angel123 Δημοσιεύτηκε January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2004 εχω ολα τα CAFE DEL MAR ΤΑ BUDDHA BAR μεχρι το 5 στο SOULSEEK.USER xaidari25.Ειμαι συνεχεια on line αλλα στο p.c μονο ωρες γραφειου.MSG me για να σας βαλω στην userlist mou(Προϋπόθεσης oxi modem και αργες συνδεσεις κ share your folder) thanks Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Giati re megale.Kai ego pou eho 56k kai merikes hiliades mp3 na fao paketo?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel123 (29 Ιαν. 2004 , 15:24) εχω ολα τα CAFE DEL MAR ΤΑ BUDDHA BAR μεχρι το 5 στο SOULSEEK.USER xaidari25.Ειμαι συνεχεια on line αλλα στο p.c μονο ωρες γραφειου.MSG me για να σας βαλω στην userlist mou(Προϋπόθεσης oxi modem και αργες συνδεσεις κ share your folder) thanks Ρε γειτονακι με πικραινεις γιατι και εγω 56Κ εχω και θελω 1-2 BB γιατι τα CDM τα εχω ολα, αλλα πες μου κατι: Το SoulSeek ξαναδουλευει? γιατι ειχε σταματησει για κανενα μηνα, τσαντιστηκα και το εβγαλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Το SoulSeek ξαναδουλευει? Katevase tin nea ekdosi giati mallon tha ehis tin palaioteri kai den sou kanei connect.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgoudamanis Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 RIXTE MIA MATIA EDO.... http://clubs.pathfinder.gr/BUDDHABAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 egw exw to 152 kai doulevei mia xara. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts