gkr41 Δημοσιεύτηκε January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2004 Έχω το Lavasoft Ad-aware 6 pro και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Από την άλλη ακούω ότι το Spybot Search and Destroy είναι ακόμα καλύτερο. Ισχύει; Εσείς ποιό απο τα 2 προτείνετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Έχω και τα δυο στον υπολογιστή μου και πιστεύω ότι λειτουργούν συμπληρωματικά το ένα προς το άλλο, αν και, κατά τη γνώμη, μου το Spybot έχει ένα μικρό προβάδισμα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο πλήθος των αντικειμένων που ερευνά. Μήπως να εμπλουτιστεί η δημοσκόπηση και με τις επιλογές "και τα δυο", "κανένα από τα δυο", "άλλο - προσδιορίστε"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 nai nai... kai ta dyo... to spybot briskei apeira pragmata na kathariseis, alla an trekseis meta to ad-aware, briskei kapoia ksexasmena... Opote k ta dyo.... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Κι εγώ έχω και τα δύο, όπως επίσης το Spyware Guard Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (29 Ιαν. 2004 , 09:38) Κι εγώ έχω και τα δύο, όπως επίσης το Spyware Guard Εγώ χρησιμοποιώ την υπηρεσία TCActive! του The Cleaner. Το Spyware Guard είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Έχω ψιλοπαλιά έκδοση τoυ Adaware γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση. Νομίζω όμως ότι το Spybot είναι πολύ πιο γρήγορο. Χρειάζονται αμφότερα αλλά το Spybot θα έβαζα πρώτο... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Παλιότερα είχα το AdAware. Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχω το Spybot (βρίσκει πιο πολλά) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 spybot μακράν!!!!1 έκανα πρώτα search με ad-aware μου βρήκε γυρώ στα 5 αντικείμενα... χωρίς να κάνω πειράξω τίποτα έκανα μετά search Και με spybot.. βρήκε γύρω στα 60!!!! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 το spybot, βρίσκει και εφαρμογές όμως που είναι απλώς ¨ύποπτες¨ Οσο για το ad-aware που λέτε πως είναι παλιό, κυκλοφορεί το 6 professional, και κυκλοφορούν συχνά updates. O συνδιασμός και των 2 είναι ότι καλύτερο πιστεύω (κατ'εμε...) Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Θα συμγωνήσω με τον eXecrable οτι και τα 2 μαζί είναι οτι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (30 Ιαν. 2004 , 17:29) Έχω ψιλοπαλιά έκδοση τoυ Adaware γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση. Νομίζω όμως ότι το Spybot είναι πολύ πιο γρήγορο. Χρειάζονται αμφότερα αλλά το Spybot θα έβαζα πρώτο... Χρηστο χρειαζονται κ τα δυο! Εγω τα εχω και τα 2 και αλληλοσυμπληρωνονται. Το Spybot βρισκει κατι παραπανω απο το Adware αλλα δεν εχει συνεχεια παρακολουθηση οπως το Adware με το Αdwatch! Και τα 2 νομιζω ειναι καλυτερα...και βεβαια να ενημερωνετε συνεχεια γιατι καθημερινα βγαινουν και καινουρια spys. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 και τα 2 με εμφαση ομως στο ad-aware Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Και τα 2 έχω, μα χρησιμοποιώ περισσότερο το ad-aware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.......ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ AD-AWARE 6.....ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ QUARANTINED OBJECTS ΕΙΝΑΙ 2 .....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 545 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 96.....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Spybot Search and Destroy είναι πολύ καλο και γρήγορο. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki4 Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 ad-aware kai gia mena...poly pio eukolo kai euxrhsto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts