Viper Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Αν εχεις Vista, δεν χανεις τιποτα και να μην τα δεις:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 φυσικα και δεν ειμαι:(απλα ειμαι περιεργη και θελω να μαθω:)για αυτο ρωταω:O Curiosity killed the cat:) Φιλικα:) δηλαδή άνθρωποι που δεν ξέρουν τόσο καλά από υπολογιστές ας μείνουν με τα vista. θα τρέχετε και δε θα φτάνεται. να πειραχτεί ο bootloader και θα υπάρχουν φωνές. Βρε σεις, μην την τρομαζετε την κοπελα! Ολοι ετσι μας δεν μαθαμε; Trial and error! Αμα μαθει μονο να περιμενει να της δειξει καποιος και να μην πειραματιζεται και μονη της...;) Ασε που αν εχεις vista και εγκαταστησεις σε ξεχωριστο partition τα 7, πως να πειραχτει ο bootloader (Που στην χειροτερη, για αυτο υπαρχει το ΕasyBCD); Μια χαρα τα βλεπει και τα δυο λειτουργικα (με προεπιλεγμενο τα 7) Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 γιατι δεν κανεις partition με καποιο προγραμμα? εγω ετσι θα κανω... και με τα βιστα κανεις παρτιτιον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 δεν εχω δοκιμασει ακομη το partitionmagic στα βιστα γιατι δεν μου χρειαστηκε ακομη! ελπιζω να εγκαταστησω και γω τα 7 στο λαπτοπ μου να δω "τι παιζει" απο την παρασκευη! δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με drivers ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. January 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Αν εχεις Vista, δεν χανεις τιποτα και να μην τα δεις:)δεν εχεις αδικο πιστευω,απλα ελεγα να τα χαζεψω λιγο:O Βρε σεις, μην την τρομαζετε την κοπελα! Ολοι ετσι μας δεν μαθαμε; Trial and error! Αμα μαθει μονο να περιμενει να της δειξει καποιος και να μην πειραματιζεται και μονη της...;) Ασε που αν εχεις vista και εγκαταστησεις σε ξεχωριστο partition τα 7, πως να πειραχτει ο bootloader (Που στην χειροτερη, για αυτο υπαρχει το ΕasyBCD); Μια χαρα τα βλεπει και τα δυο λειτουργικα (με προεπιλεγμενο τα 7)μου δινεις κουραγιο:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 το σκοτώσατε το θέμα... offtopic του κερατά. μιλάμε για τα windows 7 και όχι για το πώς να κάνει κάποιος partitions... αν κάποιος θέλει να τα δει ας τα βάλει σε ένα vm. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts