Takis_xr Δημοσιεύτηκε December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 14, 2008 Καλημέρα παίδες!!Θα ήθελα να ζητήσω μια βοήθεια όσο αφορά το Mio 350,το είχα πάρει στο γαμπρό μου δώρο πρίν ένα χρόνο μαζί με το Navimate Extreme με χάρτη Ελλάδας μόνο και δούλευε (και δουλεύει μια χαρά) το πρόβλημα είναι πως σε λίγες μέρες φεύγει ταξίδι με την οικογένεια για ευρώπη (και συγκεκριμένα για Ολλανδία) και θέλω να του περάσω χάρτες για δυτική ευρώπη (θα πάνε οδικώς...) αλλά δεν βρίσκω για το Navimate Xtreme,τι να κάνω?Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα να εγκαταστήσω στο Mio και να δουλέψει με χάρτη Ευρώπης???Αν ναι ποιο είναι αυτό και που θα το βρω???Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα παρακαλούσα αν είναι δυνατόν οι απαντήσεις να είναι γρήγορες γιατί δεν μου έχει μείνει πολύς χρόνος και θα ήθελα αυτό να είναι το δώρο Χριστουγέννων για τον γαμπρό και την αδερφή μου...:D:D:D Ευχαριστώ και πάλι!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Μπορείς να βάλεις αυτό το πρόγραμμα και μετά στο ίδιο σαιτ να ψάξεις για τους χάρτες που θες.. http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=255372 Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts