chris7_ Δημοσιεύτηκε January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2009 http://www.totobay.com/images/detailed_images/A5000-step01.gif http://www.totobay.com/images/detailed_images/A5000-step07.gif http://www.totobay.com/images/detailed_images/A5000-step11.gif Phone Model Chang jiang A5000 Network GSM 850 / 900 / 1800 /1900 MHz Announced 2008, December Status Available Dimensions 105*52*14mm Available Language English, French, Spanish, Portuguese, Italian, Greek Display Type QVGA 260K colors touch screen Display Size 2.8 inch, 240×320 pixels Ringtones Type Polyphonic (64 channels) Ringtones Amount Depend on the storage size Ringtones Customization Downloadable Vibration Yes Music Support MP3 background play Video 3GP / MP4, support to play in full screen, forward and pause,support video record Phonebook Can store 500 phonebooks Internal Memory Packed with M TF card, support up to 8GB extend Connectivity GPRS / WAP Card slot MicroSD (TransFlash) Messaging SMS, MMS Data transfer USB cable / Bluetooth Games Motion game Camera high-definition camera Support to shoot with sound Additional Features Quad band phone Dual cards standby phone Fashion analog TV phone Bluetooth MP3 / MP4 fluent player Stereo FM radio player Schedule FM record Support handwritten & keyboard input Calendar Memo Alarm clock World time Calculator Voice recorder Support memory card up to 8GB extend SMS group sending WAP Support GPRS MMS Stopwatch Unit converter Currency converter E-book reader Handwritten input Battery 2800mah Stand-by time 100-350 hours Talk time 100-300 minutes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 καλουλι...απο TV κανει εγγραφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Java έχει;;; Γιατί οι πωλητές στο ebay λένε πως έχει! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Java έχει;;; Γιατί οι πωλητές στο ebay λένε πως έχει! astous na lene DEN EXEI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisr1971 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Δεν μπορώ να συντονίσω την τηλεόραση. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος, κάποια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 pas stis ritmiseis epilegeis region=perioxi kai bazeis tourkia meta kaneis automath anazitisi=auto search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisr1971 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Στις ρυθμίσεις στο "Accelermeter Calibration" δεν ξέρω αν λές αυτό μου βγάζει Ινδία και δεν ξέρω πώς να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Το έχει πάρει κανείς?? Υποστηρίζει βίντεο κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 τιμουλα γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 τιμουλα γνωριζει κανεις? ρωτα τον drouli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoydar Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καλησπέρα παίδες. Το αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος εκτός από 1 θέμα. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω τις ρυθμίσεις για gprs-wap στο wind plus. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ( droulis :?) . Ευχαριστώ. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καλησπέρα παίδες. Το αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος εκτός από 1 θέμα. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω τις ρυθμίσεις για gprs-wap στο wind plus. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ( droulis :?) . Ευχαριστώ. :ninja: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240959 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Καλησπέρα εχώ το συγκεκριμένο κινητό εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω οτι με έχει εντυπωσιασεί. Έχει εκπληπτική λήψη tv και εγγραφή καθώς και εγγραφή ραδιοφώνου σε 3 διαφορετικά φορμάτ, το accelerometer δουλεύει άψογα στην περιστροφή της οθόνης αλλά μερικές φορές είναι ευαίσθητο στην αλλαγή τραγούδιου ή σταθμού (αλλάζει στο επόμενο χωρίς να θέλεις). Τα μειονεκτήματα του είναι κυρίως: η κάμερα (640*480) ειδικά στην εγγραφή video έχει πολυ χαμηλο framerate η έλλειψη java και προφανώς έχει μικρή ram γιατί δεν ανοίγει φωτο μεγαλύτερες απο 500-600kb. ααα... δεν έχει βιντεοκλήση και το πήρα 150 ευρόπουλα... Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio4 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Γεια και χαρά! Έχω πάρει και εγώ πριν λίγες μέρες το Α5000. Αποφάσισα για κινέζικο κυρίως από αντίδραση, επειδή η μεγάλη εταιρεία κιν. τηλεφωνίας (που προήρθε από την συχώνευση της γνωστής ιαπωνέζικής εταιρείας που έφτιαχνε κάποτε τηλεοράσεις και της σουηδικής) μου την έσπασε πάρα πολύ! Είναι στα μάτια μου κλέφτες! και το λέω εγώ που έως τώρα έχω αλλάξει πάνω 10 μοντέλα τους. Δηλαδή έως τώρα ήταν η πρώτη μου επιλογή. anyway τώρα τους γύρισα οριστικά και για πάντα την πλάτη! Η ερώτηση που θέλω να θέσω είναι αν κάποιος ξέρει (αν και) πώς γίνεται η μεταφορά των επαφών μου, από το Outlook στο κινέζικο thl A5000; -υπάρχει κάποιο SOFTWARE; Θα πει κανείς αν δεν άλλαζες μάρκα δε θα τα πάθαινες αυτά... και έχει δίκιο αλλά και να μην αλλάξω όταν μου χρεώνουν κάτι για το οποίο όχι απλά δεν συμφωνήσαμε αλλά ρητώς τους είπα να με ενημερώσουν πριν προκύψει; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 ψαχνω απο μπαινει η αντιστοιχία αριθμών γρήγορης κλήσης στο πληκτρολογιο (1,2,3, κοκ) ,το βρηκα προ ολιγου αλλα ωρα δεν το βρίσκω πουθενα..... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 ψαχνω απο μπαινει η αντιστοιχία αριθμών γρήγορης κλήσης στο πληκτρολογιο (1,2,3, κοκ) ,το βρηκα προ ολιγου αλλα ωρα δεν το βρίσκω πουθενα..... Αν κατάλαβα καλά τι θες,γιατί δεν το έχεις γράψει και πολύ καλά... Πας call center-general call setting-Speed dial και από εκεί ορίζεις τους αριθμούς γρήγορης κλήσης Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 αυτο ακριβώς ήθελα,ευχαριστώ πολυ Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Καλησπέρα. Το παραπάνω κινητό μου ήρθε χτες αλλά δεν παίρνει τον κωδικό 1122 για να ξεκλειδώσει. Οι φίλοι που το έχουν είχαν κάνα παρόμοιο πρόβλημα .Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 O κωδικός του κινητού είναι αυτός.Αν δεν ξεκλειδώνει με αυτόν επικοινώνησε με τον πωλητή και ζήτα να σου πει τον κωδικό γιατί προφανώς τον έχει αλλάξει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Ευχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να μπλοκάρει μετά από 3 λάθος προσπάθειες όπως η κάρτα ΣΙΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Όχι αυτός δεν μπλοκάρει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Το πρόβλημα λύθηκε. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 αυτους τους τραγικα ρυπογονους ηχους οταν ανοιγεισ και οταν κλεινεις το κινητο πως τους απενεργοποιεις ρε παιδια??τα νευρα μου Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 στο προφιλ πας και τοκανεις edit. θα δεις γραφει ηχος εκινησης και τερματισμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 εχεις απολυτο δικιο φίλε μου ,εμενα το εχει "σε λειτουργία" για το ανοιγμα και "εκτος λειτουργιας" για το κλεισιμο ,τα εβαλα σιωπηλα και ησυχαζω!!!!!σε ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts