GiorgosH Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Κανένα νεότερο για την ημερομηνία κυκλοφορίας ή/και τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Τίποτα... Αλλά κλασσικά η τιμή του θα είναι στα 500ευρώ... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Αν αγωρασω το 9630 απο Αγγλια, ξεκλειδωμενο, μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα Ελλάδα; Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Μπορείς να δείς εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Αν αγωρασω το 9630 απο Αγγλια, ξεκλειδωμενο, μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα Ελλάδα; Ναι. Απο την στιγμή που λειτουργεί με όλα τα δίκτυα... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphamiden Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Παιδιά πρόσφατα απέκτησα το Blackberry 9630 το ξεκλειδωσα και έχω software 4.7.1.57. Μήπως ξερετε πώς μπορώ να εγκαταστησω την ελληνική γλώσσα. Με ενδιαφερει να μπορώ να γραφω και να ψαχνω τον καταλογο στα ελληνικά. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Έχεις πολύ παλιά έκδοση. Κατέβασε από εδώ την τελευταία (σειράς 5), η οποία περιέχει και ελληνικά. Αν δε γνωρίζεις πώς να την περάσεις, ρίξε μια ματιά στο blackberry FAQ που έχουμε. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphamiden Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Σ ευχαριστώ thief, Έκανα ό,τι μου είπες και τωρα επελεξα ελληνικά και για το μενου. Εντάξει ο καταλογος στα ελληνικά. Υπάρχει ένα πρόβλημα ακόμα. Όταν στελνω sms στα ελληνικά ,τα αλλαζει σε ερωτημ,ατικά και ο παραλήπτης παίρνει ερωτηματικά επίσης. thanks και πάλι, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Στις ρυθμίσεις (επιλογές στα ελληνικά νομίζω το έχει) -> SMS, τι κωδικοποίηση έχεις; Δοκίμασε να το βάλεις UCS2 αν είναι 7bit. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphamiden Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Η κωδικοποίηση είναι σε "λατιν" ! ΟΙ υπόλοιπες επιλογές είναι " ASCII" και " UCS2" . Όταν όμως δοκιμάζω να την αλλάξω δεν αποθηκευονται οι αλλαγες και όταν επιοστρεφω στις " Επιλογές" πάλι ειναι ενεργοποιημενη η "λατιν". ΔΟκιμασα και restart της συσκευης χωρίς αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 http://cleverstore.gr/index.php?target=products&product_id=32729 Το βρήκα μόνο εδώ. Το έχω ερωτευτεί και θέλω να το πάρω. Θα λειτουργεί Ελλάδα, έτσι; Το 9630 δεν είναι CDMA, ε; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Ναι θα λειτουργεί.Αλλα εγώ έχω βάλει ένα άλλο στο μάτι.Για ψάξε αν θεσ το 9650.Είναι τρομερό.Εχει και wifi που δεν εχει το 9630 και έχει trackpad κι όχι trackball.Μόνο Αμερική όμως κυκλοφορεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 To 9650 δυστυχώς είναι CDMA, η GSM έκδοσή του είναι το 9700... Πάντως το 9630 μου αρέσει τρελά, τους έχει μείνει ένα κομμάτι, ελπίζω να το έχουν μέχρι να μπορέσω να το πάρω, αν δεν δε ξέρω τι να διαλέξω μετά Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Τι σου αρέσει τόσο στο Tour δηλαδή? Είναι GSM και CDMA. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Δε ξέρω, μου αρέσει το form factor του και για αυτά που προσφέρει η τιμή είναι μια χαρά. Το 8520 πχ είναι τίμιο αλλά με χάλια οθόνη. Το 9700 πάλι είναι λίγο ακριβό. Θα πάρει βέβαια το ΟS 6. Θα δω Edited October 5, 2010 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Είδα σε αρκετά sites ότι, ναι μεν λειτουργεί και σε GSM, αλλά επειδή είναι World Phone, δε θα έχω ταχύτητες 3G. Αυτό θα ισχύει και στην Ελλάδα; Αν ναι, στην ουσία, το τηλέφωνο θα είναι άχρηστο, δεν έχει κιόλας Wi-Fi Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Απο όσο ξέρω το 9630 υποστηρίζει 2100Mhz σε HSDPA/UMTS όπου εκπέμπουν και τα ελληνικά δίκτυα, οπότε λογικά θα παίζει. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Έχω εγώ το 9630 και δουλεύει κανονικά σε όλα τα δίκτυα (2G & 3G) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Η κωδικοποίηση είναι σε "λατιν" ! ΟΙ υπόλοιπες επιλογές είναι " ASCII" και " UCS2" . Όταν όμως δοκιμάζω να την αλλάξω δεν αποθηκευονται οι αλλαγες και όταν επιοστρεφω στις " Επιλογές" πάλι ειναι ενεργοποιημενη η "λατιν". ΔΟκιμασα και restart της συσκευης χωρίς αποτελεσμα Έχω το ίδιο πρόβλημα... Μήπως βρέθηκε λύση? Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπέρα μου στέλνουν απο αμερική την συγκεκριμένη συσκευή 9630 γνωρίζει κανείς αν είναι unlock λόγω του οτι είναι tour συσκευή? η συσκευή είναι της εταιρίας sprint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Unlock αν δεν είναι μπορείς να το κάνεις. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Unlock αν δεν είναι μπορείς να το κάνεις. γνωρίζεις αω είναι εύκολο? και αν ναι υπαρχουν καπου οδηγείες για το πώς? νέος user blackberry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μιλάμε για simlock, οπότε πρέπει να αγοράσεις τον κωδικό της συσκευής σου από κάποιο site. Μαζί σου δίνουν και τις οδηγίες, που είναι πολύ απλές. Η τιμή συνήθως είναι κοντά στα 10-15 ευρώ. Ένα search στο google θα σου βγάλει δεκάδες. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μιλάμε για simlock, οπότε πρέπει να αγοράσεις τον κωδικό της συσκευής σου από κάποιο site. Μαζί σου δίνουν και τις οδηγίες, που είναι πολύ απλές. Η τιμή συνήθως είναι κοντά στα 10-15 ευρώ. Ένα search στο google θα σου βγάλει δεκάδες. γνωρίζετε κανενα αξιόπιστο site? γιατι καπου διαβασα οτι υπαρχει περίπτωση να μην ειναι σωστος κωδικός. και να πανε τζαμπα και τα ευρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Σου έχω στείλει σχετικό πμ. Μην ανησυχείς, είναι εύκολη διαδικασία. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts