LAKISSS Δημοσιεύτηκε January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2009 Παρακαλω παρα πολυ θα ηθελα την βοηθεια σας! Εχω ηδη στον υπολογιστη εγκατεστημενο εναν σκληρο δισκο IDE 80GB. Εχθες τοποθετησα εναν δευτερο εσωτερικο σκληρο της Seagate 500gb sata ΙΙ με ανταπτορα για το ρευμα και καλωδιο sata στη υποδοχη του motherboard (εχει δυο). Το motherboard ειναι της ASrock P4V88 (ειναι παλιο), και εχω γνησια Windows xp. Ο νεος σκληρος φαινεται στο "υλικο μου" και δειχνει οτι λειτουργει κανονικα, αλλα δεν εμφανιζεται καθολου στο "ο υπολογιστης μου".Αφαντος!!!!! Φταιει το προγραμμα οδηγησης η χρειαζομαι νεο? Μπορουν να δουλεψουν και οι δυο αυτοι σκληροι μαζι, η τον πηρα τσαμπα??? Τι μπορω να κανω? Συγνωμη για την λιτη περιγραφη αλλα ειμαι ψιλοασχετος με Windows... (ειχα χρονια Mac). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Διάβασε αυτό το post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1256041#post1256041 σε windows vista είναι περίπου το ίδιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Παρακαλω παρα πολυ θα ηθελα την βοηθεια σας! Εχω ηδη στον υπολογιστη εγκατεστημενο εναν σκληρο δισκο IDE 80GB. Εχθες τοποθετησα εναν δευτερο εσωτερικο σκληρο της Seagate 500gb sata ΙΙ με ανταπτορα για το ρευμα και καλωδιο sata στη υποδοχη του motherboard (εχει δυο). Το motherboard ειναι της ASrock P4V88 (ειναι παλιο), και εχω γνησια Windows xp. Ο νεος σκληρος φαινεται στο "υλικο μου" και δειχνει οτι λειτουργει κανονικα, αλλα δεν εμφανιζεται καθολου στο "ο υπολογιστης μου".Αφαντος!!!!! Φταιει το προγραμμα οδηγησης η χρειαζομαι νεο? Μπορουν να δουλεψουν και οι δυο αυτοι σκληροι μαζι, η τον πηρα τσαμπα??? Τι μπορω να κανω? Συγνωμη για την λιτη περιγραφη αλλα ειμαι ψιλοασχετος με Windows... (ειχα χρονια Mac). εκανες διαμορφωση απο την διαχειρηση υπολογιστη? Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 εκανες διαμορφωση απο την διαχειρηση υπολογιστη? Την λυση την εχει δωσει ακριβως πανω απο το ποστ σου απο τον mcde :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Αν δεν τα καταφέρεις και πάλι,δοκίμασε να τον δουλέψεις ως εξωτερικό. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAKISSS Δημ. February 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Ο σκληρος τελικα εγκατασταθηκε και δουλευει κανονικα. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts