Jump to content

Εmarket (πρώην Fleamarket): Χρήση και γενικές απορίες

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επιτελους λειτουργει κανονικα.

δε νομιζω.. :( :(

Προσπαθησα να ανοιξω δημοπρασια και ολο error στην database μου βγαζει.. το κουφο βεβαια ειναι οτι καπιοι εχουν ανοιξει δημοπρασιες και εχθες και σημερα.. τι να πω??? :wacko: :wacko: :wacko: :blink:

Παιδια το site δεν ειναι ετοιμο. Κατ΄αρχας δεν δουλευει στο http://www.fleamarket.gr αλλα στο http://www.fleamarket.gr/index.cfm οπου βεβαια δεν καταλαβενω την διαφορα του αλλα παντωσ δεν μου φενεται και πολυ νορμαλ αυτου του ιδους η λειτουργεια.. ας πει καποιος που ξερει.. ;)

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δε νομιζω.. :( :(

Προσπαθησα να ανοιξω δημοπρασια και ολο error στην database μου βγαζει.. το κουφο βεβαια ειναι οτι καπιοι εχουν ανοιξει δημοπρασιες και εχθες και σημερα.. τι να πω??? :wacko: :wacko: :wacko: :blink:

Παιδια το site δεν ειναι ετοιμο. Κατ΄αρχας δεν δουλευει στο http://www.fleamarket.gr αλλα στο http://www.fleamarket.gr/index.cfm οπου βεβαια δεν καταλαβενω την διαφορα του αλλα παντωσ δεν μου φενεται και πολυ νορμαλ αυτου του ιδους η λειτουργεια.. ας πει καποιος που ξερει.. ;)

kai se mena to idio problima bgazei,esteila mail ston webmaster kai perimeno apantisi

οσον αφορα την απαντηση... ιδιως αυτη την εποχη που γινονται κ εργασιες θα περιμενεις αρκετα... αν σου ερθει ποτε απαντηση!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

οσον αφορα την απαντηση... ιδιως αυτη την εποχη που γινονται κ εργασιες θα περιμενεις αρκετα... αν σου ερθει ποτε απαντηση!

opote mallon prota tha exei diorthothei to problima kai meta tha mou apantisoun,an mou apantisoun.

opote mallon prota tha exei diorthothei to problima kai meta tha mou apantisoun,an mou apantisoun.

Το ότι δεν θα σου απαντήσουν δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο το να διορθωθεί το πρόβλημα. Αυτό ειναι το σημαντικό, να φτιάξει και από ότι βλέπω φτιάχνουν συνεχώς. Αλλωστε για το λόγο αυτό έχουν την σελίδα εργασιών μπροστά.

Το ότι δεν θα σου απαντήσουν δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο το να διορθωθεί το πρόβλημα. Αυτό ειναι το σημαντικό, να φτιάξει και από ότι βλέπω φτιάχνουν συνεχώς. Αλλωστε για το λόγο αυτό έχουν την σελίδα εργασιών μπροστά.

πολυ σωστα τα λεει ο φιλος!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

εμενα απο χτες μου ανοιγε κανονικοτατα και με χωρις κανενα προβλημα,αντε καιρος του ητανε πια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

:yahoo: :yahoo: EEE OOO ανοιξε το fleamarket και θα τρελαθω!!! ΕΕΕ ΟΟΟ!!! :yahoo: :yahoo:

:up: :up: ειναι πια γεγονος.. δεν ειναι ψεμα.. ολα λειτουργουν οπως παλια!!!! :up: :up:

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

επιτελους!!!

ολα καλα!

αντε καλη αρχη κ ποτε ξανα τετοιο προβλημα!

ΚΩΣΤΑΣ

ρε παιδια παω να μπω στο fleamarket και μου βγαζει αυτο Error Executing Database Query.

[Macromedia][sqlServer JDBC Driver][sqlServer]The log file for database 'fmads' is full. Back up the transaction log for the database to free up some log space.

+ενα κατεβατο απο κατω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ρε παιδια παω να μπω στο fleamarket και μου βγαζει αυτο Error Executing Database Query.

[Macromedia][sqlServer JDBC Driver][sqlServer]The log file for database 'fmads' is full. Back up the transaction log for the database to free up some log space.

+ενα κατεβατο απο κατω.

Εμένα μου ανοίγει κανονικότατα πάντως.

λειτουργεί κανονικά παιδιά...άντε, άλλο κακό να μη σας εύρει.

Eγώ δοκίμασα να μπω τώρα και μου βγάζει το μήνυμα: Bad Gateway

The proxy server received an invalid response from an upstream server. :(

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Bad Gateway

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.54 (Win32) Server at http://www.fleamarket.gr Port 80

αυτα τι ακριβως σημαινουν?

ΚΩΣΤΑΣ

καηκε παλι... γμτ... :angry: :angry: ουτε μια μερα δεν κρατησε... ΦΤΟΥ..!!

καηκε?ο server?τι ακριβως παιζει τελικα με αυτο το Fleamarket πια κανεις δεν το αφηνει σε ησυχια!

ΚΩΣΤΑΣ

Ρε παιδιά απ'οτι κατάλαβα απο την όλη συζήτηση στο flea μόνο το όνομα έμεινε το ίδιο (αλλάξανε servers, πάροχο κλπ) Μήπως π΄ρπει να αλλάξουνε όνομα???? :-)
ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

εμένα πάλι, γιατί μου ανοίγει κανονικά το site ;

εστρωσε... ολα καλα!

ΚΩΣΤΑΣ

καηκε?ο server?τι ακριβως παιζει τελικα με αυτο το Fleamarket πια κανεις δεν το αφηνει σε ησυχια!

Δεν το αφήνουνε σε ησυχία γιατί το ζηλεύουνε, είναι πολύ απλό. Ποιό site (ελληνικό) μέσα σε μια μέρα και μετά από 1 μήνα κλειστό, πιάνει 16.000 δημοπρασίες και ποιο άλλο site μετά από τόσα που του κάνουνε έχει πιστό κοινό? Κανένα στο κόσμο.

Ρε παιδιά απ'οτι κατάλαβα απο την όλη συζήτηση στο flea μόνο το όνομα έμεινε το ίδιο (αλλάξανε servers, πάροχο κλπ) Μήπως π΄ρπει να αλλάξουνε όνομα???? :-)

Καλό θα ήτανε να το πούνε σκέτο flea.

Άκουσα ότι πολύ σύντομα θα αλλάξουνε και πρόγραμμα. Άντε να γίνει και αυτό για να απαλλαγούνε από κάτι κ***παιδα που χαλάνε το site, να ησυχάσουμε και μεις. Είναι πλέον απαραίτητο.