georgegir Δημοσιεύτηκε December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2008 καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση την οποία την έχω ψάξει αρκετά, αλλά λύση δε βρήκα... Μόλις απέκτησα το htc diamond με αγγλικά windows. Πέρα από τη λύση του ποιο ελληνικό πλκτρολόγιο να βάλω ώστε να μπορώ να γράφω με το δάχτυλο και να μη χρειάζομαι συνέχεια το πενάκι, την οποία ακόμη και ψάχνω, θέλω να ρωτήσω κάτι α΄λλο σε αυτό το post. Το παλιό μου κινητό είναι ένα sony ericsson k810. με την εφαρμογή myphone explorer μπορώ να κάνω export ta sms (ένα αρχείο για όλα)σε διάφορες μορφές όπως *.txt, *. vcf, *.sms κλπ. ΠΩΣ όμως θα τα βάλω αυτά στο diamond? με ποια εφαρμογή? Με το windows mobile center?(exw vista?) Σε ποια μορφή πρέπει να τα κάνω export apo to sony για να τα αναγνωρίσει το diamond? και τελικά ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΑ SMS ΣΤΟ DIAMOND? Σε ποιο φάκελο? Ευχαριστώ για όποια βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 1)πληκτρολόγιο Resco Keyboard 5 και πρέπει να ψάξεις τα ελληνικά layouts 2)sms on diamond -από το κεντρικό μενού του TouchFlo επιλέγεις την τρίτη καρτέλα -από το start πάνω αριστερά επιλέγεις messages 3) χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα που να κάνει import το φορμά των databases που δημιουργεί το myphone explorer. Ψάξε λίγο στο handango.com ποιο υποστηρίζει τα φορμά που σε ενδιαφέρουν. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Γιώργο βρήκες κάτι τελικά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Και γιατί δεν συγχρονίσεις το SE με το PC Suite και στην συνεχεια με το Diamond? Εγώ έτσι πέρασα τα πάντα απο το W910 στο Touch Pro μου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts