Jump to content

Internet και στο laptop

johnthegreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας και χρόνια πολλά.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:Έχω στο σταθερό μου υπολογιστή internet Conn-X.Τις προάλλες πήρα και ένα laptop αλλά επειδή θέλω να έχω και στο laptop μου internet ενεργοποίησα την κεραία που βρίσκεται πάνω στο modem του Conn-X αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να έχω internet και στο laptop.Τι να κάνω;;:worry:

Ευχαριστώ.:)

Υ.Σ:Έχω Windows XP Media Center Edition 2005/Professional (στο laptop).:)

το ενεργοποιείς...και μετά κάνεις ανίχνευση νέων ασύρματων δικτύων και συνδέεσαι...(φαντάζομαι το router της connx που έχεις είναι wirwless...)
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ!

το ενεργοποιείς...και μετά κάνεις ανίχνευση νέων ασύρματων δικτύων και συνδέεσαι...(φαντάζομαι το router της connx που έχεις είναι wirwless...)

Ναι είναι wireless το modem γιατί πάνω γράφει:''Wireless @DSL+Router''.Μπορείς να μου πεις πως κάνω αναζήτηση ασύρματων δικτύων;:O

Ευχαριστώ.:)

κατω δεξια στην ωρα θα δεις καποιο εικονιδιο το οποιο θα ειναι για ασυρματη συνδεση. πατας διπλο κλικ εκει και ψαχνει τα δικτυα. αν δεν ειναι κατω δεξια το εικονιδιο ψαξε στον πινακα ελεγχου

κατω δεξια στην ωρα θα δεις καποιο εικονιδιο το οποιο θα ειναι για ασυρματη συνδεση. πατας διπλο κλικ εκει και ψαχνει τα δικτυα. αν δεν ειναι κατω δεξια το εικονιδιο ψαξε στον πινακα ελεγχου

Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις μια εικόνα;:O