Jump to content

Μεθύσι

orpheas2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ειλικρινά απο προχθές κατάλαβα γιατί το να μεθάς είναι τόσο άσχημο!Δεν είναι μονάχα το πώς είσαι εκείνη την στιγμή αλλά ειδικά την επόμενη μέρα!Εγώ είμαι 17 χρονών.Χθές πήγα σε ένα πάρτυ και ήπια αρκετά!Για την ακρίβεια στην αρχή ήπια μια μπύρα.Μετά ήπια ένα μείγμα απο ουισκι και βότκα σε σφηνάκι.Στο τέλος ήπια 6 σφηνάκια με σκέτη βότκα.Όπως καταλαβαίνετε στην επιστροφή για το σπίτι μου ήμουν χάλια.Με κρατούσαν απο το χέρι οι φίλοι μου και το βράδυ που επέστρεψα σπίτι μου χωρίς να το καταλάβω έκανα εμετό σε όλο το κρεβάτι μου.Ήταν η πρώτη μου φορά βέβαια που μέθυσα αλλά ειλικρινά ήταν άθλια εμπειρία!Πιστεύω πως σοβαρός λόγος για να μεθύσεις δεν υπάρχει και άμα υπάρχει δεν χρειάζεται να τον λύσεις με αυτόν τον τρόπο!Το μόνο που κάνεις είναι να βλάπτεις τον εαυτό σου!Εγώ προσωπικά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναμεθύσω για κανέναν λόγο!(η μπυρίτσα είναι το καλύτερο πράγμα!)

Αυτά!Ελπιζω να μην έγινα κουραστικός!

• Απαντήσεις 117
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ειλικρινά απο προχθές κατάλαβα γιατί το να μεθάς είναι τόσο άσχημο!Δεν είναι μονάχα το πώς είσαι εκείνη την στιγμή αλλά ειδικά την επόμενη μέρα!Εγώ είμαι 17 χρονών.Χθές πήγα σε ένα πάρτυ και ήπια αρκετά!Για την ακρίβεια στην αρχή ήπια μια μπύρα.Μετά ήπια ένα μείγμα απο ουισκι και βότκα σε σφηνάκι.Στο τέλος ήπια 6 σφηνάκια με σκέτη βότκα.Όπως καταλαβαίνετε στην επιστροφή για το σπίτι μου ήμουν χάλια.Με κρατούσαν απο το χέρι οι φίλοι μου και το βράδυ που επέστρεψα σπίτι μου χωρίς να το καταλάβω έκανα εμετό σε όλο το κρεβάτι μου.Ήταν η πρώτη μου φορά βέβαια που μέθυσα αλλά ειλικρινά ήταν άθλια εμπειρία!Πιστεύω πως σοβαρός λόγος για να μεθύσεις δεν υπάρχει και άμα υπάρχει δεν χρειάζεται να τον λύσεις με αυτόν τον τρόπο!Το μόνο που κάνεις είναι να βλάπτεις τον εαυτό σου!Εγώ προσωπικά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναμεθύσω για κανέναν λόγο!(η μπυρίτσα είναι το καλύτερο πράγμα!)

Αυτά!Ελπιζω να μην έγινα κουραστικός!

εχει συμβει σε ολλους μας καλως η κακως.......

πολλες φορες ειπα κ εγω οτι δεν θα ξαναπιω αλλα ποτε δεν το εφάρμοσα :)

απλα παντα κοιταω να μην ειμαι νυστικος κ να πεινω μεχρι τα ορια μου...

ισα ισα να κανω κεφαλι κ να φτιαξει λιγο η διαθεση...μεχρι εκει ομως...

πλεον εχω παθει κ ανοσια...οπως λεει κ το τραγουδι..''πινω πινω κ δεν με πιανει'' :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εγώ προσωπικά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναμεθύσω για κανέναν λόγο!

Χεχεχε, όλοι αυτό λένε την επόμενη μέρα! :p

Μεγάλο θέμα ανοίγεις πάντως, για να δούμε πόσο πίνουν

οι συμφορουμίτες...

Εγώ προσωπικά δεν είμαι και μεγάλος φαν του ποτού, ακριβώς

επειδή με χαλάει απίστευτα αυτή η φάση του μεθυσιού και η επόμενη

μέρα είναι κόλαση, το είπα μια-δυο-τρεις φορές αυτό το "δεν θα ξαναμεθύσω",

ε τελικά εδώ και αρκετά χρόνια το τηρώ. Κανά-δυό ποτάκια χαλαρά και τέλος.

Σημαντικό είναι να μην μπερδεύεις τα ποτά πάντως, αν αρχίσεις τις τεκίλες, μετά πλακωθείς στα ουίσκια και κλείσεις με βότκες, δεν το γλυτώνεις το ξέρασμα.

Τα σφηνάκια επίσης σε τσακίζουν, εγώ αν πιω 4 (ίδια) ποτά θα είμαι ψιλοζαλισμένος, όχι μεθυσμένος, αλλά αν πιω 2 ποτά και 4 σφηνάκια έχω φύγει...

Θέλει ένα μέτρο γενικά και να μην παρασύρεσαι από τη στιγμή και αρχίζεις τα χαζά.

Συμπτωματικά κοιτούσα μόλις τώρα στο facebook ένα group που γράφτηκε ένας φίλος και έριχνα γέλιο..."αλλοι πινουν απο πονο, αλλοι πινουν απο αγαπη....ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!" :lol:

hahahahaha καλό!!!Ναι η επόμενη μέρα πάντως όντως είναι κόλαση!!!Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να κρατώ το μέτρο!!!!

Φιλε να πινεις ενω πριν εχεις φαει! Και δευτερον να πινεις μια μαρκα ποτου οταν βγαινεις εξω...! Γιατι ετσι τη συνηθιζεις και μπορεις να κρινεις ποτε ειναι μπομπα και ποτε ειναι λιγοτερο μπομπα! Σφηνακια κι αυτα αστα καλυτερα!! Και τα ανακατεμενα να τα αφησεις!! Και να κρατας το μετρο!!

Βεβαια ολοι λιγο πολλοι το εχουμε χασει :)!!!!

Hello !

ωραία θεματάκι. Παλιότερα που είχα ξεστρατίσει κατεβαζάμε σχεδόν μέρα παρά μέρα 1-2 λιτρα κρασί. Τώρα ούτε ενα ποτηράκι δεν αντέχω..με χτυπάει :/

Και γω εχω υποσχεθει στον εαυτο μου πως δε θα ξαναμεθυσω

....με βοτκες.

Screw you guys,I'm going home.........

Εγω, οσο και να πιω, δν με πιανει με τπτ.(μαλλον εχω κ γω ανοσια:lol::lol::lol:)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλά βέβαια εγώ είμαι και μικρός και ήταν η πρώτη μου φορά.Εσείς ή ο φίλος <<gomenos>> ισως και να το έχετε συνηθίσει!!!

Πολυ λιγες φορες στην ζωη μου εχω πιει πολυ αλλα μια με δυο μονο εχω μεθυσει αν μπορω να το πω ετσι...ειναι ασχημο παντος!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χεχεχε, όλοι αυτό λένε την επόμενη μέρα! :p

πάντα... κλασσική ατάκα πριν απο κάθε φορά που γυρνάμε κουρούμπελα "έλα μωρέεεεε,για ένα ποτάκι θα βγούμε"

:p:p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

το γαματο ειναι να φτιαξεις κεφαλι......:D:D:cool::cool:

αμα αρχισεις εμετο και μλκς εχει ξεφυγει η κατασταση......

ενω αμα την ακουσεις σε υποφερτο σημειο τοτε ειναι π αρχιζει το παρτυ:D

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

ο καθένας ξέρει τα όρια του..δε βγαίνεις έξω για να γυρίσεις άρρωστος... μέτρον άριστον.. αν ξεφύγεις,τότε δεν έχει και νόημα,δεν έχουν,οι περισσότεροι εδώ, αυτοκαταστροφικές τάσεις

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Το θέμα είναι να πιεις μέχρι εκεί που δε θα σου χαλάσει τη βραδιά...Να κάνεις κέφι,να φύγει καμιά αναστολή και να περάσεις ωραία.Πίνουμε σιγά σιγά και από το ίδιο ποτό...

Τώρα,αν αρχίσουν οι εμετοί και οι πονοκέφαλοι,χαλάει η βραδιά σου και δε βρίσκω κανένα λόγο να το κάνω.

Το θέμα είναι να πιεις μέχρι εκεί που δε θα σου χαλάσει τη βραδιά...Να κάνεις κέφι,να φύγει καμιά αναστολή και να περάσεις ωραία.

Τώρα,αν αρχίσουν οι εμετοί και οι πονοκέφαλοι,χαλάει η βραδιά σου και δε βρίσκω κανένα λόγο να το κάνω.

έτσι...;):shifty:

εγώ δεν έχω μεθύσει βασικά ποτέ...φτάνω πάντα μέχρι να έρθω στο τσακίρ κέφι! :p

Το θέμα είναι να πιεις μέχρι εκεί που δε θα σου χαλάσει τη βραδιά...Να κάνεις κέφι,να φύγει καμιά αναστολή και να περάσεις ωραία.Πίνουμε σιγά σιγά και από το ίδιο ποτό...

ακριβώς!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα ρε ορφεα βεβαια μην νομιζεις οτι εκανες καμια τρελη καταναλωση...εντυπωση μου κανει π μεθυσες..

εγω αν και καμια σχεση με το ποτο δν εχω με 3 ποτα και 4 σφηνακια ειμαι τζετ.απ τα 5 και μετα αρχιζω να σκεφτομαι ;):dizzy::rotfl::wink::hypno:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε πιστεύω οτι παίζει ρόλος το μικρός ή όχι..ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός ;)

Καλα ρε ορφεα βεβαια μην νομιζεις οτι εκανες καμια τρελη καταναλωση...εντυπωση μου κανει π μεθυσες..

εγω αν και καμια σχεση με το ποτο δν εχω με 3 ποτα και 4 σφηνακια ειμαι τζετ.απ τα 5 και μετα αρχιζω να σκεφτομαι ;):dizzy::rotfl::wink::hypno:

Έλα ρε.17 χρονών είναι το παλικάρι δηλαδή πόσο θα έπρεπε να πιει για να τον πειράξει. Εμένα η πρώτη μου φορά ήταν με ρετσίνες. Το χειρότερο μεθύσι. Αν δεν μεθύσεις και δεν ξεράσεις με ρετσίνα δεν ξέρεις τι σημαίνει μεθύσι. Πλέον εχω φτάσει σε σημείο παρακμής. Μόνο οι τεκίλες με χαλάνε. Φίλε ορφέα το δεν θα ξαναπιώ το εχω πει ουκ ολίγες φορές. Θα ξαναπιείς. Και θα ξαναγίνεις σκατά. Μα για γκόμενα μα για την παρέα. Δεν θα το γλυτώσεις. Και να ξέρεις δύο γνωμικά. 1ον δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο άνδρες που δεν πίνουν πολύ. 2ον μη λες ποτέ πόσα έχεις πιει, μόνο πόσα αντέχεις να πιεις ακόμα. 2 γνωμικά βγαλμένα από την ζωή.

πολυ σωστος....α και κατι αλλο: εχω διαβασει τοσα πολλα γυρω απο το ποτο και το καπνισμα μεχρι που τελικα αποφασισα να κοψω το διαβασμα
[sIGPIC][/sIGPIC]