YiannisP Δημοσιεύτηκε February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2009 Παιδια μια ερώτηση... Χρησιμοποιώ το GPS (με Destinator 7) οδηγώντας μηχανή και έτσι πρέπει να το βάζω στην τσέπη και να κλείνω την οθόνη για να ακούω μόνο τις οδηγίες με ακουστικά και να μην πατάω κουμπιά κατά λάθος. Νόμιζα ότι αυτό γίνεται με το κουμπί που υπάρχει στο πάνω μέρος της συσκευής (μιλάω βέβαια για το touch 3g αλλά ίσως ισχύει και για άλλα htc) Αλλά... πατώντας αυτό το κουμπί δεν κλείνει μόνο η οθόνη αλλά και ο δέκτης GPS και το destinator φεύγει από το χάρτη και πάει στην προηγούμενη οθόνη σταματώντας φυσικά να δίνει και οδηγίες. Καμιά λύση σ'αυτό? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Όταν μπαίνει στην αναμονή κλείνει το wifi, ψάξε να βρεις μια άλλη ασφαλή θέση να το ακουμπάς που να είναι προστατευμένο από τη βροχή και τα χτυπήματα (δεν έχω μηχανή οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια θέση, υποθέσεις κάνω). Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisP Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ευχαριστώ που μου απάντησες, δυστυχώς όμως το πρόβλημά μου δεν είναι το wifi αλλά ο δέκτης gps. ακόμα και αν έβαζα το pda σε μια ασφαλή θέση στη μηχανή, θα ήθελα να μπορώ να κλείνω την οθόνη αλλά οι οδηγίες του destinator να συνεχίσουν να ακούγονται από τα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Από τη στιγμή που θα μπει το τηλέφωνο σε αναμονή, σβήνουν όλα εκτός από το τηλέφωνο. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avel Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ισως κάποιο utility όπως αυτά να κάνει δουλειά: http://freewareppc.com/utilities/displayoff.shtml http://freewareppc.com/utilities/screenswitch.shtml αλλά πάλι θα θες ιδανικά κάτι για να κλειδώσει και τα κουμπιά. :) Παράθεση Όλες οι αγγελίες μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts