tiestointhemix Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται αυτόματα στο κινητό σου, όταν τοποθετήσεις sim της Wind. Πήγαινε στο "Προφίλ Browser" και ενεργοποίησε το "Wind Internet". Κάνε και ένα restart το κινητό σου και είσαι κομπλέ. φιλε μου να εισαι καλα !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_s Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Που θα μπορούσα να το βρω 100€? Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Που θα μπορούσα να το βρω 100€? Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω καινούργιο. Σε καινούργιο φίλε μου, η χαμηλότερη τιμή που θα το βρεις είναι 137€, εδώ. Βέβαια θα το βρεις και στα μαγαζιά του ανέμου, αλλά σε εξωφρενική τιμή (387€)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim96 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Ξερει Κανεις Τη Λειτουργεικο Φοραει Το Beataki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Ξερει Κανεις Τη Λειτουργεικο Φοραει Το Beataki? Νομίζω το έχουν ονομάσει "Disc UI". αν θέλεις, ρίξε μια ματιά για όλα τα χαρακτηριστικά του στην επίσημη παρουσίασή του που θα βρεις εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim96 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Α Και Κατι Αλλο Μπορω Να Χρησημοποιησω GPS μεσω δορυφορου?ή θελει internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Α Και Κατι Αλλο Μπορω Να Χρησημοποιησω GPS μεσω δορυφορου?ή θελει internet Θέλει ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis350 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 υπαρχει τροπος να συνδεθει με wi-fi το beat dj αν ξερει καπιος κατι για αυτο το θεμα θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 αφου δεν διαθετει wifi, πως να συνδεθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Πόσες ειναι οι πιθανότητες να λειτουργεί αυτο το Τv-out??? 0,01% η πολύ βάζω?? http://ecx.images-amazon.com/images/I/51nS16YcUmL._SL160_AA160_.jpg http://cgi.ebay.de/Original-Samsung-TV-Out-AV-Cable-For-B7610-M7600-Stand-/260593552782?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3cac960d8e http://www.amazon.co.uk/GENUINE-SAMSUNG-RETAIL-SUITABLE-VODAFONE/dp/B002YUYHGW/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=electronics&qid=1274721308&sr=1-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Πόσες ειναι οι πιθανότητες να λειτουργεί αυτο το Τv-out??? 0,01% η πολύ βάζω?? http://ecx.images-amazon.com/images/I/51nS16YcUmL._SL160_AA160_.jpg http://cgi.ebay.de/Original-Samsung-TV-Out-AV-Cable-For-B7610-M7600-Stand-/260593552782?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3cac960d8e http://www.amazon.co.uk/GENUINE-SAMSUNG-RETAIL-SUITABLE-VODAFONE/dp/B002YUYHGW/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=electronics&qid=1274721308&sr=1-8 350.99% θα δουλέψει. Απλά μην περιμένεις και πολλά σε αναλύσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Λες Othon?? Μου φαίνεται παράξενο να βγάζει AV-OUT απο καρφί το Beatακι και να μην έχει τοτε εργοστασιακά το καλώδιο μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Λες Othon?? Μου φαίνεται παράξενο να βγάζει AV-OUT απο καρφί το Beatακι και να μην έχει τοτε εργοστασιακά το καλώδιο μέσα! Έχεις δίκιο που σκέφτεσαι έτσι, αλλά πάρε παράδειγμα από το Omnia 2. Παρόλο που καραϋποστηρίζει tv out, δεν έχει καλώδιο μέσα στη συσκευασία. Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα παίξει κιόλας αν αγοράσεις ένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszachos Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Γνωριζει καποιος αν στο μενου ''beat dj'' κανει ηχογραφηση και αν ναι, σε τι φορματ και σε ποιο φακελο το σωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Εφαρμογές-Εγγραφή Φωνής και τα αποθηκεύει σε amr! Για να τα βρεις πάνε Ήχοι-Φωνητική λίστα (αν ειναι στο κινητό η στην καρτα μνημης εξαρτάτε που το έχεις εσυ ρυθμίσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszachos Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Προσπαθω να βαλω θεμα που βρηκα στο internet,το περναω μεσω bluetooth και μου βγαζει μηνυμα για μη υποστηριζομενο αρχειο! Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Αφου δεν δέχεται θέματα το κινητό, μόνο wallpapers! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszachos Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Αφου δεν δέχεται θέματα το κινητό, μόνο wallpapers! Δεν το ηξερα! Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,να'σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Τίποτα αν θες ψάξε για wallpapers σε διάσταση 240x400 η φτιάξε μόνος οποία εικονα σε αρέσει! (εγω έτσι έκανα πάντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszachos Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Τίποτα αν θες ψάξε για wallpapers σε διάσταση 240x400 η φτιάξε μόνος οποία εικονα σε αρέσει! (εγω έτσι έκανα πάντως) Ετσι θα κανω και γω τελικα!Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 To αγορασα χθες για πλακα το κινητακι στα 101 ευρω,αλλα επαθα την πλακα μου με τις δυνατοτητες και γενικα το κινητακι αυτο! Πχ το ρενουαρ δεν με βολεψε σαν tuch,γενικα σαν κινητο..... Αυτο με κερδισε αμεσως! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 To αγορασα χθες για πλακα το κινητακι στα 101 ευρω,αλλα επαθα την πλακα μου με τις δυνατοτητες και γενικα το κινητακι αυτο! Πχ το ρενουαρ δεν με βολεψε σαν tuch,γενικα σαν κινητο..... Αυτο με κερδισε αμεσως! που το βρηκες φιλε μου 101 ευρω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 που το βρηκες φιλε μου 101 ευρω..? Στη Wind το πήραν απόφαση και το κατέβασαν στα 101. Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι πως εκεί το βρίσκεις και σε μαύρο, χρώμα το οποίο θα προτιμούσα στο κινητό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Στη Wind το πήραν απόφαση και το κατέβασαν στα 101. Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι πως εκεί το βρίσκεις και σε μαύρο, χρώμα το οποίο θα προτιμούσα στο κινητό αυτό. απιστευτο..ξυπνησε η wind που το ειχε 340 και βαλε..?:lol: αξιζει το κινητακι και απο τεχνικα χαρακτηριστικα η ειναι μονο μουρη..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 απιστευτο..ξυπνησε η wind που το ειχε 340 και βαλε..?:lol: αξιζει το κινητακι και απο τεχνικα χαρακτηριστικα η ειναι μονο μουρη..? Βασικά, μια και μίλησες για ξύπνημα, να σε ενημερώσω πως μερικά της καταστήματα ακόμα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και έχουν τα παλιά καρτελάκια (384 και κάτι ψιλά αν θυμάμαι καλά). Το κινητό είναι τέλειο απ' όλες τις απόψεις. Χωρίς να θέλω να γίνομαι και απαιτητικός, αν το συγκεκριμένο είχε λίγο καλύτερη κάμερα, δεν θα το αποχωριζόμουν με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts