Jump to content

Lavasoft Ad-aware 6 pro vs Spybot Search and Destroy

gkr41
 Κοινοποίηση

Lavasoft Ad-aware 6 Pro vs Spybot Search and Destroy  

28 members have voted

1. 1. Lavasoft Ad-aware 6 Pro vs Spybot Search and Destroy

• Lavasoft Ad-aware 6 Pro
      19
    • Spybot Search and Destroy
      9

Recommended Posts

Έχω το Lavasoft Ad-aware 6 pro και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Από την άλλη ακούω ότι το Spybot Search and Destroy είναι ακόμα καλύτερο. Ισχύει; Εσείς ποιό απο τα 2 προτείνετε;

Έχω και τα δυο στον υπολογιστή μου και πιστεύω ότι λειτουργούν συμπληρωματικά το ένα προς το άλλο, αν και, κατά τη γνώμη, μου το Spybot έχει ένα μικρό προβάδισμα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο πλήθος των αντικειμένων που ερευνά.

Μήπως να εμπλουτιστεί η δημοσκόπηση και με τις επιλογές "και τα δυο", "κανένα από τα δυο", "άλλο - προσδιορίστε";

nai nai... kai ta dyo... to spybot briskei apeira pragmata na kathariseis, alla an trekseis meta to ad-aware, briskei kapoia ksexasmena... Opote k ta dyo....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (29 Ιαν. 2004 , 09:38)

Κι εγώ έχω και τα δύο, όπως επίσης το Spyware Guard

Εγώ χρησιμοποιώ την υπηρεσία TCActive! του The Cleaner. Το Spyware Guard είναι καλύτερο;

Έχω ψιλοπαλιά έκδοση τoυ Adaware γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση. Νομίζω όμως ότι το Spybot είναι πολύ πιο γρήγορο. Χρειάζονται αμφότερα αλλά το Spybot θα έβαζα πρώτο...

Παλιότερα είχα το AdAware. Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχω το Spybot (βρίσκει πιο πολλά)

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

spybot μακράν!!!!1

έκανα πρώτα search με ad-aware μου βρήκε γυρώ στα 5 αντικείμενα... χωρίς να κάνω πειράξω τίποτα έκανα μετά search Και με spybot.. βρήκε γύρω στα 60!!!!

το spybot, βρίσκει και εφαρμογές όμως που είναι απλώς ¨ύποπτες¨

Οσο για το ad-aware που λέτε πως είναι παλιό, κυκλοφορεί το 6 professional, και κυκλοφορούν συχνά updates.

O συνδιασμός και των 2 είναι ότι καλύτερο πιστεύω (κατ'εμε...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (30 Ιαν. 2004 , 17:29)

Έχω ψιλοπαλιά έκδοση τoυ Adaware γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση. Νομίζω όμως ότι το Spybot είναι πολύ πιο γρήγορο. Χρειάζονται αμφότερα αλλά το Spybot θα έβαζα πρώτο...

Χρηστο χρειαζονται κ τα δυο!

Εγω τα εχω και τα 2 και αλληλοσυμπληρωνονται.

Το Spybot βρισκει κατι παραπανω απο το Adware αλλα δεν εχει συνεχεια παρακολουθηση οπως το Adware με το Αdwatch!

Και τα 2 νομιζω ειναι καλυτερα...και βεβαια να ενημερωνετε συνεχεια γιατι καθημερινα βγαινουν και καινουρια spys.

Ι need a six month vacation, twice a year.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.......ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ AD-AWARE 6.....ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ QUARANTINED OBJECTS ΕΙΝΑΙ 2 .....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 545 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 96.....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.......?

Spybot Search and Destroy είναι πολύ καλο και γρήγορο.
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.