Jump to content

Μεγάλοι Έλληνες (ΣΚΑϊ)

rebelion
 Κοινοποίηση

Ποια προσωπικότητα θα ψηφίζατε ως το «Μεγαλύτερο Έλληνα» όλων των εποχών;  

42 members have voted

1. 1. Ποια προσωπικότητα θα ψηφίζατε ως το «Μεγαλύτερο Έλληνα» όλων των εποχών;

• Μέγας Αλέξανδρος
      10
    • Αριστοτέλης
      7
    • Ελευθέριος Βενιζέλος
      4
    • Ιωάννης Καποδίστριας
      1
    • Κωνσταντίνος Καραμανλής
      1
    • Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
      2
    • Γεώργιος Παπανικολάου
      5
    • Περικλής
      2
    • Πλάτωνας
      3
    • Σωκράτης
      7

Recommended Posts

[...]Τώρα και πάλι δεν έχω καμία πρόθεση να συνεχίσω οποιαδήποτε συζήτηση αλλά πρέπει να δεχτούμε οτι πολιτικές νύξεις είναι φυσικό να υπάρχουν σε ένα τέτοιο θέμα - και υποθέτω οτι όσο παραμένουν "νύξεις" και δεν μετατρέπονται σε συγκρούσεις ή σε ρητές δηλώσεις πολιτικών στάσεων δεν είναι ιδιαίτερα προβληματικές..:O[...]

Το να εξισώνεις τους θαυμαστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον Καρατζαφέρη ή το Γεωργιάδη είναι νύξη ή ρητή δήλωση πολιτικής στάσης; Πραγματικά απορώ, και σταματώ το θέμα εδώ. Δεν είμαι διατεθημένος να προσπαθήσω να αλλάξω τις βαθιά ριζωμένες ιδεολογίες κανενός.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το να εξισώνεις τους θαυμαστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον Καρατζαφέρη ή το Γεωργιάδη είναι νύξη ή ρητή δήλωση πολιτικής στάσης; Πραγματικά απορώ, και σταματώ το θέμα εδώ. Δεν είμαι διατεθημένος να προσπαθήσω να αλλάξω τις βαθιά ριζωμένες ιδεολογίες κανενός.

δεν εξίσωσα τους θαυμαστές του Αλεξ. με τους ψηφοφόρους του Λαος, ως σχέση συνόλου - υποσυνόλου το εννόησα: ανάμεσα στο σύνολο αυτών που ψήφισαν τον Αλέξανδρο ένα υποσύνολο είναι και (όλοι) οι ψηφοφόροι του Καρατζαφέροι* οι οποίοι (δυστυχέστατα <-- αυτό είναι πολιτικη νυξη ομολογω) δεν ειναι καθόλου λίγοι :confused: το ληγω κι εγώ εδω - promise

*Edit:το "οι" στο τελος ήταν τυπογραφικό, αλλά και έτσι πλάκα έχει :p ("οι Καρατζαφέροι" lol)

καταλαβαίνετε πολύ καλά τι θέλω να πω...άλλο οι νύξεις και άλλο ο φανατισμός και η επιβολή απόψεων...

όπως και να'χει φροντίστε αν θέλετε να μείνει ανοιχτό...αλλιώς ,ούτως ή άλλως ,με την λήξη της σειράς, κλειδώνεται εύκολα..