GeorgT Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Και εμενα με εχει αρέσει πολυ το Beatdj!!!! Πραγματικα δεν το περιμενα! Του εβαλε και το νεο opera mini (5.χχ) πανω και πετάει και στο νετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszachos Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Γινεται ενω ακους μουσικη και μεσολαβησει μια κληση,να συνεχιστει μετα η μουσικη απο μονη της, χωρις να χρειαστεις να πατησεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) Γινεται συνδεση με το ιντερνετ μεσω pc? Στην wind στο αιγαλεω,ειχε αλλο ενα αλλα κανενα μαυρο.Πηρε ο κολητος ενα μπλε,το δικο μου μπλε,και το αλλο που ειχαν μπλε! Βαζεις μια ταινια στο κινητο,τα ακουστικα 5.1 και χαζευεις! Πολυ φιλικο,και τωρα κατανοω γιατι η σαμσουνγκ πεταει...... Edited June 10, 2010 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 είναι κανείς εδώ μέσα που να μην το θέλει άλλο πια και να το πουλάει? Αν ναι ας μου στείλει ένα pm :) Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ξέρει κανείς άμα το αγοράσω από το eXpansys http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=179294 θα έχει Ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη το κινητό στην wind στα 100€? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη το κινητό στην wind στα 100€? Λίγο εώς πολύ χλωμό φίλε. Εγώ τουλάχιστον που έφαγα τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, ούτε της βιτρίνας δεν υπήρχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Οκ κατάλαβα. Θα ρωτήσω αλλιώς μπορεί να κοιτάξω σε κανένα άλλο μαγαζί μήπως και το έχουν σε καλή τιμή. Μου είχε πει ένας φίλος μου πως μπορείς να βάλεις και wifi μέσω κάποιον κωδικών. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Για Wifi πάντως χλωμό το κόβω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Κάπως μου είχε πει πως γίνεται αλλά δεν θυμάμαι, από το Ίντερνετ μου είπε το βρήκε και ότι λειτουργεί κανονικά, και ότι να πάω κάποια μέρα να μου το δείξει πως μπαίνει. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πάντως μετα το ποστ σου έφαγα το νετ αλλα δεν βρήκα τίποτα μέχρι στιγμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πάντως μετα το ποστ σου έφαγα το νετ αλλα δεν βρήκα τίποτα μέχρι στιγμής! θα τον ρωτήσω όταν το βρω και θα το γράψω, λογικά ίσως κάπου υπάρχει μέσα στο κινητό για να γράψεις κάτι κωδικούς. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszachos Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Επειδη προσωπικα εμενα δε με βολεψε πολυ,το πουλαω.Το κινητο το εχω χρησιμοποιησει μονο μια βδομαδα και ειναι με το κουτι του και ολα τα χαρτια του.Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου στειλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m567 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 paidia kalispera exw to nokia 5800 xpressmusic kai psinomai gia to samsung beat dj eoeidi eimai dj kai to kinitaki ta cpaei aksizei na dwsw to nokia gia to beat dj???euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim96 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εγω Πιστευο Οτι Αξιζει Φιλε!ειδικα αμα ισε DJ ειναι οτι πρεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 πως μπορει να βολεψει εναν dj ενα τετοιο κινητο? στην << δουλεια >> του ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 πως μπορει να βολεψει εναν dj ενα τετοιο κινητο? στην << δουλεια >> του ? Δεν έχει απολύτως καμία σχέση το κινητό με το djλίκι. Είσαι δεν είσαι dj, η εφαρμογή είναι τόσο εύκολη στη χρήση της, που δεν χρειάζεται και πτυχίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim96 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 εγώ παιδιά σκέφτομαι να το δώσω!και να πάρω ένα symbian όπως vivaz or nokia 5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Πηραμε απο ενα με 2 φιλους επιδει το ειχε 100 ευρω η wind την ιδια στιγμη που το ειχε ο κοτσοβολος 349 ευρω! Αυτες οι τακτικες κανου ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο να δειχνει σκαρτο. Ειναι τηλεφωναρα οσο το χρησιμοποιησα,απλα ηθελα sybian οποτε περασα στο vivaz. Απο οθονη το 7600 σκιζει,ηχο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,μενου πολυ καλο,εχει τα παντα! Ακομα και η καμερα του αψογη! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχει ακόμα κανείς αυτό το κινητό ή είμαι ο μόνος;:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχει ακόμα κανείς αυτό το κινητό ή είμαι ο μόνος;:happy: Όχι φίλε, δεν είσαι μόνος!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Όχι φίλε, δεν είσαι μόνος!:lol: Το χρησιμοποιείς ακόμα? Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια περίπου και έχει πέσει αρκετές φορές αλλά δν νιώθει και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.:happy::) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Το χρησιμοποιείς ακόμα? Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια περίπου και έχει πέσει αρκετές φορές αλλά δν νιώθει και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.:happy::) Κοίτα, δεν μπορώ να πω ότι το χρησιμοποιώ και σε καθημερινή βάση, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα το βγάζω από το κουτί του και το χρησιμοποιώ καμία 10ριά μέρες. Το είχα αγοράσει τότε με την προσφορά των 100€ από Oteshop. Όντως, το ρημάδι είναι σκυλί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κοίτα, δεν μπορώ να πω ότι το χρησιμοποιώ και σε καθημερινή βάση, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα το βγάζω από το κουτί του και το χρησιμοποιώ καμία 10ριά μέρες. Το είχα αγοράσει τότε με την προσφορά των 100€ από Oteshop. Όντως, το ρημάδι είναι σκυλί! Kαι γω με την προσφορά των 100€ το πήρα.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloe Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) καλησπερα! θελω να σας ρωτησω σχετικα με την εφαρμογη EZ Document Reader 1.0.1 Samsung Beat DJ απο εδω http://www.mobiles24.com/downloads/s/512350-m1083-ez_document_reader_101 για να μπορει να διαβαζει το κινητο μου αρχεια word και pdf. το κατεβασα, εκανα τα αρχεια .jar / .jad , τα εβαλα στο φακελο "αλλα αρχεια" οπως ελεγαν οι οδηγιες που ακολουθησα και εκανα install με επιτυχια οπως εγραψε. μετα εβαλα αρχεια .docx αλλα εγραψε οτι δεν υποστηριζεται αυτος ο τυπος αρχειου!! εκανα κατι λαθος ή εγινε κατι αλλο; μπορειτε να με βοηθησετε; Edited April 12, 2013 by Cloe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts