Jump to content

Grey's Anatomy (ABC)

Anonymous12
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει το Grey's Anatomy??  

82 members have voted

1. 1. Σας αρέσει το Grey's Anatomy??

• Ναι!!
      64
    • Μπα...
      18

Recommended Posts

Κατα πασα πιθανοτητα ο 8ος κυκλος θα ειναι και ο τελευταιος για τον Mc Dreamy.

ετσι ειχε δηλωσει αλλα μετα το μαζεψε!

22/09 2 ωρες πρεμιερα ''Η σαιζον οπου προχωραμε μπροστα''

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 114
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αντε να περιμενεις τωρα και καθε εβδομαδα να βγαινουν οι υποτιτλοι... εχει και ιατρικους ορους!! που να τα καταλαβεις πληρως!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

αντε να περιμενεις τωρα και καθε εβδομαδα να βγαινουν οι υποτιτλοι... εχει και ιατρικους ορους!! που να τα καταλαβεις πληρως!

Πως πως, χρήσιμοι είναι κι αυτοί, εγώ μια φορά που έπαιζα Trivial Pursuit στην Αγγλία, κέρδισα το τελευταίο μου τυράκι επειδή ήξερα έναν ιατρικό όρο από το Grey's Anatomy :p (#true story)

Παντως ρε σεις τι θα γίνει μ' αυτή τη σειρά, έχει ξεχειλώσει πια μέχρι εκεί που δεν πάει. Κι αυτή η Shonda Rhimes πόσα καρπούζια στην ίδια μασχάλη? Αφου έχει και το Private Practice, κι ενα άλλο με κάτι άλλους γιατρους στον Αμαζόνιο (ακυρώθηκε? ή θα παιξει φέτος? δεν εχω καταλαβει)...τουτο τι το κρατάει? πρέπει να περιμένουμε να μπει η Μερεντιθ στην εμμηνοπαυση?

Πάει αυτό με τον Αμαζόνιο...

Το πήρε το ποτάμι... :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

καλούτσικο ήταν κι αυτό όμως, το 'βλεπα... ελπίζω το GA να το μαζεύει σιγά σιγά γιατί έχει παραγίνει... η Μέρεντιθ από κει που ξεκίνησε έγινε άνθρωπος τελικά, τώρα έχουν και παιδάκι, τι άλλο θέλουν... η Ίζι έφυγε, ο Τζόρτζ πάει, τον Άλεξ δεν τον πάω με την καμία, οι καινούργιοι ακόμα αχώνευτοι μου φαίνονται... μόνο ο Μαρκ με τη Λέξι μου έχουν απομείνει... άντε να τους τα ξαναφτιάξει να τελειώνουμε... αυτά τα προχωράω μπροστά δε τα καταλαβαίνω... αγαπάμε τελείωσε... ουφ...

κι ο μοναδικός χαρακτήρας που εξακολουθεί να με κάνει να χαμογελάω είναι η Αριζόνα... και η Μπέιλι φυσικά...

τηνΚριστίνα δεν τηνα ανέφερα καθόλου... γιατί άραγε;; :p

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Πάει αυτό με τον Αμαζόνιο...

Το πήρε το ποτάμι... :p

μουχαχαχαχ :lol:

Τιποτα, απο 3η-4η σεζον και μετα είναι σκέτο σαπούνι/guilty pleasure, αλλά συνηθως βλέπεται πολύ ευχάριστα (ναι, τελοσπαντων, αμα δεν εχεις προβλημα με τα μακαβρια εννοω) .

Από τους χαρακτήρες, κι εγώ την Αριζόνα συμπαθώ, αλλά και τον Αλεξ, παρόλο που το κάπως συνεκτικό στοριλάιν που είχε ανακόπηκε μετά την Ιζι. Επίσης συμπαθούσα αρκετά και τη Λέξι, αλλά δεν εχω την αισθηση ότι βλέπουμε πολύ απ' αυτήνα τελευταία. Την Κριστίνα θέλω να τη δειρω και αυτό το πρόσφατο με το

μωρό, που λύσαξε, δεν το καταλαβαίνω: αυτή δεν είχε αποφασίσει να κρατήσει το μωρό του Burke τότε που και πιο μικρή ήταν και δεν ήταν και παντρεμένη και δεν της το ζήταγε ο άλλος?

Τέλοσπάντων...για να δώσουμε στο θέμα και τη σοβαρότητα που του αξίζει: ο ΜακΣτήμι δεν έχει πολύ μεγάλο κεφάλι? Δε μ' αρέσει καθόλου η φάτσα του. Βασικά κανένας απ' τους αντρες δε μ' αρέσει, εκτός απ'τον Avery με τα φανταστικά μάτια, αλλα κι αυτός παραείναι μοντέλο.

α μπράβο τώρα αρχίζουμε να συζητάμε στη σωστή διάστασή του το θέμα. Κοίτα ο μακστήμι για μενα πάντα ήταν ωραίος εκτός από κάτι τρελές φάσεις που τον δείχνει χάλια.. σα σπασμένο αλλά γενικα΄μου άρεσε εμφανισιακά και μου άρεσε το στορυλάιν με τη Λέξι. ο ΜαψΝτρήμι από την άλλη ωραία μαλλιά.. και μελαγχολικα΄μάτια.. αντιλαμβάνομαι το κόψιμο της φλέβας μερικών.. έχιε κι αυτός τις ώρες του..ο Άλεξ δεν είναι άσχημος αλλά θέλω μονίμως να τον βαρέσω οπότε είναι εκτός για μένα... ο Χαντ στην αρχή έμοιαζε πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία τώρ ατον συνήθισα και μου φαίνεται χάλια, ο Άιβερι όντως μοντελοφέρνει ενοχλητικά.. εν τέλει θα καταλήξω ότι ο πιο συμπαθητικός γκόμενος εκεί μέσα ήταν στην τελευταία σεζόν ο ξανθούλης διαβητικός που κάτι έπαιζε με την ξανθιά καρδιολόγο -μωρέ δε μου ῤχεται το όνομά της τώρα... θα θυμηθείς ποιον λέω, που την ερωτεύτηκε τελικά... αυτός..μια χαρά παιδί και κούκλος... και φυσικά φοβερός τυπάς ο νοσοκόμος της Μπέιλι... ξέχασα κανέναν;;

ξέχασα κανέναν;;

ξεχασες τον ψυχολογο:heat: που τα ειχε φτιαξει με την καρδιολογο μακαρι να τον ξαναδουμε αλλα ειπε οτι παει Γερμανια.... μετα τον Μακντριμι:love: και τον Χαντ βεβαια...ο Χαντ επαιζε και σε μια σειρα εποχης το Rome τον ρωμαιο στρατιωτη και μου αρεσε και απο εκει...

ο Αλεξ δεν μ'αρεσει καθολου τωρα μονο με την Ιζι τον ηθελα και τον Μακστιμη και την Λεξι μαζι η χαζοσχεση με τις δυο γκευ και το μωρο τους πρεπει να τελειωσει....

ο Αιβερι εναι κρυος και ουτε εμενα μου αρεσει οπως κι ο διαβητικος μονο ο νοσοκομος της Μπειλι καλος ειναι και στο 8ο κυκλο εμαθα θα εμφανηστει παλι ο πρωην της που τον χωρισε στην αρχη του 7ου...

ξεχασες τον ψυχολογο:heat: που τα ειχε φτιαξει με την καρδιολογο μακαρι να τον ξαναδουμε αλλα ειπε οτι παει Γερμανια.... μετα τον Μακντριμι:love: και τον Χαντ βεβαια...ο Χαντ επαιζε και σε μια σειρα εποχης το Rome τον ρωμαιο στρατιωτη και μου αρεσε και απο εκει...

ο Αλεξ δεν μ'αρεσει καθολου τωρα μονο με την Ιζι τον ηθελα και τον Μακστιμη και την Λεξι μαζι η χαζοσχεση με τις δυο γκευ και το μωρο τους πρεπει να τελειωσει....

ο Αιβερι εναι κρυος και ουτε εμενα μου αρεσει οπως κι ο διαβητικος μονο ο νοσοκομος της Μπειλι καλος ειναι και στο 8ο κυκλο εμαθα θα εμφανηστει παλι ο πρωην της που τον χωρισε στην αρχη του 7ου...

Όλες οι σχέσεις στο Grey's Anatomy είναι βαρετές και ανούσιες, γιατί είναι μια σαπουνόπερα (με αίμα) και ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν με τον πιο ηλίθιο τρόπο και το πιο χαζό λόγο - π.χ. για τον ίδιο λόγο που ένα ζευγάρι τσακώνεται μόνιμα και μετά τα ξαναβρίσκουν, κάποια στιγμή χωρίς να αλλάξει κάτι ξανατσακώνονται και λένε τέλος και πάνε στον/ην επόμενο/η γιατρό...

Εγώ εξ αρχής το έβλεπα μόνο για τις ιατρικές υποθέσεις που μου άρεσαν γιατί ήταν ασυνήθιστες σε πολλές περιπτώσεις. Για τον ιδιο λόγο δηλαδή που έβλεπα και το House στην αρχή.

Όμως, αν μια σχέση έχει ένα ενδιαφέρον, για εμένα αυτή είναι των δύο λεσβιών. Και όχι για τους λόγους που θα φανταζόταν κανείς επειδή είμαι αγόρι (άλλωστε καμία από τις δύο δε μου αρέσει τόσο πολύ :p), αλλά γιατί είναι η πιο φυσιολογική σχέση απ'όλες τις ηλίθιες σχέσεις εκεί μέσα και η μοναδική που έχει ένα Χ ενδιαφέρον να δεις πώς σκατά θα καταφέρουν να την προχωρήσουν φυσιολογικά με ένα μωρό στα χέρια και έναν πατέρα στο διπλανό διαμέρισμα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εν τέλει θα καταλήξω ότι ο πιο συμπαθητικός γκόμενος εκεί μέσα ήταν στην τελευταία σεζόν ο ξανθούλης διαβητικός που κάτι έπαιζε με την ξανθιά καρδιολόγο -μωρέ δε μου ῤχεται το όνομά της τώρα... θα θυμηθείς ποιον λέω, που την ερωτεύτηκε τελικά... αυτός..μια χαρά παιδί και κούκλος... και φυσικά φοβερός τυπάς ο νοσοκόμος της Μπέιλι... ξέχασα κανέναν;;

Aυτός της Teddy (? ετσι τη λενε?, καλα τελειως forgettable είναι αυτη) ναι καλούλης ήταν- και να δεις που ούτε που θυμαμαι τι έγινε μ' αυτούς στο τέλος...

Αλλα αμα ειναι να πιάσουμε τους μη γιατρούς, τοτε φυσικά και ξεχνάς έναν: τον Denny Duquette :love: Και σε επιπεδα hotness και σα χαρακτήρας τους κάνει όλους σκόνη.

ναι πραγματικά, αυτό μοιάζει σαν από άλλη εποχή... άλλο γκρέισ ανάτομι... φοβερά τα σενάρια τότε.. στους 3 πρώτους πραγματικά ήταν όλα σαν κάπως αλλιως.. αλλά μου την εσπαγε τόσο η Μερεντιθ τότε που της εφταιγαν όλα, που μου χαλούσε το σύνολο.. αλλά η φάση με την Ίζι και τον Ντένυ ήταν ανεπανάληπτη πραγματικά...

ναι η Τέντυ, πω πω ούτε το όνομά της δε θυμόμουν...

καλούτσικο ήταν κι αυτό όμως, το 'βλεπα... ελπίζω το GA να το μαζεύει σιγά σιγά γιατί έχει παραγίνει... η Μέρεντιθ από κει που ξεκίνησε έγινε άνθρωπος τελικά, τώρα έχουν και παιδάκι, τι άλλο θέλουν... η Ίζι έφυγε, ο Τζόρτζ πάει, τον Άλεξ δεν τον πάω με την καμία, οι καινούργιοι ακόμα αχώνευτοι μου φαίνονται... μόνο ο Μαρκ με τη Λέξι μου έχουν απομείνει... άντε να τους τα ξαναφτιάξει να τελειώνουμε... αυτά τα προχωράω μπροστά δε τα καταλαβαίνω... αγαπάμε τελείωσε... ουφ...

κι ο μοναδικός χαρακτήρας που εξακολουθεί να με κάνει να χαμογελάω είναι η Αριζόνα... και η Μπέιλι φυσικά...

τηνΚριστίνα δεν τηνα ανέφερα καθόλου... γιατί άραγε;; :p

την μερεντιθ στο νεο κυκλο θα την απολυσουν και εχει ξεμεινει μονη της με το παιδι μιας και ο αντρας της δεν της μιλαει.

My Mobile Phone History:
spacer.png

• 1 month later...
Αυτες τις μερες γραφει η shonda το φιναλε της σαιζον, και ξεκιναει συντομα να γραφει τον επομενο κυκλο!!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Αυτες τις μερες γραφει η shonda το φιναλε της σαιζον, και ξεκιναει συντομα να γραφει τον επομενο κυκλο!!!

Στον οποίο ξέρουμε αν θα συμμετέχουν όλοι? Γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο Dempsey πολύ πιθανόν να την κάνει..

--- Sony Xperia 5 II ---

Στον οποίο ξέρουμε αν θα συμμετέχουν όλοι? Γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο Dempsey πολύ πιθανόν να την κάνει..

αυτο δεν το ξερουμε ακομη γιατι τα συμβολαια υπογραφονται απο το νεο ετος, αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα ειναι στον επομενο κυκλο...

My Mobile Phone History:
spacer.png