foxx Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Κανένα πρόβλημα flickering στα E55/52. Μπορεί να μην πολυσυμπαθώ τα τελευταία δημιουργήματα της Nokia για διάφορους λόγους γκρινιάζοντας για κατασκευαστικές της επιλογές, αλλά θέμα flickering δεν υπάρχει. Απλά η Nokia φαίνεται πως άλλαξε τον χρονισμό του backlit multivibrator, προφανώς για ομαλότερη απόκριση και μικρότερη κατανάλωση, με αποτέλεσμα αρμονικά παράγωγα χρονισμού κατά την video αποτύπωσή του κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και framerates. Σε πραγματικές συνθήκες πάντως ίχνος flickering δεν υπάρχει. Το αντίθετο οι TFT αυτών των μοντέλων είναι πραγματικά εξαιρετικές (τηρουμένων των αναλογιών της αρχιτεκτονικής τους). Να προσθέσω πως παρόμοια illusions παρατηρούνται και σε συγκεκριμένα πανάκριβα desktop LCD panels, όπως τα pro class wide gamut EIZOs (CG) που αν και σε low framerate captures αποτυπώνονται με flickering, εξακολουθούν να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί χωρίς φυσικά το παραμικρό πρόβλημα flickering σε πραγματικές συνθήκες. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokia Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Απο χθες κατοχος ενος Νοκια Ε55. Ξαναπηρα Νοκια μετα απο 7 χρονια και ελπιζω να μην το μετανοιωσω. Λιγο ζορι στην αρχη το πληκτρολογιο ειδικα στη συνταξη ΣΜΣ που κανω λες και πιανω κινητο στα χερια μου πρωτη φορα. Αν το συνηθισω ισως να μ αρεσει και περισσοτερο απο το κλασικο για την ωρα παντως ζοριζομαι. Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει παρακαλω. Για να χρησιμοποιω τους χαρτες πληρωνω κατι η ειναι δωρεαν γιατι μου βγαλε ενα μηνυμα στην αρχη. Επισης μου εχει κανει restart 2 φορες μονο του. :mad: Μου το κανει οταν το ζοριζω δηλαδη προσπαθω να κανω πραγματα γρηγορα. Καμια ιδεα και γι αυτο Thanks. ΥΓ. Για το φιλο που ρωτησε πως ειναι το πληκτρολογιο στα ελληνικα: Οπως ειναι το Αγγλικο :p μονο που εχει κατω με ασπρο χρωμα τους ελληνικους χαρακτηρες και ψηλα στο καθε πληκτρο με κιτρινοπορτοκαλι χρωμα τους λατινικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 ΥΓ. Για το φιλο που ρωτησε πως ειναι το πληκτρολογιο στα ελληνικα: Οπως ειναι το Αγγλικο :p μονο που εχει κατω με ασπρο χρωμα τους ελληνικους χαρακτηρες και ψηλα στο καθε πληκτρο με κιτρινοπορτοκαλι χρωμα τους λατινικους Αν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει και μια φωτογραφία... :O Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Επισης μου εχει κανει restart 2 φορες μονο του. :mad: Μου το κανει οταν το ζοριζω δηλαδη προσπαθω να κανω πραγματα γρηγορα. Καμια ιδεα και γι αυτο Thanks. Δεν μου έχει τύχει πότε nokia symbian τηλέφωνο που να μην κάνει restart πότε-πότε όταν ζορίζεται. Δυστυχώς θεωρείται φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokia Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Οριστε και φωτογραφια. Ειμαι στη δουλεια και δε μπορουσα να το βγαλω αλλα τελικα αγγαρεψα ενα συναδελφο :lol: [ATTACH]14456[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 1000 ευχαριστώ! Όμορφο φαίνεται και έτσι, αν και κάπως πιο "φορτωμένο". :) Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Κανένα πρόβλημα flickering στα E55/52. Μπορεί να μην πολυσυμπαθώ τα τελευταία δημιουργήματα της Nokia για διάφορους λόγους γκρινιάζοντας για κατασκευαστικές της επιλογές, αλλά θέμα flickering δεν υπάρχει. Απλά η Nokia φαίνεται πως άλλαξε τον χρονισμό του backlit multivibrator, προφανώς για ομαλότερη απόκριση και μικρότερη κατανάλωση, με αποτέλεσμα αρμονικά παράγωγα χρονισμού κατά την video αποτύπωσή του κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και framerates. Σε πραγματικές συνθήκες πάντως ίχνος flickering δεν υπάρχει. Το αντίθετο οι TFT αυτών των μοντέλων είναι πραγματικά εξαιρετικές (τηρουμένων των αναλογιών της αρχιτεκτονικής τους). Να προσθέσω πως παρόμοια illusions παρατηρούνται και σε συγκεκριμένα πανάκριβα desktop LCD panels, όπως τα pro class wide gamut EIZOs (CG) που αν και σε low framerate captures αποτυπώνονται με flickering, εξακολουθούν να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί χωρίς φυσικά το παραμικρό πρόβλημα flickering σε πραγματικές συνθήκες. κοιτα δεν ειπα οτι φαινεται flickering στην πραγματικοτητα. απλα σκεφτηκα οτι μειωσε τα Hz ωστε να μειωθει η καταναλωση και παραλληλα να μπορει η καμερα που δεν παρουσιαζει afterglow να το καταγραψει. εκτος αν ειναι illusion οπως ανεφερες. δε γνωριζω την συχνοτητα ωστε να ειμαι σιγουρος αν ειναι οντως illusion. οπως αναφερει εδω The pulse repetition frequency should be greater than 100Hz so the flickering is not perceptible to the eye but not greater than about 1kHz. http://www.pacificdisplay.com/lcd_backlights.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokia Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. Τα 2 πρωτα restart που ελεγα ποιο πανω εχουν γινει κολληματα καθε μιση ωρα. Πρεπει να βγαλω τη μπαταρια για να επανελθει. Καποιες φορες απλα κλεινω το τηλεφωνο και επανερχεται αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη. Μου χει γινει αγχος και το κοιταω καθε 10 λεπτα να δω αν εχει κολλησει. Να το παω πισω και να ζητησω καινουριο η υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι απλο. Περα απο αυτο το προβλημα το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο. Αλλα δυστυχως σημερα ηθελα να το πεταξω απο το μπαλκονι μ αυτα που εχω τραβηξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. Τα 2 πρωτα restart που ελεγα ποιο πανω εχουν γινει κολληματα καθε μιση ωρα. Πρεπει να βγαλω τη μπαταρια για να επανελθει. Καποιες φορες απλα κλεινω το τηλεφωνο και επανερχεται αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη. Μου χει γινει αγχος και το κοιταω καθε 10 λεπτα να δω αν εχει κολλησει. Να το παω πισω και να ζητησω καινουριο η υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι απλο. Περα απο αυτο το προβλημα το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο. Αλλα δυστυχως σημερα ηθελα να το πεταξω απο το μπαλκονι μ αυτα που εχω τραβηξει. Πριν κάνεις οτιδήποτε, δοκίμασε ένα full hard reset και αν εξακολουθεί να σου παρουσιάζει ανάλογα προβλήματα μετά από αυτό και δίχως να έχεις εγκαταστήσει τυχόν ασύμβατες ή προβληματικές εφαρμογές, να το πας πίσω τρέχοντας. Για να σου δώσω ένα μικρό ιστορικό, το πρώτο E55 που πήρα από το Πλαίσιο πριν λίγες ημέρες παρουσίαζε αντίστοιχα προβλήματα με το δικό σου, όπως τυχαία restarts, μηνύματα ανεπάρκειας μνήμης και πλήρη κολλήματα που ο μόνος τρόπος επανέναρξης ήταν η αφαίρεση της μπαταρίας ή και της SIM, πράγμα που ολοφάνερα υποδείκνυε hardware memory issues. Μετά από τρεις ώρες αναθεματίσματος και λίγο πριν το πετάξω από το παράθυρο, το επέστρεψα στο Πλαίσιο που για καλή μου τύχη είχε ετοιμοπαράδοτο ένα δεύτερο E55 με το οποίο αντικατέστησαν το δικό μου ως DOA (δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχείς με την αντικατάσταση αλλά φαίνεται κατάλαβαν από τη φάτσα μου πως λόγω νεύρων δεν σήκωνα και πολλά - πολλά). Αυτό το δεύτερο E55 δεν παρουσίασε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, κανένα κόλλημα και κανένα restart κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δοκιμών και χρήσης. ΥΓ. Καθώς είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει σε Nokia phone, θα ήθελα πολύ να "στολίσω" για ακόμα μια φορά την Nokia για τον ανύπαρκτο ...ποιοτικό της έλεγχο, αλλά αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρότερα προβλήματα ποιότητας με το "overhyped" iPhone 3GS προτιμώ να σιωπήσω, καθώς η πλήρης έλλειψη κατασκευαστικής ποιότητας και κάθε μορφής ποιοτικού ελέγχου καθώς και η "κινεζοποίηση" της παραγωγής φαίνεται πως είναι μάστιγα της εποχής και όχι αποκλειστικό "προνόμιο" συγκεκριμένης εταιρείας. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokia Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δυστυχως δεν παιρνει απο λογια το κινητο. :mad: Σημερα παραλιγο να μην παω στη δουλεια επειδη κολλησε και δε βαρεσε η αφυπνιση. Εχουν αραιωσει τα κολληματα (αφου εχω ξενερωσει και δεν το σκαλιζω πολυ πολυ) αλλα εχουν εξαφανιστει καποιες εφαρμογες. Update δε μπορει να κανει δε ξερω για ποιο λογο. Μιλησα με πλαισιο και μου ειπαν να το δουν οι τεχνικοι κτλ κτλ.. Αλλα εγω δε θελω ουτε επισκευασμενο τηλεφωνο ουτε να μεινω χωρις αυτο 1-2-3-4 μερες :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δυστυχως δεν παιρνει απο λογια το κινητο. :mad: Σημερα παραλιγο να μην παω στη δουλεια επειδη κολλησε και δε βαρεσε η αφυπνιση. Εχουν αραιωσει τα κολληματα (αφου εχω ξενερωσει και δεν το σκαλιζω πολυ πολυ) αλλα εχουν εξαφανιστει καποιες εφαρμογες. Update δε μπορει να κανει δε ξερω για ποιο λογο. Μιλησα με πλαισιο και μου ειπαν να το δουν οι τεχνικοι κτλ κτλ.. Αλλα εγω δε θελω ουτε επισκευασμενο τηλεφωνο ουτε να μεινω χωρις αυτο 1-2-3-4 μερες :mad: Στη θέση σου, δεν θα κρατούσα σε καμμιά περίπτωση μια συσκευή η οποία ενδεχομένως έχει σοβαρά memory issues εξαιτίας των οποίων παρουσιάζονται τα κολλήματα. Τουλάχιστον τώρα τις πρώτες ημέρες αγοράς της, έχεις το δικαίωμα αντικατάστασής της με καινούρια (λόγω DOA), μια τυπική διαδικασία που στο Πλαίσιο συνήθως ολοκληρώνεται είτε αυθημερόν είτε το πολύ με καθυστέρηση μίας μόνο ημέρας (για να πάρουν έγκριση αντικατάστασης). Αν περάσουν οι πρώτες ημέρες από την αγορά, χάνεις το δικαίωμα της άμεσης αντικατάστασης και μπλέκεις με χρονοβόρες διαδικασίες service κλπ. Καλό είναι βέβαια να δοκιμάσεις πρώτα ένα hard-reset για να βεβαιωθείς πως δεν φταίει κάτι software. Δεύτερον, δοκίμασε με κάποια άλλη microSD ή ακόμα και με την ίδια αλλά φορμάροντάς την στο κινητό, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος πως δεν φταίει κάποια "θολή" μνήμη πράγμα επίσης πολύ συχνό. Αν μετά από όλα αυτά εξακολουθεί να παρουσιάζει έστω και στο ελάχιστο τα προβλήματα, επέστρεψέ την και ζήτησε αντικατάσταση τώρα που ακόμα μπορείς, και μην φορτωθείς μια προβληματική συσκευή η οποία μόνο σε μπελάδες θα σε βάλει στο μέλλον. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokia Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Εκανα Hard Reset αλλα εξακολουθω να εχω χαμενες καποιες εφαρμογες κτλ. Τελοσπαντων νομιζω οτι αυτο δεν ειναι προβλημα θα τα ξαναβαλω. Εχω περιθωριο μεχρι την Πεμπτη που το πηρα παντως. Αν και τωρα μετα απο αυτο μου το ξανακανει εστω και μια φορα εχω φυγει χωρις δευτερη κουβεντα. Ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 τελικα με το πληκτρολογιο τι γινεται? ειναι ευχρηστο? το επιασα σημερα στα χερια μου και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ντιζαϊνατο! και τελεια μπαταρια!! αλλα το πληκτρολογιο?? ειναι λιγο ζορικο? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 τελικα με το πληκτρολογιο τι γινεται? ειναι ευχρηστο? το επιασα σημερα στα χερια μου και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ντιζαϊνατο! και τελεια μπαταρια!! αλλα το πληκτρολογιο?? ειναι λιγο ζορικο? Ζόρικο στο να το συνηθίσεις, όχι καθόλου. Δύο προβλήματα ίσως αντιμετωπίσει ο χρήστης του E55 με το συγκεκριμένο τύπο πληκτρολογίου. Ένα που κάποια λίγα προγράμματα, κυρίως παιχνίδια, δεν υποστηρίζουν ακόμα τα extended modes και δεν δέχονται για παράδειγμα την πληκτρολόγηση registration codes. Και δεύτερον που η εναλλαγή Ελληνικών - Αγγλικών απαιτεί συνδυασμό πλήκτρων και ταυτόχρονης αλλαγής ενός setting. Σε T9 και prediction όμως το πληκτρολόγιο πετάει με αυτόματη συμπλήρωση Ελληνικών και Αγγλικών και απίστευτα καλά αποτελέσματα. Το καλό να λέγεται. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokia Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Μετα το Hard Reset το τηλεφωνο πεταει. Ευτυχως ειχα κανει αποθηκευση ολες τις ρυθμισεις και τα δεδομενα και τα περασα με ενα κλικ. Το πληκτρολογιο σιγα σιγα συνηθιζεται. Ειδικα με τα δυο χερια βολευει απιστευτα. Ευχαριστω τον Foxx για τις συμβουλες του. Τωρα τεσταρω τη μπαταρια και ψαχνω διαφορες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Μετα το Hard Reset το τηλεφωνο πεταει. Ευτυχως ειχα κανει αποθηκευση ολες τις ρυθμισεις και τα δεδομενα και τα περασα με ενα κλικ. Το πληκτρολογιο σιγα σιγα συνηθιζεται. Ειδικα με τα δυο χερια βολευει απιστευτα. Ευχαριστω τον Foxx για τις συμβουλες του. Τωρα τεσταρω τη μπαταρια και ψαχνω διαφορες εφαρμογες πως κανεις reset? εγω το πηρα πριν λιγο αλλα ακομα δεν το δουλεψα.. ελπιζω να μην εχει κοληματα... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 πως κανεις reset? εγω το πηρα πριν λιγο αλλα ακομα δεν το δουλεψα.. ελπιζω να μην εχει κοληματα... Για full reset χρησιμοποιείς το γνωστό code *#7370# Όσο για τα κολλήματα μια και είμαι από τους πρώτους που το πήραν, σε διαβεβαιώ πως εκτός από την περίπτωση "προβληματικού" κομματιού (DOA) δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Παρόλο που δεν πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο (πλαστική κατασκευή γαρ), ομολογουμένως έχει τα λιγότερα software προβλήματα από οποιοδήποτε Nokia έχω πιάσει στα χέρια μου. Και αν σκεφτείς πως μιλάμε για την πρώτη firmware version αυτό είναι πραγματικό κατόρθωμα για την Nokia που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Για full reset χρησιμοποιείς το γνωστό code *#7370# Όσο για τα κολλήματα μια και είμαι από τους πρώτους που το πήραν, σε διαβεβαιώ πως εκτός από την περίπτωση "προβληματικού" κομματιού (DOA) δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Παρόλο που δεν πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο (πλαστική κατασκευή γαρ), ομολογουμένως έχει τα λιγότερα software προβλήματα από οποιοδήποτε Nokia έχω πιάσει στα χέρια μου. Και αν σκεφτείς πως μιλάμε για την πρώτη firmware version αυτό είναι πραγματικό κατόρθωμα για την Nokia που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. :p Και σιγα το doa που κανει η νοκια.. απλα το στελνει φιλανδιες κτλ. τωρα δεν θα το κανω reset ακομα...θα το δουλεψω οσο μπορω σημερα..κι επειτα θα σας ενημερωσω για οτι προκυψει. αν και να φανταστεις δεν "παιζω" με εφαρμογες κτλ. παρα μονο λειτουργια! απλα εχω το Ε51 και ειπα να το αναβαθμιση επειδη εμεινα χιλιοευχαρστημενος απο αυτο το τηλεφωνο! οποτε φανταζομαι ειναι αντικαταστατης. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 προβλημα! με το που το ανοιξα αναβοσβηνει το φακελακι των μηνυματων και με το που μπαινω στα θεματα μου σβηνει! αυριο παμε Νοκια! εκδοση 021.013 03/7/09 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Μπες στα μηνυματα της sim και δες εαν υπαρχει κανενα που να χρειαζεται διαγραφη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Μπες στα μηνυματα της sim και δες εαν υπαρχει κανενα που να χρειαζεται διαγραφη. δεν μπηκα στον κοπο φιλε μου,διοτι σβηνει οπως εγραψα παραπανω. θα το στειλω στη νοκια να μου περασει την αναβαθμιση παλι γιατι φανταζομαι δεν θα εχει βγει αλλη εκδοση. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα μπορει να στρωσει και να μην χρειαζστει να το πας στην nokia Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest sugarjohny Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Κάτοχος κι εγώ του Ε55 και ξανά στο χέρι μου ΝΟΚΙΑ μετά από καιρό! Κατά τη δεύτερη αποφόρτιση του κινητού και μόλις ξεκίνησα να το ξαναφορτίζω, μου έβγαλε ενεργοποίηση εξοικονόμησης μπαταρίας...έχω ψάξει όλο το μενού, αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να την απενεργοποιήσω...Στην ρύθμιση της οθόνης, π.χ στο όριο φωτισμού, δεν με αφήνει να το αλλάξω, λόγω της ενεργοποίησης εξοικονόμησης μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Κάτοχος κι εγώ του Ε55 και ξανά στο χέρι μου ΝΟΚΙΑ μετά από καιρό! Κατά τη δεύτερη αποφόρτιση του κινητού και μόλις ξεκίνησα να το ξαναφορτίζω, μου έβγαλε ενεργοποίηση εξοικονόμησης μπαταρίας...έχω ψάξει όλο το μενού, αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να την απενεργοποιήσω...Στην ρύθμιση της οθόνης, π.χ στο όριο φωτισμού, δεν με αφήνει να το αλλάξω, λόγω της ενεργοποίησης εξοικονόμησης μπαταρίας.. Είναι bug όπως σε άλλα(Ν86...),πάτα το πλήκτρο ενεργοποίησης και πήγαινε σε αυτήν την λίστα (που σου επιτρέπει να αλλάξεις προφίλ,σβήσιμο κλπ) κάτω κάτω και θα βρείς το "απενεργοποίηση εξοικονόμησης ενεργειας",φυσικά και δεν θα το βρείς στις ρυθμίσεις και ούτε αλλού στο μενού διότι εμφανίζεται μόνο όταν η μπαταρία είναι έτοιμη να αποφορτιστεί τελείως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ενημερωτικα παντως θα το κανω doa τελικα δεν στρωνει με τιποτα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts