Jump to content

Μαθητής πυροβολήθηκε στο Περιστέρι

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλύτερα γελάει ,όποιος γελάει τελευταίος.

την ταινία ,οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες, την έχει δεί κανείς?

προάγγελος

Μήπως οι αντιδράσεις σου είναι λίγο υπερβολικές? Είπαμε δεν είναι όλοι άχρηστοι σε έναν τομέα (π.χ. ΕΛΛΑΣ) υπάρχουν και οι καλοί.

alfiegen δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν δεν μπορω να το εξειγησω διαφορετικα το φαινομενο τουτο.

ολη η ελλαδα βουιζει για την ελας και σεις κοιμαστε και την υπερασπιζεστε ακομη, ξυπνηστε ρε γμτ αν δεν ξεσηκωθουμε ολοι δεν θα αλλαξει τιποτα σε αυτη την κωλοχωρα που δυστηχως ζουμε

Όλη η Ελλάδα? Υπερβολικό μου ακούγεται. Μέχρι τώρα και σε αυτό το topic μόνο εσύ και ο alfiegen αντιδράτε. Όταν λες να ξεσηκωθούμε πως ακριβώς προτείνεις? Μήπως να κατέβουμε στους δρόμους να κόψουμε την Αθήνα στην μέση και να παίξουμε με τα νεύρα και τις υποχρεώσεις όλων αυτών που "κοιμούνται" και έχουν δεχτεί κάποιες καταστάσεις? Α! και αφού η χώρα που ζούμε είναι "κωλοχώρα" http://www.aia.gr/ βρες ένα προορισμό και καλό ταξίδι. φιλικά

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

alfiegen δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν δεν μπορω να το εξειγησω διαφορετικα το φαινομενο τουτο.

ολη η ελλαδα βουιζει για την ελας και σεις κοιμαστε και την υπερασπιζεστε ακομη, ξυπνηστε ρε γμτ αν δεν ξεσηκωθουμε ολοι δεν θα αλλαξει τιποτα σε αυτη την κωλοχωρα που δυστηχως ζουμε

1) ...δεν ήταν ανάγκη να αλλάξεις την ηλικία σου...με αυτά που λες τα ίδια συμπεράσματα βγάζουμε για την κριτική σου σκέψη...

2)..θύμησε μου πως λέγεται αυτός που ζει σε κωλοχώρα,το γνωρίζει,το αποδέχεται, και δε σηκώνεται να φύγει..

3)λίγο αστείο δεν ακούγεται το γεγονός ότι όλοι κοιμόμαστε και εσύ παραμένεις ξύπνιος??

4)προχτές είδα και μια π*ρνη να μαμιέται...να συμπεράνω ότι όλες οι γυναίκες κάνουν το ίδιο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εε..??

Jesus..!!!

αντιδράμε ως προς τί?

εγώ κατέθεσα την άποψη μου οτι είναι μπάτσος αυτός που πυροβόλησε.

εγώ καλώς ή κακώς αυτό πιστεύω.

άλλοι αντέδρασαν με άσεμνους κ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς,χωρίς να υποστηρίζουν ούτε στο ελάχιστο τους ισχυρισμούς τους.

κ όχι,δεν πιστεύω οτι είμαι υπερβολικός.αυτά που πιστεύω γράφω.

ούτε συκοφάντησα,ούτε παραπληροφόρησα.

την γνώμη μου είπα,κ σε κάποιους δεν άρεσε.

τι να κάνουμε?τακτικές φίμωσης κ καταστολής δεν περνάνε παντού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

αντιδράμε ως προς τί?

άλλοι αντέδρασαν με άσεμνους κ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς,χωρίς να υποστηρίζουν ούτε στο ελάχιστο τους ισχυρισμούς τους.

"χωρίς να υποστηρίζουν ούτε στο ελάχιστο τους ισχυρισμούς τους" θύμισέ μου εσύ πως τους υποστήριξες τους ισχυρισμούς σου...?

το myphone χρησιμοποιεί "τακτικές φίμωσης κ καταστολής"? ΕΛΕΟΣ!

"χωρίς να υποστηρίζουν ούτε στο ελάχιστο τους ισχυρισμούς τους" θύμισέ μου εσύ πως τους υποστήριξες τους ισχυρισμούς σου...?

το myphone χρησιμοποιεί "τακτικές φίμωσης κ καταστολής"? ΕΛΕΟΣ!

με πρόσφατα παραδείγματα κυρίως,μου δημιουργούν παράξενους συνειρμούς.

τους πυροβολισμούς κατα την διάρκεια διαδηλώσεων απο όργανα της ομάδος ζήτα μια ημέρα μετά την δολοφονία του αλέξη,

οι συγκυρίες κατω απο τις οποίες πυροβολήθηκε ο εν λόγω μαθητής,το γεγονός της αποσιωπήσεως πάλι απο την ελ.ασ. και της καθυστερημένης παραδοχής των γεγονότων,καθώς κ της καθυστερημένης έρευνας που προσπαθούν να διεξάγουν πάλι για να βρούνε τους υπευθύνους,το γεγονός οτι απο την πρώτη στιγμή αρνήθηκαν οτι υπήρχαν όργανα στην γύρω περιοχή.

όλα αυτά με παραξενεύουν κάπως.δεν μου φαίνονται κ πολύ λογικά.

είπα εγώ για το myphone κ το αναφέρεις?αυτό κατάλαβες?

δηλαδή σε κάθε τι που γράφω ,θα το επεξηγώ υπεραναλυτικά για να γίνεται κατανοητό απο όλους?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τους πυροβολισμούς κατα την διάρκεια διαδηλώσεων απο όργανα της ομάδος ζήτα μια ημέρα μετά την δολοφονία του αλέξη,

οι συγκυρίες κατω απο τις οποίες πυροβολήθηκε ο εν λόγω μαθητής,το γεγονός της αποσιωπήσεως πάλι απο την ελ.ασ. και της καθυστερημένης παραδοχής των γεγονότων,καθώς κ της καθυστερημένης έρευνας που προσπαθούν να διεξάγουν πάλι για να βρούνε τους υπευθύνους,το γεγονός οτι απο την πρώτη στιγμή αρνήθηκαν οτι υπήρχαν όργανα στην γύρω περιοχή.

δηλαδή σε κάθε τι που γράφω ,θα το επεξηγώ υπεραναλυτικά για να γίνεται κατανοητό απο όλους?

Όλα αυτά που λες είναι αποδεκτά και πρέπει να είναι αποδεκτά γιατί είναι η γνώμη σου. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν κανένα. Συμπεράσματα βγάζεις βασισμένος στα τελευταία γεγονότα. Κάποιοι όμως δεν βγάζουν συμπεράσματα βασισμένοι στα τελευταία γεγονότα και περιμένουν τι θα πουν τα πορίσματα. Έχει διαφορά από το "ξυπνήστε όλοι και μην κοιμάστε".

Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι είπες την γνώμη σου στο myphone και σε κάποιους δεν άρεσε και για να σταματήσεις να την λες χρησιμοποιούν μεθόδους "τακτικές φίμωσης κ καταστολής"... συμπεράσματα βγάζω.

Για πες μας και εμας που γραφει οτι το γεγονος αποσιωπηθηκε απο την Ελας.Επισης δωσε μας ενα λινκ που γραφει οτι καθυστερησε η Ελας να παραδεχθει το γεγονος.Ενα ακομα λινκ για την καθυστερημενη διερευνηση.Αν δεν υπηρχε κανενας αστυνομικος στην περιοχη επρεπε η Ελας να πει οτι ητανε;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Για πες μας και εμας που γραφει οτι το γεγονος αποσιωπηθηκε απο την Ελας.Επισης δωσε μας ενα λινκ που γραφει οτι καθυστερησε η Ελας να παραδεχθει το γεγονος.Ενα ακομα λινκ για την καθυστερημενη διερευνηση.Αν δεν υπηρχε κανενας αστυνομικος στην περιοχη επρεπε η Ελας να πει οτι ητανε;

Δεν γίνετε αυτό που ζητάς - γιατί δεν υπάρχουν. Ο άνθρωπος το παραδέχτηκε ότι απλά βγάζει συμπεράσματα. Βέβαια σύμφωνα με αυτά που λέει τα συμπεράσματά του είναι στοιχεία. Οπότε link από το myphone θα σου δώσει.

Όλα αυτά που λες είναι αποδεκτά και πρέπει να είναι αποδεκτά γιατί είναι η γνώμη σου. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν κανένα. Συμπεράσματα βγάζεις βασισμένος στα τελευταία γεγονότα. Κάποιοι όμως δεν βγάζουν συμπεράσματα βασισμένοι στα τελευταία γεγονότα και περιμένουν τι θα πουν τα πορίσματα. Έχει διαφορά από το "ξυπνήστε όλοι και μην κοιμάστε".

Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι είπες την γνώμη σου στο myphone και σε κάποιους δεν άρεσε και για να σταματήσεις να την λες χρησιμοποιούν μεθόδους "τακτικές φίμωσης κ καταστολής"... συμπεράσματα βγάζω.

τα πορίσματα κ τα στοιχεία όλως τυχαίως ευνοούν πάντα ,αυτούς που καλύπτονται και δρούν με διαταγές της εξουσίας.οπότε εγώ,όπως κ όλοι οι νοήμονες πολίτες έχω απο καιρό πάψει να πιστεύω σε πορίσματα,έρευνες και στο απίθανο ρητό οτι η δικαιοσύνη είναι τυφλή.

όλοι θυμόμαστε και το παραδικαστικό κύκλωμα,κ κανείς δεν βρήκε ευθύνες πάλι κ αποσιωπήθηκε κ αυτό το θέμα.

άσχετο αλλά έβλεπα τώρα τα επεισόδια πάλι ,κ είδα ματ να φυλάνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σύνταγμα????κωμικοτραγικές καταστάσεις............

έδωσαν εντολή βαθμοφόροι να μην ξανακαεί το περιβόητο δέντρο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

τακτικές φίμωσης κ καταστολής δεν περνάνε παντού.

Αμα υπηρχαν τακτικες φιμωσης και καταστολης δεν θα μπορουσες να γραφεις οτι θελεις.Θα σε ειχαν μπαγλαρωσει και θα ησουν μεσα οπως γινεται σε αλλα κρατη που ισχυουν αυτες οι τακτικες

Δεν γίνετε αυτό που ζητάς - γιατί δεν υπάρχουν. Ο άνθρωπος το παραδέχτηκε ότι απλά βγάζει συμπεράσματα. Βέβαια σύμφωνα με αυτά που λέει τα συμπεράσματά του είναι στοιχεία. Οπότε link από το myphone θα σου δώσει.

δεν βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα.

χτές έγινε το περιστατικό,μετα απο 15 ώρες πήγε να ερευνηθεί το σημείο στο οποίο συνέβη.

χτές έγινε το γεγονός,αποσιωπήθηκε για 15 ώρες και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο απο καταγγελία του πατέρα κ μετά παρενέβη η ελ.ασ. και διετάχθη έρευνα ,κ παραδέχτηκε βαθμοφόρος οτι δεν εδώθη η ανάλογη σημασία ,καθώς κ παραπληροφόρηση οτι ήταν απο αεροβόλο ενώ στην πραγματικότητα ήταν πυροβόλο όπλο.

δεν τα λέω εγώ αυτά.οι διοικούντες την ελ.ασ. υποπέπτουν σενεχώς σε γκάφες,αντικρουόμενες αποδοχές γεγονότων,ανυπαρξία πληροφορήσεως κ διαχειρίσεως κρίσεων,εκτός του οτι παραπληροφορούν.

αν τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν την ανικανότητα κ υπαιτιότητα της ελ.ασ. τότε τι δείχνουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

άσχετο αλλά έβλεπα τώρα τα επεισόδια πάλι ,κ είδα ματ να φυλάνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σύνταγμα????κωμικοτραγικές καταστάσεις............

έδωσαν εντολή βαθμοφόροι να μην ξανακαεί το περιβόητο δέντρο???

Εδώ συμφωνώ απόλυτα! Είναι κωμικοτραγικό να φυλάνε τα ΜΑΤ το δέντρο για να μην το κάψουν πάλι κάποια ζώα...

χτές έγινε το περιστατικό,μετα απο 15 ώρες πήγε να ερευνηθεί το σημείο στο οποίο συνέβη.

χτές έγινε το γεγονός,αποσιωπήθηκε για 15 ώρες και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο απο καταγγελία του πατέρα κ μετά παρενέβη η ελ.ασ. και διετάχθη έρευνα ,κ παραδέχτηκε βαθμοφόρος οτι δεν εδώθη η ανάλογη σημασία ,καθώς κ παραπληροφόρηση οτι ήταν απο αεροβόλο ενώ στην πραγματικότητα ήταν πυροβόλο όπλο.

δεν τα λέω εγώ αυτά.

αν τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν την ανικανότητα κ υπαιτιότητα της ελ.ασ. τότε τι δείχνουν?

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε το θέμα αφού θα βγει θετικό πόρισμα για την ΕΛΑΣ. Για να μην σου πω οτι στο τέλος θα βγάλουν οτι αυτοπυροβολήθηκε για να κατηγορήσουν την ΕΛΑΣ και το κράτος.

αντιδράμε ως προς τί?

Απλή μαθηματική λογική:

Ένας από τους 60.000 αστυνομικούς της Αθήνας πυροβόλησε και σκότωσε ηθελημένα ή όχι ένα παιδί.

Άρα έχουμε: (1/60.000) x 100 = 0,0017%

Συνεπώς, βάσει της παραπάνω αδιαμφισβήτητης λογικής, έχουμε 0,0017% πιθανότητα ο χθεσινός δράστης να είναι αστυνομικός.

Ελπίζω αυτή η αιτιολόγηση να σου κάνει...

δεν τα λέω εγώ αυτά.

Εχεις δει την σφαιρα και ξερεις οτι δεν ειναι απο αεροβολο;Ο πατερας του παιδιου γιατι δεν αντιδρα τοτε;Μιλαμε οτι ολο συνωμοσιες βλεπεις.Χειροτερος απο ταινια του Χολυγουντ εισαι.Κοψε τον κινηματογραφο δεν σου κανει καλο.

Απλή μαθηματική λογική:

Ένας από τους 60.000 αστυνομικούς της Αθήνας πυροβόλησε και σκότωσε ηθελημένα ή όχι ένα παιδί.

Συνεπώς, βάσει της παραπάνω αδιαμφισβήτητης λογικής, έχουμε 0,0017% πιθανότητα ο χθεσινός δράστης να είναι αστυνομικός.

Ζωγράφισες!

Εχεις δει την σφαιρα και ξερεις οτι δεν ειναι απο αεροβολο;Ο πατερας του παιδιου γιατι δεν αντιδρα τοτε;Μιλαμε οτι ολο συνωμοσιες βλεπεις.Χειροτερος απο ταινια του Χολυγουντ εισαι.Κοψε τον κινηματογραφο δεν σου κανει καλο.

με την ίδια λογική την είδες εσύ κ ξέρεις οτι δεν είναι απο αεροβόλο?

μου απευθύνεις συνεχώς ερωτήματα ,που δεν έχω την αρμοδιότητα για να σου απαντήσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1) ...δεν ήταν ανάγκη να αλλάξεις την ηλικία σου...με αυτά που λες τα ίδια συμπεράσματα βγάζουμε για την κριτική σου σκέψη...

2)..θύμησε μου πως λέγεται αυτός που ζει σε κωλοχώρα,το γνωρίζει,το αποδέχεται, και δε σηκώνεται να φύγει..

3)λίγο αστείο δεν ακούγεται το γεγονός ότι όλοι κοιμόμαστε και εσύ παραμένεις ξύπνιος??

4)προχτές είδα και μια π*ρνη να μαμιέται...να συμπεράνω ότι όλες οι γυναίκες κάνουν το ίδιο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εε..??

Jesus..!!!

Θα σου απαντήσω μόνο στο 4.Αν είδες Λαζόπουλο θα παρατήρησες ότι έθιξε πολύ σωστά το ζήτημα.Όταν φοράς μιά στολή και αντιπροσωπεύεις μια ομάδα,η πράξη σου επιβαρύνει όλη την ομάδα ή αντίστοιχα την επιβραβεύει.

Στο θέμα τώρα.Και εγώ πιστεύω ότι ήταν της αστυνομίας ο τύπος.Μην τους υποστηρίζετε άλλο.Φτάνει.:(

μου απευθύνεις συνεχώς ερωτήματα ,που δεν έχω την αρμοδιότητα για να σου απαντήσω.

Εσύ το προκάλεσες! Μιλάς με σιγουριά και δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη!

Στο θέμα τώρα.Και εγώ πιστεύω ότι ήταν της αστυνομίας ο τύπος.Μην τους υποστηρίζετε άλλο.Φτάνει.:(

Εσύ το πιστεύεις... εγώ και κάποιοι άλλοι όχι. Οπότε επίτρεψέ μας να υποστηρίζουμε όχι μια συγκεκριμένη ομάδα απλά την άποψή μας.

Απλή μαθηματική λογική:

θα μπορούσε να ισχύει σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα αλλά η ανάλυση υστερεί στο οτι δεν είναι μόνο ένας,καθώς κ στο οτι δεν συμπεριελαμβάνεις κ εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν το αποτέλεσμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει επισημη ανακοινωση.Δεν νομιζω να ηταν ψεμματα και ο πατερας του παιδιου να μην λεει τιποτα αφου δεν χρειαζεσαι να ειναι κανεις ειδικος για να διακρινει κανονικη σφαιρα απο αυτες του αεροβολου.

Θα σου απαντήσω μόνο στο 4.Αν είδες Λαζόπουλο θα παρατήρησες ότι έθιξε πολύ σωστά το ζήτημα.Όταν φοράς μιά στολή και αντιπροσωπεύεις μια ομάδα,η πράξη σου επιβαρύνει όλη την ομάδα ή αντίστοιχα την επιβραβεύει.

Και εγω πιστευω οτι ηταν εξωγηινος.Μην τους υποστηριζετε αλλο.

θα μπορούσε να ισχύει σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα αλλά η ανάλυση υστερεί στο οτι δεν είναι μόνο ένας

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αστυνομικός σκότωσε πολίτη? Το βάζουμε στην εξίσωση.

καθώς κ στο οτι δεν συμπεριελαμβάνεις κ εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Δεν μας το λες λίγο πιο αναλυτικά αυτό. Δώσε ένα παράδειγμα βρε αδερφέ.

Και εγω πιστευω οτι ηταν εξωγηινος.Μην τους υποστηριζετε αλλο.

Οι εξωγήινοι είναι αδέρφια μας! :p

θα μπορούσε να ισχύει σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα αλλά η ανάλυση υστερεί στο οτι δεν είναι μόνο ένας,καθώς κ στο οτι δεν συμπεριελαμβάνεις κ εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Φίλε μου, η ανάλυση δενν υστερει καθόλου. Απλά μαθηματικά είναι.

Από την στιγμή που δεν ήμασταν εκεί, είτε μας αρέσει είτε όχι η πιθανότητα να ειναι αστυνομικός είναι 0,0017%. Φαντάζομαι θα καταλαβαίνεις ότι σε έναν μαθηματικό υπολογισμό, δεν έχουν καμμία σημασία αυθαίρετες υποθέσεις όπως αυτές που κάνεις.

Με λίγα λόγια, δεν γράφω τι πιστεύω. Γράφω τι ισχύει, είτε το δέχεσαι είτε όχι. Εάν παρόλαυτά, για σένα το 0,0017% είναι ίσο με το 100%, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Ουπς, πάνω στην βιασύνη μου έκανα ένα χονδροϊδέστατο λάθος.

Η σωστή εξίσωση είναι 60.000 / 4.500.000 x 100 = 1,33%

Συγγνώμη (έχω να ασχοληθώ με πιθανότητες από την εποχή που ήμουν φοιτητής) :p

...αν δεν το κατάλαβες μόλις πρόσβαλες την μητέρα σου, την αδελφή σου, την θεία σου και όλες τις γνωστές σου, συγγενείς και φίλες...:(

μια στολή δε μπορεί να κάνει αχταρμά και να αναμιγνύει τους χαρακτήρες και τα προσωπικά χαρακτηριστικά του καθένα...στιγματίζει μεν το σύνολο ,αλλά μέχρι εκεί...ο καθένας είναι υπαίτιος και υπέυθυνος για τις πράξεις του..;)

αν εσένα δηλαδή ο μπαμπάς σου είναι δικηγόρος , θα τον πούμε όλοι καραγκιόζη , χαρακτηρισμός που αρμόζει ακριβώς στον γνωστό δικηγόρο..?? :rolleyes:

και αν δεν είναι δικηγόρος, ας μας πει ένας ένα επάγγελμα που κάνει ο πατέρας του και θα δούμε αν βρούμε έναν αντίστοιχο καραγκίοζη-ανίκανο-αμόρφωτο-ανόητο να τους συσχετίσουμε...

ο φανατισμός βλάπτει..!!! σκεφτείτε-ακούστε-κρίνετε και μην υιοθετείτε ό,τι λέει ο κάθε τυχάρπαστος..!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...