manos_78 Δημοσιεύτηκε January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2009 Γείας σας παιδία. Πολυ ώραίο το site. Το παρακαλουθώ καιρό και το συμβουλεύομαι αλλα δεν έχω γράψει πολλα θέματα. Εχώ μια ερώτηση. Εχω μια κάμερα παλία creative απο το 2002. Την χρησιμοποιω για να μιλάω με την κοπέλα μου με κάμερες. Το πρόβλημα είναι ότι η ροή του video κολλάει. Σε μένα και στη κοπέλα μου. ΜΕτά απο δοκιμές βρήκα ότι φταίει η ταχύτητα μου. Η ανάλυση της κάμερας σίγουρα δεν ξεπερνάει τα 800x600 (βλέπεις είναι απο το 2002). Σκέφτηκα να κάνω μια αναβάθμιση της ταχύτητας απο 1024/256 σε 4096/256 για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στο video. Ωστόσο σκέφτηκα μετά ότι δεν πρόκειται να βελτιώσω κατι. Εγώ θα βλέπω απροβληματιστα με 4000kbps αλλα η κοπέλα μου πάλι θα βλέπει με διακοπές καθώς το upstream παραμένει 256. Εσείς τι λέτε? μήπως υπάρχει καμοια κάμερα που να συμπιέζει τα δεδομένα κτλ? Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Όχι είναι θέμα ταχύτητας. Με 256 upload δύσκολα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts