anem Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 2 Φεβ. 2004 , 01:39) Vasika egw pisteuw pos einai kalutero na min eisai me kapoia/on epeidi fovasai na meineis monos/i! Auto se katanta athlio! Pio kali i monaksia...........pou leei kai ena tragoudi.......... That's what i think Εχεισ απολυτο δικιο, αλλα μερικες φορες βοηθαει καποιους. βρισκουν μια διεξοδο. Ενοειται βεβαια οτι δεν ταζεις στον ενδιαφερομενο λαγους με πετραχειλια, αλλα τον ενημερωνεις για την φαση που περνας. Ισως γλιτωσεις απο πολλα ασχημα που μπορει να σου συμβουν. Εγω πχ περασα ασχημη μελαγχολια παρατησα οτι εκανα (σπουδες φιλους χομπυ) και αλλα πολλα και ημου σαν ζομπι σε ενα δωματιο να σκεφτομαι. Ευχομαι να μην περασει κανεις τετοια φαση η οποια επισης και να περασει αφηνει σημαδια για μια ζωη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anem ( 2 Φεβ. 2004 , 01:50) Εχεισ απολυτο δικιο, αλλα μερικες φορες βοηθαει καποιους. βρισκουν μια διεξοδο. Ενοειται βεβαια οτι δεν ταζεις στον ενδιαφερομενο λαγους με πετραχειλια, αλλα τον ενημερωνεις για την φαση που περνας. Ισως γλιτωσεις απο πολλα ασχημα που μπορει να σου συμβουν. Εγω πχ περασα ασχημη μελαγχολια παρατησα οτι εκανα (σπουδες φιλους χομπυ) και αλλα πολλα και ημου σαν ζομπι σε ενα δωματιο να σκεφτομαι. Ευχομαι να μην περασει κανεις τετοια φαση η οποια επισης και να περασει αφηνει σημαδια για μια ζωη. Epeidi diavasa ola ta munimata sou se auto to thread, fainetai na exeis pligwthei para polu! pantws sumfwnw para polu sto oti afinei simadia gia mia zwi.....alla sto telos mporei na to skeftesai kai les... It wasn't worth the effort... Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Εγώ πάντως χαίρομαι που έζησα τέτοια εμπειρία προδοσίας, και δεν απογοητεύομαι. Επιμένω να ερωτεύομαι! :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom ( 2 Φεβ. 2004 , 02:02) Εγώ πάντως χαίρομαι που έζησα τέτοια εμπειρία προδοσίας, και δεν απογοητεύομαι. Επιμένω να ερωτεύομαι! :) Kala kaneis, mazi sou egw! Alla polles fores sti zwi mas erwteuomaste pragmatika??? ;) :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anem Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anem ( 2 Φεβ. 2004 , 02:16) ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΑ. Δε πετάγεσαι μέχρι τα Ανώγεια, να φέρεις τον Γιώργο να μας τα πεί καλύτερα? ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 egw 3,5 xronia ws twra....otan ama kai opote xwrisoume den tha to epanalavw to tripaki tis makroxronias sxesis gia pollaaaaaaaaaaa xronia akoma!!!(asxeta me to poso kala pernaw twra) njoy life as long as u r still young!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Wirelessly posted (SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από anem Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 2 Φεβ. 2004 , 01:39) Vasika egw pisteuw pos einai kalutero na min eisai me kapoia/on epeidi fovasai na meineis monos/i! Auto se katanta athlio! Pio kali i monaksia...........pou leei kai ena tragoudi.......... That's what i think Εχεισ απολυτο δικιο, αλλα μερικες φορες βοηθαει καποιους. βρισκουν μια διεξοδο. Ενοειται βεβαια οτι δεν ταζεις στον ενδιαφερομενο λαγους με πετραχειλια, αλλα τον ενημερωνεις για την φαση που περνας. Ισως γλιτωσεις απο πολλα ασχημα που μπορει να σου συμβουν. Εγω πχ περασα ασχημη μελαγχολια παρατησα οτι εκανα (σπουδες φιλους χομπυ) και αλλα πολλα και ημου σαν ζομπι σε ενα δωματιο να σκεφτομαι. Ευχομαι να μην περασει κανεις τετοια φαση η οποια επισης και να περασει αφηνει σημαδια για μια ζωη. K an anti na fobasai na mineis monos-monh fobasai na afiseis ton allo mono-moni ti kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Πάντα προσέχω για να έχω. Μιας και είμαι απο τους ανθρώπους που βαριούντε πολύ ευκολά, βάζω πάντα όριο τους 5μήνες και μόλις έρθει εκείνη η μέρα... ξυπνάω άλλος άνθρωπος. Σαν να χτυπάει το βιολογικό ξυπνητήρι μου. Η είσοδος στον 6ο μήνα είναι η μέρα χωρισμού, εδώ και πολλά χρόνια, πολλες φορές ;) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus K an anti na fobasai na mineis monos-monh fobasai na afiseis ton allo mono-moni ti kaneis? Επειδη κι εγω σε μια τετοια φαση ημουν το κρατησα παραπανω απο οσο επρεπε. Δε ειναι σωστο να μη λες στον αλλον τι νιωθεις. Εγω δεν αντεξα καποια στιγμη η πρωην να ειναι μεσα στη τρελη χαρα και εγω να ειμαι σε τελειως αλλη φαση. Πρεπει να εισαι ειλικρινης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 να πώ και εγώ το πόνο μου.... έχω μια σχέση ούτε 2 ούτε 3 χρόνια αλλά αρκετά παραπάνω ... (δεν έχει σημασία πόσα ).... πιστεύω οτι μετά την τρελλή χαρά των πρώτων μηνών/ετών όντως ο ενθουσιαμός ξεθυμαίνει και τα πράγματα επανεξετάζονται σε άλλη βάση ... η επανεξέταση αυτή μπορεί να κρατήσει απο λίγους μήνες μέχρι λίγα χρόνια ( πώς περνούν τα χρόνια .... ) ... μετά απο τον αναπροσδιορισμό της σχέσης σου λοιπόν είτε καταλήγεις στο ότι το εργάκι δεν παίζει και χωρίζεις είτε οτι το εργάκι δουλεύει , σ'αρέσει , σε γεμίζει και συνεχίζει ... η δικιά μου περίπτωση είναι η δεύτερη ... μέτα τις πρώτες χαρές δεν έρχεται απαραίτητα η συνήθεια και αυτή η μαγική λέξη ... η ρουτίνα... μετά τον τρελλό έρωτα που ξεθυμαίνει κατακάθωνται και άλλα συναισθήματα πολύ πιο ενδιαφέροντα και πολύ πιο δυνατά .... προκύπτει η αγάπη, ο σεβασμός, η κατανόηση, η αλληλοστήριξη κτλ κτλ ... ( δεν με παίρνει να γίνομαι μελό ... ) μ'αυτά τα συναισθήματα λοιπόν συνεχίζεις και πορεύεσαι ... όσο σε γεμίζει και σε καλύπτει συναισθηματικά και σωματικά συνεχίζεις ... όταν στερέψει απομακρύνεσαι ... μην φοβηθείται να το κάνετε ... είναι πολύ σωστό αυτό που ακούστηκε στο thread λίγο παραπάνω... μην φοβάστε τη μοναξιά ... τολμήστε το ... μην φοβάστε να εκφράσετε την πραγματική ψυχική κούραση σας στο/στη σύντροφο σας ... ή καλό θα σας κάνει (θα σας αλλάξει σαν ανθρώπους και θα αναζωογονήσει τη σχέση σας) ή καλό θα σας κάνει (θα σας απαλάξει απο μια σχέση που σας κούραζε και τελικά δεν οδηγούσε πουθενά...) αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Όπως προείπα,τον Ιούνιο βγήκα απο μια σχέση εξ αποστάσεως 3 ετών.Την χώρισα διοτι η συμπεριφορά της ήταν αχαρακτήριστη. Μετά απο κανα μήνα τα εφτιαξα με μια κοπέλα που γνώρισα και που έμενε εδω Αθήνα προσωρινά αλλά δέχθηκα τρομακτική προδοσία. Η επόμενη μου σχέση άρχισε κοντά στα μέσα Δεκέμβρη και την διατηρώ ως σήμερα,πιστεύω με απόλυτη επιτυχία. Αυτά όμως τα ξέρετε,είτε απ το 2ο μου πόστ,είτε απο άλλα γεγονότα.Δεν θέλω να εστιάσω εκει. Αυτη η σχέση διακατέχεται απο ενα συνδιασμό πλήρους ειλικρίνειας και αλληλοεκτίμησης. Προσπαθώ να εκφράζω ότι νιώθω στην κοπέλα μου και την εκτιμώ για όσα έχει καταφέρει! Όλοι αυτοί οι μήνες μοναξιάς με έκαναν άλλον άνθρωπο! Τα παιδιά που σας λένε να μείνετε κάμποσο καιρό μόνοι,έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! Κατάλαβα τι θέλω,κατάλαβα τα λάθη μου,κατάλαβα οτι ίσως να ήταν λάθος μου που επεδίωξα να έχω τέτοια άτομα σαν τις πρωην στο πλάι μου και οτι έκανα κι εγω λάθη που κατέστρεψαν μέρος του εαυτού μου. Κάποτε όμως νιώθεις άτρωτος μπροστά σ'ολα αυτά τα λάθη και λες: "ΔΕΝ φοβάμαι να σε αφήσω διοτι ΔΕΝ μου ταιριάζεις! ΔΕΝ φοβάμαι να μείνω μόνος! ΔΕΝ σε έχω ανάγκη στην τελική διότι ΑΞΙΖΩ κάτι καλύτερο!" Προχωρήστε στη ζωή σας και μη κοιτάτε πίσω! Περάσατε και καλά και άσχημα. Όλα είναι μια ανάμνηση. Όλοι αξίζουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη! ΔΕΝ έχει σημασία λοιπόν αν είχες 1 μήνα ή 10 χρόνια σχέση. Αν δεν σε ικανοποιεί φεύγεις! Και μια συμβουλή: Αν έχετε να πείτε κάτι στο άτομο που αγαπάτε,πείτε του το τώρα μόλις διαβάσετε αυτό το μήνυμα,χωρίς άλλη καθυστέρηση και μην διστάζετε ακόμα κι αν είναι βαρύ ή ακόμα κι αν ρισκάρετε πολλά. Αξίζει να γνωρίζει ολα τα αισθήματα και τις σκέψεις που κάνετε για εκείνο. Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anem ( 2 Φεβ. 2004 , 02:16) ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΑ. Enan erwta omws thumomaste entona kai meta apo polla xronia! Telika den einai ola toso eukola osa ta nomizoume! Xtes akousa to trello: Eixa vgei gia kafe me enan filo mou kai irthe kai enas sumfoititis tou! Autos ta exei 3 xronia me mia kopela, alla twra den ta pane kai polu kala! Den xwrizei omos giati: KRIMA EINAI META APO TOSO KAIRO. POU NA PSAXNEIS TWWWWWWWWWWRA.... An einai pote dunaton.............ELEOS Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool ( 2 Φεβ. 2004 , 20:03) Όλοι αυτοί οι μήνες μοναξιάς με έκαναν άλλον άνθρωπο! Sugnwmi kiolas file Ulticool, alla esy an den exeis kopela aisthanesai monos sou?Den exeis alli zwi? KAi den milaw gia esena, milaw genika. Diladi an den exoume suntrofo tha prepeia na pame na fountaroume??? Simasia exei na eiamste kala mesa mas! Sas parakalo min ta akoume allo auta! zime sto 2004! PAnta filika, giati den thelo na mas pairnei apo katw..... :!: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 3 Φεβ. 2004 , 15:48) Autos ta exei 3 xronia me mia kopela, alla twra den ta pane kai polu kala εκφράζω τις επιφυλάξεις μου επ'αυτού... το οτι τα πράγματα " δεν πάνε και πολύ καλά ... " δεν σημαίνει οτι είναι τελειωμένη ιστορία ... μια σχέση για να είναι απόλυτα υγιής θα πρέπει να έχει και εντάσεις και συγκρούσεις και διαφωνίες και καβγάδες ( ακόμα και γερούς καβγάδες ... ) ... απ'αυτά μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος... σαφώς και δεν λέω οτι πρέπει να κρατάς μια σχέση που αυτά που προαναφέρω συμβαίνουν επι μονίμου βάσεως μόνο και μόνο γιατί "πού να ψάχνεις τώρα μωρέ .... " ... ποτέ ... οι εντάσεις , οι συγκρούσεις και η γνωστή ώς έννοια "τσίτα" είναι απαραίτητα σε μια σχέση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 3 Φεβ. 2004 , 15:53) Sugnwmi kiolas file Ulticool, alla esy an den exeis kopela aisthanesai monos sou?Den exeis alli zwi? KAi den milaw gia esena, milaw genika. Diladi an den exoume suntrofo tha prepeia na pame na fountaroume??? Simasia exei na eiamste kala mesa mas! Sas parakalo min ta akoume allo auta! zime sto 2004! PAnta filika, giati den thelo na mas pairnei apo katw..... :!: Μα δεν είπα ποτέ οτι νιώθω μόνος. Απλά με το μοναξιά εννοώ οτι δεν είχα κοπέλα. Μοναξιά στην ερωτική μου ζωη δηλαδή! Φίλους και φίλες είχα,όμορφα περνούσα,ότι ήθελα στο σπίτι μου έκανα (πχ ξύπναγα ότι ώρα ήθελα ή έκανα ότι τρελό μου ρχόταν στο μυαλό). Ισως να εκφράστηκα λάθος,απ την άλλη κι εσυ ρε παιδί μου απ τα μούτρα τον αρπάζεις τον άλλο! :p Ούτε ενα λάθος στην έκφραση δε δικαιούμαι; Ουφ! :lol: Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool ( 3 Φεβ. 2004 , 16:04) Μα δεν είπα ποτέ οτι νιώθω μόνος. Απλά με το μοναξιά εννοώ οτι δεν είχα κοπέλα. Μοναξιά στην ερωτική μου ζωη δηλαδή! Φίλους και φίλες είχα,όμορφα περνούσα,ότι ήθελα στο σπίτι μου έκανα (πχ ξύπναγα ότι ώρα ήθελα ή έκανα ότι τρελό μου ρχόταν στο μυαλό). Ισως να εκφράστηκα λάθος,απ την άλλη κι εσυ ρε παιδί μου απ τα μούτρα τον αρπάζεις τον άλλο! :p Ούτε ενα λάθος στην έκφραση δε δικαιούμαι; Ουφ! :lol: OK to dexomai!!! :D :D Twra omws pou exeis kai kopela, ola kalutera e? :) Foititis eisai?Gia na ksupnas o,ti wra thes mallon e??? Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 3 Φεβ. 2004 , 16:09) OK to dexomai!!! :D :D Twra omws pou exeis kai kopela, ola kalutera e? :) Foititis eisai?Gia na ksupnas o,ti wra thes mallon e??? Τώρα που έχω κοπέλα υπάρχουν κάποιες διαφορές στην καθημερινή μου ζωή που μπορώ να πω οτι δημιουργούν μια πιο ευχάριστη νότα. Πάντα ψάχνω τρόπους να περνάω καλά,δεν περιμένω μια κοπέλα να κάνει όλη μου τη ζωη καλύτερη ;) Σκέψου τη ζωη σαν ενα αυτοκίνητο! Η κοπέλα για μένα δεν είναι οι ρόδες ή το τιμόνι! Είναι το ηχοσύστημα ή το δερμάτινο σαλόνι! (έκανα και ρίμα :cool: ) Άν λοιπόν εγω,ο οδηγός της ζωής μου είχα την κάθε κοπέλα ως το τιμόνι ή τις ρόδες,κάθε φορά που θα χώριζα ή απλά θα μάλωνα θα έπρεπε να κρεμιέμαι απ τον πολυέλαιο που δεν εχω! :lol: Ενώ όμως αν μου λείψει πχ το ηχοσύστημα ή το δερμάτινο σαλόνι ΝΑΙ ΜΕΝ θα μου κακοπέσει αλλά δε θα κάτσω να σκάσω ή να τρελαίνομαι! Βέβαια τώρα αυτό δεν σημαίνει οτι το να μείνω εφ όρου ζωής χωρίς κοπέλα είναι καλό και αποκλείει οτι θα παντρευτώ κάποια στιγμή και οτι θα μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου με τη γυναικα που θα επιλέξω,απλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ οτι το στήριγμα μου,η βάση μου,είμαι ΜΟΝΟ εγω και κανείς άλλος και καμία άλλη! Ναι φοιτητής είμαι και ρίχνω και κάτι ύπνους ο άτιμος! :lol: Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool ( 3 Φεβ. 2004 , 16:26) Τώρα που έχω κοπέλα υπάρχουν κάποιες διαφορές στην καθημερινή μου ζωή που μπορώ να πω οτι δημιουργούν μια πιο ευχάριστη νότα. Πάντα ψάχνω τρόπους να περνάω καλά,δεν περιμένω μια κοπέλα να κάνει όλη μου τη ζωη καλύτερη ;) Σκέψου τη ζωη σαν ενα αυτοκίνητο! Η κοπέλα για μένα δεν είναι οι ρόδες ή το τιμόνι! Είναι το ηχοσύστημα ή το δερμάτινο σαλόνι! (έκανα και ρίμα :cool: ) Άν λοιπόν εγω,ο οδηγός της ζωής μου είχα την κάθε κοπέλα ως το τιμόνι ή τις ρόδες,κάθε φορά που θα χώριζα ή απλά θα μάλωνα θα έπρεπε να κρεμιέμαι απ τον πολυέλαιο που δεν εχω! :lol: Ενώ όμως αν μου λείψει πχ το ηχοσύστημα ή το δερμάτινο σαλόνι ΝΑΙ ΜΕΝ θα μου κακοπέσει αλλά δε θα κάτσω να σκάσω ή να τρελαίνομαι! Βέβαια τώρα αυτό δεν σημαίνει οτι το να μείνω εφ όρου ζωής χωρίς κοπέλα είναι καλό και αποκλείει οτι θα παντρευτώ κάποια στιγμή και οτι θα μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου με τη γυναικα που θα επιλέξω,απλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ οτι το στήριγμα μου,η βάση μου,είμαι ΜΟΝΟ εγω και κανείς άλλος και καμία άλλη! Ναι φοιτητής είμαι και ρίχνω και κάτι ύπνους ο άτιμος! :lol: Twra me esteiles adiavasto! Polu kalo file mou polu kalo!!!! Mallon tha spoudazeis kati pou exei sxesi me thewritikes epistimes etsi? An oxi i Filosofiki exase!!!! Alla exw mia aporia: H twrini kopela sou se ti antistoixei? Se ixosustima i se dermatino saloni? :D P.S: kai egw foititis eimai, alla den koimamai oso thelw gmt :mad: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 zaza oute aytos koimatai oso 8elei giati kapoia psyxh ton pairnei thl kai ton ksypna! kai h filosofikh ontws exase, koinws 8ewritikh katey8ynsh den htan ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaa nai twra thumithika................ swsta!!!!!!!!!!! :):):) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omikrone3 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Magkes kai egw eimia kata twn makroxroniwn sxesewn se auth thn hlikia(20)Exw ena gnwsto pou kanei sxesh kathe 6 mhnes kai otan erthei wra pou piezetai h barietai tous leei kana de se thelw mwrh saboura kai tis stelnei xalara.Bebaia boithaei kai h megalh polh(salonika) kai de tou xei bgei kammia fhmh.Milame to atomo einai feugato.Mazeuei kammia 5-6 atoma psolaria stelnei sthn ekastote kopela mhn taxa na brethoune monoi gia kati sovaro kai otan erxetai kai mas blepei olous arxizei to show.Sthn arxh ton thewrousa psycho alla telika to exei filosofhsei to thema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Εγω ρε παιδια δεν ειμαι καθολου των μακροχρονιων σχεσεων(ειμαι ανωριμος οπως λενε)αλλα παραλληλα επειδη εχω φαει και τα σκ@τα μου δεν διατιθεμαι να προσπαθησω πλεον για τιποτα.Καλη φαση οι σχεσεις αλλα προσωπικα εγω αν και αυτη την στιγμη ειμαι καργα ερωτευμενος χωρις να εχω σχεση με μια κοπελα και ειναι και αυτη τρελη μαζι μου,δεν θα κανω τιποτα πολυ απλα γιατι ειμαστε πολυ μακρυα και δεν σηκωνει!!!Τα εχουμε μιλησει,οταν ειμαστε μαζι καλα,οταν ειμαστε μακρια αυτοκολλητοι,της λεω με ποιες πηγα,τι καναμε κτλ.Τα ιδια βεβαια μου λεει και αυτη.Δεν ξερω ρε παιδια,αυτο το προτιμω απο ολες τις σχεσεις που ειχα πριν,ειμαι πολυ καλυτερα ετσι,δεν βαριεμαι και πραγματικα πιστευω πως αν ειμαι ετσι με το κοριτσι αυτο και μετα απο καμια πενταετια και δεν εχει κανενας μας κατι αλλο που να το θεωρει καλυτερο τοτε πλεον μπορουμε να μεινουμε μαζι!!!Απλα πραγματα Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kthtikos ( 4 Φεβ. 2004 , 07:40) Δεν ξερω ρε παιδια,αυτο το προτιμω απο ολες τις σχεσεις που ειχα πριν,ειμαι πολυ καλυτερα ετσι,δεν βαριεμαι και πραγματικα πιστευω πως αν ειμαι ετσι με το κοριτσι αυτο και μετα απο καμια πενταετια και δεν εχει κανενας μας κατι αλλο που να το θεωρει καλυτερο τοτε πλεον μπορουμε να μεινουμε μαζι!!!Απλα πραγματα Its an acceptable way of thinking.... Sumfwnw! Why not allwste??? Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ!!!!!!!! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts