johnthegreek Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 Μετά από format που έκανα στον υπολογιστή μου έβαλα το Avast!Antivirus Free Edition.Του πέρασα και ένα Product Key για να το έχω για πολλές μέρες αλλά ενώ το δέχτηκε κανονικά μετά από 5 μέρες μου έβγαλε μήνυμα που έλεγε ότι το Avast έχει λήξει και ότι δεν προστατεύει πλέον τον υπολογιστή μου.Έτσι αναγκάστικα και έβαλα άλλο Product Key.Θα μου το ξαναβγάλει και γιατί το έκανε αυτό;:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Μετά από format που έκανα στον υπολογιστή μου έβαλα το Avast!Antivirus Free Edition.Του πέρασα και ένα Product Key για να το έχω για πολλές μέρες αλλά ενώ το δέχτηκε κανονικά μετά από 5 μέρες μου έβγαλε μήνυμα που έλεγε ότι το Avast έχει λήξει και ότι δεν προστατεύει πλέον τον υπολογιστή μου.Έτσι αναγκάστικα και έβαλα άλλο Product Key.Θα μου το ξαναβγάλει και γιατί το έκανε αυτό;:confused: για να το τσεκαρεις κανε δεξι στο εικονιδιο του avast --> About και σου λεει μεχρι ποτε ισχυουν τα updates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 για να το τσεκαρεις κανε δεξι στο εικονιδιο του avast --> About και σου λεει μεχρι ποτε ισχυουν τα updates Μόλις το έκανα και μού λέει:"Updates Expiration:Πέμπτη, 1 Απρίλιος 2010 1:00:00 πμ".:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 φταίει η τελευταία αναβάθμιση του avast (1335) με την οποία κάποια κλειδιά (προφανώς πολυχρησιμοποιημένα.. :O ) προκαλούν την εμφάνιση του παραθύρου ''expiration'' παρόλο που στο about δίνει ισχύ μέχρι μια αρκετά μακρινή ημερομηνία... το πρόβλημα λύθηκε για μένα με εξέυρεση ''νέας γεννήτριας''...:O ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts