Jump to content

[split] Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

johnthegreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από format που έκανα στον υπολογιστή μου έβαλα το Avast!Antivirus Free Edition.Του πέρασα και ένα Product Key για να το έχω για πολλές μέρες αλλά ενώ το δέχτηκε κανονικά μετά από 5 μέρες μου έβγαλε μήνυμα που έλεγε ότι το Avast έχει λήξει και ότι δεν προστατεύει πλέον τον υπολογιστή μου.Έτσι αναγκάστικα και έβαλα άλλο Product Key.Θα μου το ξαναβγάλει και γιατί το έκανε αυτό;:confused:

Μετά από format που έκανα στον υπολογιστή μου έβαλα το Avast!Antivirus Free Edition.Του πέρασα και ένα Product Key για να το έχω για πολλές μέρες αλλά ενώ το δέχτηκε κανονικά μετά από 5 μέρες μου έβγαλε μήνυμα που έλεγε ότι το Avast έχει λήξει και ότι δεν προστατεύει πλέον τον υπολογιστή μου.Έτσι αναγκάστικα και έβαλα άλλο Product Key.Θα μου το ξαναβγάλει και γιατί το έκανε αυτό;:confused:

για να το τσεκαρεις

κανε δεξι στο εικονιδιο του avast --> About και σου λεει μεχρι ποτε ισχυουν τα updates

για να το τσεκαρεις

κανε δεξι στο εικονιδιο του avast --> About και σου λεει μεχρι ποτε ισχυουν τα updates

Μόλις το έκανα και μού λέει:"Updates Expiration:Πέμπτη, 1 Απρίλιος 2010 1:00:00 πμ".:)

φταίει η τελευταία αναβάθμιση του avast (1335) με την οποία κάποια κλειδιά (προφανώς πολυχρησιμοποιημένα.. :O ) προκαλούν την εμφάνιση του παραθύρου ''expiration'' παρόλο που στο about δίνει ισχύ μέχρι μια αρκετά μακρινή ημερομηνία...

το πρόβλημα λύθηκε για μένα με εξέυρεση ''νέας γεννήτριας''...:O ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...