Inspiron Mini 9 και του έστισα Leopard (όχι Hackintosh αλλά το original μιας και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συμβατό) και πραγματικά είναι ότι κοντινότερο σε κάποιο μελλοντικό MacBookMini ...

Ζηλεύω...:(:O:p

300ε το βρίσκεις. δεν είναι κάτι και το τρομερό.

Ζωγράφε να περιμένεις πμ :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ζηλεύω...:(:O:p

Στο Αμερικάνικο (κυρίως) ebay θα το βρεις εύκολα γύρω στα $200. Εδώ, εγώ το πήρα στα 200 Euro, αλλά γενικά σαν μεταχειρισμένο είναι δυσεύρετο ...

300ε το βρίσκεις. δεν είναι κάτι και το τρομερό.

Ζωγράφε να περιμένεις πμ :)

Περιμένω ! :p

-----------------

Σ.Ζωγράφος

απολύτως συμβατό, δηλ. πώς γίνεται;

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Guest valeria

Ήμουν έτοιμη να πάρω ακριβώς την ίδια απόφαση και να αγοράσω το Dell mini, αλλά το μετάνιωσα τελικά όταν ψάχνοντας το λιγάκι βρήκα αρκετούς να λένε ότι το Leopard δεν τρέχει πολύ καλά σε σχέση με το Tiger...

Τώρα, δεν ξέρω αν ισχύει, έτσι κι αλλιώς αφού πήρα το Unibody, δεν καίγομαι άμεσα για μικρό netbook (εκτός αν πρόκειται για μήλο) :p

ζωγραφισες!!!!!

φωτο θελουμε!!!

χεχε

Θα ανεβάσω το απόγευμα μόλις πάω σπίτι. :)

απολύτως συμβατό, δηλ. πώς γίνεται;

Όλες οι συσκευές του, δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Out of the Box, δηλαδή ΜΟΛΙΣ ξεκινήσει το MacOSX, χωρίς να στήσεις απολύτως κανέναν driver !!!

Το μόνο που θέλει είναι ένα δεύτερο restart για να παίξει η κάρτα ήχου (δεν ξέρω γιατί) και προφανώς κάποιος Boot Loader για να ξεκινάει σωστά. Γενικά απ' ότι λένε και στα διάφορα forums είναι το ποιο ... συμβατό με το MacOSX, NetBook.

Ήμουν έτοιμη να πάρω ακριβώς την ίδια απόφαση και να αγοράσω το Dell mini, αλλά το μετάνιωσα τελικά όταν ψάχνοντας το λιγάκι βρήκα αρκετούς να λένε ότι το Leopard δεν τρέχει πολύ καλά σε σχέση με το Tiger...

Τώρα, δεν ξέρω αν ισχύει, έτσι κι αλλιώς αφού πήρα το Unibody, δεν καίγομαι άμεσα για μικρό netbook (εκτός αν πρόκειται για μήλο) :p

Εγώ το Leopard έχω στημένο, με όλα τα UpDates και παίζει τέλεια. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το ίδιο και το iWork, το iLife αλλά και ότι άλλο έβαλα ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Θα ανεβάσω το απόγευμα μόλις πάω σπίτι. :)

Όλες οι συσκευές του, δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Out of the Box, δηλαδή ΜΟΛΙΣ ξεκινήσει το MacOSX, χωρίς να στήσεις απολύτως κανέναν driver !!!

Το μόνο που θέλει είναι ένα δεύτερο restart για να παίξει η κάρτα ήχου (δεν ξέρω γιατί) και προφανώς κάποιος Boot Loader για να ξεκινάει σωστά. Γενικά απ' ότι λένε και στα διάφορα forums είναι το ποιο ... συμβατό με το MacOSX, NetBook.

Εγώ το Leopard έχω στημένο, με όλα τα UpDates και παίζει τέλεια. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το ίδιο και το iWork, το iLife αλλά και ότι άλλο έβαλα ...

μετρήσεις το έχουν να βάζει τα γυαλιά στα νέα macbooks σε ταχύτητα boot, sleep etc. ;)

αναβαθμίσεις μπορεί να φάει ή θα κρασάρει το σύμπαν όλο?

Υ.Γ. από χτες μόνο ebay κοιτάω.

Alex = the best!

μετρήσεις το έχουν να βάζει τα γυαλιά στα νέα macbooks σε ταχύτητα boot, sleep etc. ;)

αναβαθμίσεις μπορεί να φάει ή θα κρασάρει το σύμπαν όλο?

Υ.Γ. από χτες μόνο ebay κοιτάω.

Είπαμε. Όλα δουλεύουνε ρολόι ... Και αναβαθμίσεις κάνει κανονικά ... εγώ έχω όλα τα τελευταία UpDates ... δεν κινδυνεύει από τίποτα ... και λογικό είναι, αφού το μοναδικό "ξένο σώμα" είναι ο BootLoader ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

backup/imaging σε mac πώς κάνουμε? δλδ όπως το acronis.

Υπάρχουν ΠΟΛΟΙ τρόποι, από τον παραδοσιακό τρόπο με εντολές κονσόλας (βλέπε dd) μέχρι και το Time Machine σε εξωτερικό δίσκο ή ακόμα καλύτερα σε Time Capsule (αυτόν προτιμώ εγώ τόσο για το iMac μου όσο και για το νέο MacMini μου :lol:).

Επίσης, ένας πολύ αξιόπιστος τρόπος, ακούει στο όνομα CCC (Carbon Copy Cloner) που είναι ας πούμε το Acronis για Mac, αλλά όπως οτιδήποτε απευθύνεται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, πολύ πιο αξιόπιστο και λειτουργικό ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Είπαμε. Όλα δουλεύουνε ρολόι ... Και αναβαθμίσεις κάνει κανονικά ... εγώ έχω όλα τα τελευταία UpDates ... δεν κινδυνεύει από τίποτα ... και λογικό είναι, αφού το μοναδικό "ξένο σώμα" είναι ο BootLoader ...

αν μπορείς να αναφέρεις ποία διαδικασία ακολούθησες...

ή ποιά άλλα αρχεία έβαλες; ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

για να μη το σκοτώσουμε το θέμα, υπάρχει αντίστοιχο στον τομέα hardware.

Alex = the best!

οπότε αν θέλεις ας μου απαντήσεις εκεί..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147345&page=5

Για το Dell Mini 9 υπάρχει σχετικό topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228345

Για το πως μπορεί να εγκατασταθεί το MacOS σε μη Apple μηχάνημα υπάρχει αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147345

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...