bob19 Δημοσιεύτηκε January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2009 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ WI-FI ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ??? ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ....ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ?? ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 οταν λες ασυρματο τι εννοεις ακριβως? αυτο που δινουν οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας ή με σταθερο τηλεφωνο στο σπιτι? δεν καταλαβα εκει που λες οτι δεν σου αρεσουν... τι ακριβως θελεις να εχεις? ιντερνετ στο σπιτι, οπουδηποτε και ανα πασα στιγμη? και αυτο το "wi-fi μονο για μενα" πως το εννοεις? να κλειδωνεις το ρουτερ με κωδικο? αν γινεται γραφε με μικρους χαρακτηρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Φαντάζομαι εννοεί να έχει wi-fi χωρίς να της το κλέβουν άλλα 15 άτομα. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 δλδ να κανει νεα συνδεση και να βαλει κωδικο στο ρουτερ της? και παλι τα λεει αρκετα μπερδεμενα και δεν μπορω να καταλαβω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 δεν νομίζω να λέει σταθερό αφού γράφει ότι δεν έχει σταθερό εκεί που μένει...too frustrated! Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 συγνωμη που σας μπερδεψα.. λοιπον εκει που σπουδαζω δεν εχω σταθερο τηλεφωνο αρα δεν μπροω να βαλω ιντερνετ... τα ασυρματα ιντερνετ,wind,cosmote vodafone ειναι πολυ ακριβα και επισης θελω να κατεβαζω και ταινιες και χρεωνει πολυ.... το ερωτημα μου ειναι: μπορω να φτιαξω wi-fi στο οποιο να συνδεομαι μονο εγω και οχι να με κλέβουν 15 ατομα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 συγνωμη που σας μπερδεψα.. λοιπον εκει που σπουδαζω δεν εχω σταθερο τηλεφωνο αρα δεν μπροω να βαλω ιντερνετ... τα ασυρματα ιντερνετ,wind,cosmote vodafone ειναι πολυ ακριβα και επισης θελω να κατεβαζω και ταινιες και χρεωνει πολυ.... το ερωτημα μου ειναι: μπορω να φτιαξω wi-fi στο οποιο να συνδεομαι μονο εγω και οχι να με κλέβουν 15 ατομα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 φτανει το 1 ποστ πιστευω.... αυτο που θελεις δεν γινεται. κατι που μπορεις να κανεις ειναι να πας με το λαπτοπ σπυ, αν εχεις, στην σχολη που σπουδαζεις και στην βιβλιοθηκη θα εχει σιγουρα wi-fi! ε, πας εκει και καθεσαι με τις ωρε αν θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts