Aristof Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 emena empene kanonika olo to apogeyma apla argoyse apisteyta...dld ekei poy ekane na tin anixi 3 deyterolepta tin anige se ena lepto...:confused: ...eno alles tis anige sfera...:worry: Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 παιδες μην ασχολειστε με το fleamarket, οι ανθρωποι δεν μπορουν να χαρακτηριστουν ουτε ως ερασιτεχνες. Ασχολουμε με το ebay πανω απο 4 χρονια, με πανω απο 500 συναλλαγες και 100% θετικη αξιολογηση. Ελαχιστες φορες ειχα προβλημα. Ενω στο fleamarket εκανα 30 συναλλαγες και σχεδον σε καθε μια ειχα και προβλημα. Οι υπευθευνοι δεν εχουν τις γνωσεις, το σεβασμο προς τον πελατη, την διαθεση να μιλησουν για να μπορεσουν να βοηθησουν αλλα και να βελτιωθουν σαν επιχειρηση. Ειναι λουζερς και πολυ συντομα καποιο αλλα Ελληνικο σαιτ δημοπρασιων θα βρεθει για να τους προσπερασει σε χρονο μηδενικο. Προς Θεου δεν θελω να χαρακτηριστω εμπαθης αλλα οι τυποι ειναι αξιοθρηνητοι. Δεν εχω κατι να κερδισω, δεν ειμαι ανταγωνιστης απλως ειναι για τα μπαζα. Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Μην ξεχνάτε από τα ελληνικά "δημοπρασάδικα" (:p) και το http://www.ibid.gr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 παιδες μην ασχολειστε με το fleamarket, οι ανθρωποι δεν μπορουν να χαρακτηριστουν ουτε ως ερασιτεχνες. Ασχολουμε με το ebay πανω απο 4 χρονια, με πανω απο 500 συναλλαγες και 100% θετικη αξιολογηση. Ελαχιστες φορες ειχα προβλημα. Ενω στο fleamarket εκανα 30 συναλλαγες και σχεδον σε καθε μια ειχα και προβλημα. Οι υπευθευνοι δεν εχουν τις γνωσεις, το σεβασμο προς τον πελατη, την διαθεση να μιλησουν για να μπορεσουν να βοηθησουν αλλα και να βελτιωθουν σαν επιχειρηση. Ειναι λουζερς και πολυ συντομα καποιο αλλα Ελληνικο σαιτ δημοπρασιων θα βρεθει για να τους προσπερασει σε χρονο μηδενικο. Προς Θεου δεν θελω να χαρακτηριστω εμπαθης αλλα οι τυποι ειναι αξιοθρηνητοι. Δεν εχω κατι να κερδισω, δεν ειμαι ανταγωνιστης απλως ειναι για τα μπαζα. Και γιατί δεν έχει γίνει αυτό εδώ και 4 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 giati den eiparchei kerdos... gia na sto theso pio apla to kostos kai ta eksoda einai megalitera apo ta esoda kai min archizete oloi na ipologizete kerdoi apo to ena to allo to paralo...sovarotita simenei ependisi kai i ependisi echei ena skopo ===> to kerdos an den mporei kapios na kanei break even se logiko diastima (max 5 chronia) den kathete na ascholithei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 giati den eiparchei kerdos... gia na sto theso pio apla to kostos kai ta eksoda einai megalitera apo ta esoda kai min archizete oloi na ipologizete kerdoi apo to ena to allo to paralo...sovarotita simenei ependisi kai i ependisi echei ena skopo ===> to kerdos an den mporei kapios na kanei break even se logiko diastima (max 5 chronia) den kathete na ascholithei μην ξεχνάς όμως και την αναγνωρισιμότητα που έχει το flea,καθώς και την φήμη και τα registered μέλη. δηλαδή με απλά ελληνικά,έχει όνομα που είναι δύσκολο να το αποκτήσουν κι άλλα site ελληνικά ,που μπορεί να κάνουν και καλύτερη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 giati den eiparchei kerdos... gia na sto theso pio apla to kostos kai ta eksoda einai megalitera apo ta esoda kai min archizete oloi na ipologizete kerdoi apo to ena to allo to paralo...sovarotita simenei ependisi kai i ependisi echei ena skopo ===> to kerdos an den mporei kapios na kanei break even se logiko diastima (max 5 chronia) den kathete na ascholithei φιλαρακια ασχολουμε ημιεπαγγελματικα με τις αγοραπωλησιες συλλεκτικων αντικειμενων. Στην Ελλαδα δεν υπαρχει ενδιαφερον, κουλτουρα και λεφτα για να ασχοληθουν με αυτα. Αν καποιος κανει μια συλλογη και χαλαει λεφτα κατα κυριο λογο ειναι τυπος που εχει πολλα λεφτα και θελει με καποιο τροπο να τα "κρυψει" ας πουμε η΄θελει να πουλησει μουρη. Ολοι οι υπολοιποι αρκουντε να ξοδευουν λεφτα σε μπουζουκοδιασκεδαση. Δεν το κατηγορω, καλα κανουν αφου ετσι την βρισκουν αλλα αυτος ειναι ο λογος που οι περισοτεροι Ελληνες δεν εχουν καποια σοβαρη ασχολια εκτος δουλειας, καποιο χομπυ που να ασχολουντε σοβαρα = ελλειψη κουλτουρας. Σε πολλους ισως να φαινετε τραβηγμενο αυτο που λεω, αρκει να ζησουν λιγο στο εξωτερικο και θα δουν την διαφορα. Ολα βεβαια ξεκινουν απο αλλου αλλα δεν ειναι θεμα για συζητηση στο φορουμ αυτο. Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 μην ξεχνάς όμως και την αναγνωρισιμότητα που έχει το flea,καθώς και την φήμη και τα registered μέλη. δηλαδή με απλά ελληνικά,έχει όνομα που είναι δύσκολο να το αποκτήσουν κι άλλα site ελληνικά ,που μπορεί να κάνουν και καλύτερη δουλειά. schetika me to "onoma" kai tin "fimi" einai kati pou dimiourgite, ftiachnete alla kai katastrefete poli eukola. vevea kai o gerolykos echei kapio dikio kai mporei na einai kai autos enas logos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Εγω τώρα παρατηρησα ένα πολυ σημαντικό σφαλμα στο φλεα. Ενω κανονικα έπρεπε οταν μια δημοπρασια ηταν πχ στα 50 Ε και καποιος άλλος την χτυπουσε με ανωτερο οριο στα 100 η τιμη να ανεβαινε στα 51. Τώρα παει κατευθειαν στα 100 και ας ειχε ο προηγουμενος για ανωτατη τιμη τα 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Εγω τώρα παρατηρησα ένα πολυ σημαντικό σφαλμα στο φλεα. Ενω κανονικα έπρεπε οταν μια δημοπρασια ηταν πχ στα 50 Ε και καποιος άλλος την χτυπουσε με ανωτερο οριο στα 100 η τιμη να ανεβαινε στα 51. Τώρα παει κατευθειαν στα 100 και ας ειχε ο προηγουμενος για ανωτατη τιμη τα 50. μπορει ο προηγουμενος να ειχε κτυπησει 99 οποτε θα παει 100 και αφου το προηγουμενο ηταν 49 επρεπε να παει 50, μια σκεψη κανω...:happy: Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 μπορει ο προηγουμενος να ειχε κτυπησει 99 οποτε θα παει 100 και αφου το προηγουμενο ηταν 49 επρεπε να παει 50, μια σκεψη κανω...:happy: Αμ δε συμβαινει αυτο. 5-6 φορες που χτυπησα δημοπρασιες παντα τυχαινε να είμαι ενα ευρώ πανω? Και τωρα αμα δοκιμασω να χτυπησω στο 1000000 θα παει στο 1000000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 pantos pedia ego ksero oti oles i prospatheis pu ginan ston horo stin ellada ke itan epagelmatikes (opos px to ibid.gr) mono ke mono epidi xreonane tis apofeygna oloi ke den piasan pote Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Αμ δε συμβαινει αυτο. 5-6 φορες που χτυπησα δημοπρασιες παντα τυχαινε να είμαι ενα ευρώ πανω? Και τωρα αμα δοκιμασω να χτυπησω στο 1000000 θα παει στο 1000000. αν καταλαβαινω τι λες μαλλον δεν εχεις καταλαβει τον τροπο λειτουργιας των ηλεκτρονικων δημοπρασιων, αν δεν καταλαβαινω καλα ξεχνα το. Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 pantos pedia ego ksero oti oles i prospatheis pu ginan ston horo stin ellada ke itan epagelmatikes (opos px to ibid.gr) mono ke mono epidi xreonane tis apofeygna oloi ke den piasan pote δικιο εχεις αλλα δεν λες ολη την αληθεια. Τα site αυτα δεν ηταν κατι καλυτερο απο το φλιμαρκετ, οποτε ποιος ο λογος να πληρωσεις και απο πανω? Οταν θα ερθει εδω ο ξενος η΄ο εξυπνος Ελληνας και θα κανει ενα σαιτ αξιοπρπεπες με συμμετοχες απο εξωτερικο κλπ κλπ θα αναγκαστεις και θα πληρωσεις. Δυστυχως ομως στην Ελλαδα ειμαστε, δεν υπαρχει κοσμος με ενδιαφεροντα κλπ κλπ κλπ τα εχω ηδη πει, πρωτο θεμα εχουμε την Βισση που θα παει Γιουροβιζιον...:cry: Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Αμάν πια με αυτό το Fleamarket. Όσοι το έχουν βιώσει είναι το χειρότερο site δημοπρασιών. Και αυτό οφείλεται από τη μία στο software και από την άλλη στους administrators. Μάγκες, το ibid είναι μακράν το καλύτερο site δημοπρασιών στην Ελλάδα. Μπορεί να μην έχει ακόμα κόσμο, αλλά με τη μεταφορά αξιολογήσεων πιστεύω θα ανέβει πάρα πολύ στην εκτίμηση των χρηστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith30 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Αμάν πια με αυτό το Fleamarket. Όσοι το έχουν βιώσει είναι το χειρότερο site δημοπρασιών. Και αυτό οφείλεται από τη μία στο software και από την άλλη στους administrators. Μάγκες, το ibid είναι μακράν το καλύτερο site δημοπρασιών στην Ελλάδα. Μπορεί να μην έχει ακόμα κόσμο, αλλά με τη μεταφορά αξιολογήσεων πιστεύω θα ανέβει πάρα πολύ στην εκτίμηση των χρηστών. συμφωνω ειναι κακιστο site δημοπρασιων,και γω το ibid χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXPRESSO Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 οντως το Fleamarket ειναι δυσχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith30 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 οντως το Fleamarket ειναι δυσχρηστο απιστευτα πολυ ομως.ποτε λειτουργει ποτε δεν λειτουργει,ποτε παιρνεις τα mail ποτε οχι πολυ μπαχαλο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Eίναι όμως το δημοφιλέστερο...και εγώ εκεί θα βάλω την αγγελία μου οπού θα την δουν πολλά μάτια. Τι να το κάνω το ibid εάν δεν μπορέσω να κάνω την δουλειά μου; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Το fleamarket έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον. Κόβουν όποιον θέλουν, αφήνουν αυτούς που πληρώνουν...Πληρώνεις για την αρχική σελίδα και ούτε τιμολόγιο δεν σου κόβουν τα λαμόγια. Κάποιος πρέπει να τους στήλει καμμιά ΣΔΟΕ μου φαίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Το fleamarket έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον. Κόβουν όποιον θέλουν, αφήνουν αυτούς που πληρώνουν...Πληρώνεις για την αρχική σελίδα και ούτε τιμολόγιο δεν σου κόβουν τα λαμόγια. Κάποιος πρέπει να τους στήλει καμμιά ΣΔΟΕ μου φαίνεται.. Για τον απλό χρήστη είναι όμως μια χαρά! Εγώ θα το χαρακτήριζα ως την Χρυσή Ευκαιρία του internet με τόσες πολλές αγγελίες και τόσο πολλά μέλη. Εμαθα ότι άλλαξε και ο webmaster. H προηγούμενη [γυναίκα ήταν] αποχώρησε και άνοιξε το 123sold. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ναι, νομίζω είναι ωραία να ππέφτει ο server κάθε 3 και λίγο, να χάνονται δημοπρασίας δι μαγείας, να σβήνονται αξιολογήσεις κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ναι, νομίζω είναι ωραία να ππέφτει ο server κάθε 3 και λίγο, να χάνονται δημοπρασίας δι μαγείας, να σβήνονται αξιολογήσεις κλπ κλπ. Δεν αντιλέγω αλλά εφόσον δεν σε ικανοποιεί και από την στιγμή που είναι δωρεάν δεν σε αναγκάζει κανείς να το χρησιμοποιείς. Από αυτά που ανέφερες το μόνο που μου έχει τύχει είναι να μην φορτώνει κάποιες φορές την σελίδα. Με μία ανανέωση όμως όλα είναι εντάξει. Το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια. Εχω 75 θετικές αξιολογήσεις και 1 αρνητική [από έναν ...μην πω]. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 εγώ έχω λογαριασμό σε όλα τα site δημοπρασιών. αυτά που κάνω συναλλαγές εδώ και 3 χρόνια είναι το ebay και το fleamarket. το ibid δεν είναι τίποτα αξιόλογο.αντιγραφή του fleamarket είναι και απέτυχε παταγωδώς κιόλας.ούτε εγώ έχω τίποτα με το ibid ,αλλά κατά την γνώμη μου το καλύτερο στην ελλάδα είναι το flea και δε νομίζω να το ξεπεράσει κάποιο άλλο.αυτά που λέτε με τις διαγραφές αξιολογήσεων,δημοπρασιών,κτλ δεν μου έχει συμβεί ποτέ.κι έχω αρκετές και δεν είμαι registered μέλος. γιατί στο fleamarket είναι ερασιτέχνες και άχρηστοι?ακόμα και στο ebay καταστρέφονται δημοπρασίες και γίνονται τρελές απάτες και έχουν και τεράστια υποδομή.πολύ εύκολα απαξιώνετε τα πάντα. με το 123sold τι παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Το fleamarket έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον. Κόβουν όποιον θέλουν, αφήνουν αυτούς που πληρώνουν...Πληρώνεις για την αρχική σελίδα και ούτε τιμολόγιο δεν σου κόβουν τα λαμόγια. Κάποιος πρέπει να τους στήλει καμμιά ΣΔΟΕ μου φαίνεται.. Συμφωνω μαζι σου, εμενα για να συνεχισω να μπαινω σε δημοπρασιες (ειτε δημοσιευοντας ειτε "χτυπωντας" καποια) μου εστειλαν Mail που ζητουσαν να πληρωσω καποιο ποσο (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο γιατι εγινε πριν 3 χρονια) διαφορετικα θα με κοβαν.......ε τελικα με κοψαν:) και οταν πηγαινα να ξαναγραφτω με μπαναρε συνεχεια:mad: ακομα και με διαφορετικο Username Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts