one_tree_hill Δημοσιεύτηκε March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2009 Σε λίγες μέρες θα πάρω το iphone και θέλω να εκμεταλλευτώ το wifi του,του τεστιν,θέλω να μη χρειάζεται να ανοίγω κάθε φορά το laptop μου να συνδεθώ...Σκοπεύω να γοράσω ένα wireless router,διότι έχω ένα απλό usb modem,που κατά καιρούς τα φτύνει...Για αυτό έχω μερικές ερωτήσεις. Έχω σύνδεση connx στο 1mbps επ αορίστου.Εφόσον θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο router,πρέπει να πάω στον ΟΤΕ να κάνω κάτι παραπάνω?Εννοώ,μπορώ να συνδέομαι κανονικά με τα στοιχεία μου? Αυτή τη στιγμή,έκανα σκαν με το wifi του laptop μου,αλλά δε μπόρεσα να εντοπίσω κάποιο connx access point,μόνο ένα που λέει connx-meropi που όπως μαντεύω,είναι κάποιας κοπέλας εδώ δίπλα...Θα μπορω με το router να συνδέομαι κανονικά στο internet? Θέλω ένα router ασύρματο φθηνό και αξιόπιστο.Τι προτείνετε? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Σε λίγες μέρες θα πάρω το iphone και θέλω να εκμεταλλευτώ το wifi του,του τεστιν,θέλω να μη χρειάζεται να ανοίγω κάθε φορά το laptop μου να συνδεθώ...Σκοπεύω να γοράσω ένα wireless router,διότι έχω ένα απλό usb modem,που κατά καιρούς τα φτύνει...Για αυτό έχω μερικές ερωτήσεις. Έχω σύνδεση connx στο 1mbps επ αορίστου.Εφόσον θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο router,πρέπει να πάω στον ΟΤΕ να κάνω κάτι παραπάνω?Εννοώ,μπορώ να συνδέομαι κανονικά με τα στοιχεία μου? Αυτή τη στιγμή,έκανα σκαν με το wifi του laptop μου,αλλά δε μπόρεσα να εντοπίσω κάποιο connx access point,μόνο ένα που λέει connx-meropi που όπως μαντεύω,είναι κάποιας κοπέλας εδώ δίπλα...Θα μπορω με το router να συνδέομαι κανονικά στο internet? Θέλω ένα router ασύρματο φθηνό και αξιόπιστο.Τι προτείνετε? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Οχι, με τον ΟΤΕ δεν εχεις καμια σχεση. Εσυ απλα θα παρεις το router, θα αντικαταστησεις το usb modem που εχεις τωρα, και θα δηλωσεις στο νεο το username / password σου που ηδη δηλωνεις στο usb. Εισαι ετοιμος. (Και φυσικα θα μπορεις να συνδεεσαι κανονικα στο ιντερνετ) Οσο για μοντελο δεν εχω να σου προτεινω μιας και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα. Προσωπικα νομιζω οτι εκτος και αν αγορασεις κατι πολυ ακριβο, ολα τα αλλα πανω κατω την ιδια αξιοπιστια θα εχουν. Επισης, πιθανως αν δεν εισαι γνωστης να θες να αγορασεις router απο τον ιδιο τον ΟΤΕ, μιας και μονο για αυτα προσφερει τηλ. υποστηριξη το 1242. Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 μια καλη προταση ειναι το thomson tg585v7, λογικα θα το χει ο οτε..αρκετα σταθερο, εμεινα πολυ ευχαριστημενος, η εγκατασταση ειναι πολυ ευκολη και υπαρχουν φυσικα οδηγιες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 τελικά παιδιά πήρ ένα sagem άσπρο ωραίο...κ απότι φαίνεται είναι καλό...Δε προλάβαινα να διαλέξω και άλλωστε ούτε με άφησε αυτη η βλαμμένη...τσπ,αν κάνει τη δουλειά του... Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αν προκύψει απορία με το sagem να την κάνεις στο κατάλληλο επισημασμένο θέμα δηλαδή αυτό. Θα γίνει μπάχαλο το φόρουμ αν είχαμε από 1 ξεχωριστό θέμα για κάθε περίπτωση προβλήματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts