GeorgT Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 καλα ο othon ιδιο κινητό έχουμε και απο όσο βλέπω και το πληκτρολόγιο ίδιο είναι: http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/2010-02-11-32216.jpg (τις ιδιες προσφορές αγοράζουμε! :lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 χαχαχα!!! το ειχα και εγω αυτο το πληκτρολογιο και το ποντικι(απο τα lidl ε???) αλλα σταματησε να ανταποκρινεται και το σουταρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σου χάλασε ρε σωπα! Εμενα σκυλί μέχρι στιγμής βγήκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σου χάλασε ρε σωπα! Εμενα σκυλί μέχρι στιγμής βγήκε! Μπα, σ εμενα απο τις πρωτες μερες αρχισε να μην ανταποκρινεται...;) Και μια ακομα απορια!!!(οχι δεν θα χα!)...στην αναπαραγωγη mp3 απο τη συσκευη (οχι με ακουστικα) τι επιλογες χρησιμοποιειτε...πχ ευρεια, δυνατη κτλ????Ποιο σας εχετε καταλαβει να αποδιδει καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Μπα, σ εμενα απο τις πρωτες μερες αρχισε να μην ανταποκρινεται...;) Και μια ακομα απορια!!!(οχι δεν θα χα!)...στην αναπαραγωγη mp3 απο τη συσκευη (οχι με ακουστικα) τι επιλογες χρησιμοποιειτε...πχ ευρεια, δυνατη κτλ????Ποιο σας εχετε καταλαβει να αποδιδει καλυτερα? Κάθε αυτί είναι μοναδικό (πω, τι είπα τώρα) και καθένας κρίνει μόνος του τι τον ικανοποιεί. Εγώ ας πούμε δεν έχω αλλάξει την προκαθορισμένη (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Εγω "παιζω" με τις ρυθμισεις του ηχου, αλλα εκεινο που εχω σχεδον παντα ειναι ροκ, καθ΄οτι ακουω ροκιες ως επι το πλειστον!;) Αν καποιος εχει ασχοληθει λιγο παραπανω με την καμερα, ας δωσει μερικα "tips" για καλες φωτογραφιες, κυριως σε εσωτερικους χωρους. Θα φυγω Κυριακοδευτερο εκδρομη και επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω ψηφιακη, θα βολευτω με το κινητο. Τοπια πιστευω πως θα βγαζει πολυ καλα..και ειδικα σκηνες σε χιονια που πιθανον ν΄απαθανατισω!:D Edited February 11, 2010 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Χιόνια δύσκολα πιστεύω θα βγάλεις καλες φωτογραφίες γιατι τεινει η κάμερα να τονίζει πάρα πολυ τα άσπρα χρώματα! σε εσωτερικούς χώρους βαζω για λάμπες φθοροιυ προσωπικά για να μην βγαίνουν τοσο άσπρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Δοκιμασα να βγαλω καποιες βραδυνες και ενω φωτιζει αρκετα το led τις κανει να φαινονται καπως ξεθωριαμενες(σαν ασπρομαυρες)! Κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Δοκιμασα να βγαλω καποιες βραδυνες και ενω φωτιζει αρκετα το led τις κανει να φαινονται καπως ξεθωριαμενες(σαν ασπρομαυρες)! Κριμα... Εεε..μη τα θελουμε και ολα..το κινητο ειναι καθαρα μουσικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Δικιο εχεις!:cool: Εξαλλου το πρωι ειναι μια χαρα η καμερα και επισης βγαζει πολυ καλες με φως φθορισμου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Χρησιμοποιησα και εγω το FF με τις ρυθμισεις που εδωσε ο conception αλλα το αποτελεσμα δε ειναι ιδιο για ολα τα βιντεο. Μονο σε ενα ειχα τελειο αποτελεσμα, δλδ το βιντεο "επιανε" ολη την οθονη...στα περισσοτερα δεν συνεβαινε αυτο(ηταν πο τετραγωνισμενο το αποτελεσμα, παρα wide) Εχει να κανει μηπως πως ειναι το αρχικο βιντεο. Επισης αν και τα εκανα mp4 δεν μου εμφανιζεται η επιλογη "ταυτοτητα καλουντος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 να βαζεις στις ρυθμίσεις βίντεο --> το Γωνια σε Fully Expand! μετα θα πιανει ολη την οθονη! (κ αν εχει πρόβλημα θα περάσω απο το Κιλκις να δω τα ξαδέρφια μου κ να κάνουμε beatDJ meeting :lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 να βαζεις στις ρυθμίσεις βίντεο --> το Γωνια σε Fully Expand! μετα θα πιανει ολη την οθονη! (κ αν εχει πρόβλημα θα περάσω απο το Κιλκις να δω τα ξαδέρφια μου κ να κάνουμε beatDJ meeting :lol::lol:) χαχαχα να σαι καλα! Να μαζευτουμε ολη η beatDJ παρεα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Σωστα, παρελειψα να σας πω για το fully expand.:) Απο τα βιντεο τοσο στο θεμα ληψης οσο και αναπαραγωγης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Μονο που αν κατσεις να δεις μια ταινια 2μιση ωρες, παει κατευθειαν για φορτισμα μετα..:p Για ενα μικρο ταξιδι ειναι καλη φαση παντως να βλεπεις καμια ταινιουλα και αυριο που φευγω θα φροντισω να του περασω για να χαζεψω καμια ωριτσα στο κτελ!;) Αντε, κανονιστε το meeting προτου αλλαξω κινητο..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Χρησιμοποιησα και εγω το FF με τις ρυθμισεις που εδωσε ο conception αλλα το αποτελεσμα δε ειναι ιδιο για ολα τα βιντεο. Μονο σε ενα ειχα τελειο αποτελεσμα, δλδ το βιντεο "επιανε" ολη την οθονη...στα περισσοτερα δεν συνεβαινε αυτο(ηταν πο τετραγωνισμενο το αποτελεσμα, παρα wide) Εχει να κανει μηπως πως ειναι το αρχικο βιντεο. Επισης αν και τα εκανα mp4 δεν μου εμφανιζεται η επιλογη "ταυτοτητα καλουντος" Όσον αφορά το Fully Expand, όντως το αποτέλεσμα δεν είναι όπως θα το περιμέναμε. Τώρα, για την ταυτότητα καλούντος, δείτε τις τελικές ρυθμίσεις που θα πρέπει να περάσετε, έτσι ώστε τα βιντεάκια σας να μπαίνουν κανονικά σαν ήχοι κλήσης: http://img198.imageshack.us/img198/3371/mp4.th.png Μην ξεχνάτε πάντα στην αρχή να επιλέγετε "Όλα σε mp4". Είχα κάνει λάθος την προηγούμενη φορά στο θέμα της ανάλυσης, θα πρέπει να είναι πάντα 320x240, τα υπόλοιπα ρυθμίστε τα όπως προτιμάτε (καρέ, ρυθμός μετάδοσης bit κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Όσον αφορά το Fully Expand, όντως το αποτέλεσμα δεν είναι όπως θα το περιμέναμε. Τώρα, για την ταυτότητα καλούντος, δείτε τις τελικές ρυθμίσεις που θα πρέπει να περάσετε, έτσι ώστε τα βιντεάκια σας να μπαίνουν κανονικά σαν ήχοι κλήσης: http://img198.imageshack.us/img198/3371/mp4.th.png Μην ξεχνάτε πάντα στην αρχή να επιλέγετε "Όλα σε mp4". Είχα κάνει λάθος την προηγούμενη φορά στο θέμα της ανάλυσης, θα πρέπει να είναι πάντα 320x240, τα υπόλοιπα ρυθμίστε τα όπως προτιμάτε (καρέ, ρυθμός μετάδοσης bit κλπ). Μπα othon...εξακολουθει να μην εμφανιζει αυτη την επιλογη!θα δοκιμασω και αλλες επιλογες. Οσον αφορα το Fully Expand, εκανα μεταροπη βιντεο με αυτη την επιλογη, αλλα το μεγαλωνει μονο στο υψος...ενω στο μηκος εξακολουθει να μην καλυπτει ολη την οθονη(ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω!). Μηπως θελει την επιλογη 4:3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Μπα othon...εξακολουθει να μην εμφανιζει αυτη την επιλογη!θα δοκιμασω και αλλες επιλογες. Οσον αφορα το Fully Expand, εκανα μεταροπη βιντεο με αυτη την επιλογη, αλλα το μεγαλωνει μονο στο υψος...ενω στο μηκος εξακολουθει να μην καλυπτει ολη την οθονη(ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω!). Μηπως θελει την επιλογη 4:3??? Κάτι δεν κάνεις σωστά. Με τις ρυθμίσεις που σου έδωσα, μόλις κωδικοποίησα ένα βιντεάκι και μου το βγάζει κανονικά στις επιλογές. Θα φτιάξω ένα ψιλοtutorial και θα στο δώσω να το ελέγξεις. Κατέβασε και δες αυτό το αρχείο και δες το βιντεάκι που περιέχει μέσα. Αφού ακολουθήσεις τη διαδικασία, στείλε το βίντεο στο κινητό σου. Μπες στην προβολή του βίντεο και επέλεξε το κάτω δεξιά "κουμπάκι" και ακολούθως πάτα στο "Ταυτότητα καλούντος". Όπως έχω πει βέβαια, το κακό της όλης υπόθεσης είναι πως θα πρέπει να το κάνεις για κάθε επαφή ξεχωριστά. Edited February 13, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ουφ..αντε τωρα φτιαξε το videotone να ξεκιναει μετα τα δυο δευτερα...:p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Κατέβασε και δες αυτό το αρχείο και δες το βιντεάκι που περιέχει μέσα. Αφού ακολουθήσεις τη διαδικασία, στείλε το βίντεο στο κινητό σου. Μπες στην προβολή του βίντεο και επέλεξε το κάτω δεξιά "κουμπάκι" και ακολούθως πάτα στο "Ταυτότητα καλούντος". Όπως έχω πει βέβαια, το κακό της όλης υπόθεσης είναι πως θα πρέπει να το κάνεις για κάθε επαφή ξεχωριστά. Ευχαριστω othon...πολυ κατατοπιστικος! Εκανα ακριβως αυτο αλλα τιποτα! Πηγαινω απο τα αρχεια μου, βιντεο, επιλεγω το βιντεο, παταω κατω δεξια και μου εμφανιζει 3 επιλογες(αποστολη μεσω, ετικετες, λεπτομερειες). Μηπως πρεπει να το κανω απο αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Σε οσους δεν αρέσουν τα ακουστικά που εχει μεσα το κινητό σας φτηνή λύση των 10 ευρώ σας προτείνω τα mx-360 sennheiser! http://images.e-shop.gr/images/PER/PER.500827.jpg (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500827&u=SENNHEISER-MX-360-WHITE) μολις τα παρέλαβα και μπορώ να πω οτι ειναι αρκετά καλα (για τα λεφτά τους παντα). Ακομα έβαλα και μια κάρτα 8 γιγα και πλέων το beatdj ειναι κομπλέ:music:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ουφ..αντε τωρα φτιαξε το videotone να ξεκιναει μετα τα δυο δευτερα...:p;) Ε ρε φίλε, εσύ θες όλο το σύμπαν στα πόδια σου!:lol: Η λύση στο πρόβλημά σου είναι ο Total Video Converter. Ψάξε στο γούγλη, θα το βρεις. Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις ακριβώς τη διάρκεια, καθώς και τα σημεία εκκίνησης και λήξης. Αλλά είναι trial... Ευχαριστω othon...πολυ κατατοπιστικος! Εκανα ακριβως αυτο αλλα τιποτα! Πηγαινω απο τα αρχεια μου, βιντεο, επιλεγω το βιντεο, παταω κατω δεξια και μου εμφανιζει 3 επιλογες(αποστολη μεσω, ετικετες, λεπτομερειες). Μηπως πρεπει να το κανω απο αλλου? Πφφφ, θα τρελαθώ!!!! Μα είναι δυνατόν; Θα σου στείλω με pm ένα βιντεάκι, δοκίμασέ το και αν πάλι δεν σου το εμφανίσει, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αν στο στο βγάλει, μάλλον θα πρέπει να το ξαναελέγξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Τι να πω! Στειλε για να μου φυγει και η περιεργεια! και θα ορκιζομουν οτι την πρωτη μερα που το πηρα ειχα δει αυτη την επιλογη!!! Εκανα και επαναφορα του κινητου στις αρχικες ρυθμισεις...αλλα τζιφος! Thanx Othon, το δικο σου το παιζει...τι να πω!!! Παιζει να φταει το τελικο μεγεθος το βιντεο, για να το αναγνωρισει ως βιντει κλησης! Edited February 13, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Thanx Othon, το δικο σου το παιζει...τι να πω!!! Παιζει να φταει το τελικο μεγεθος το βιντεο, για να το αναγνωρισει ως βιντει κλησης! Ξανατσέκαρε τις ρυθμίσεις, κάπου μάλλον ξεχνάς κάτι. Το βίντεο πάντως που σου έστειλα, μ' αυτές τις ρυθμίσεις το έφτιαξα. Το τελικό μέγεθος δεν παίζει ρόλο, έχω κι ένα άλλο που είναι 130mb και το δέχεται κανονικά!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Τελικα καταλαβα οτι για να εχεις βιντεο που να καταλαμβανει ολη την οθονη του κινητου, δε φτανουν μονο οι σωστες κωδικοποιησεις αλλα ρολο παιζει και το πρωτοτυπο βιντεο. Othon θα σου στειλω ενα βιντεακι για να δουμε αν θα μπορεσεις να το κανεις βιντεο tone. Οσο και αν προσπαθησα δεν το καταφερα, και ακολουθω πιστα τις οδηγιες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Παιδια επειδη δεν ξερω τι videotone να φτιαξω, αν εχετε κανα ετοιμο που ν΄ακουγεται καλα και δεν σας ειναι κοπος ανεβαστε το...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts