chrisnakos Δημοσιεύτηκε December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2008 Χαιρετώ όλα τα μέλη... Έχω ένα ερώτημα και μέσα από μια ερευνα που ένα στον γούγλι δεν βρήκα κάτι το οποίο με βοηθάει. Θέλω να κάνω capture την οθόνη του υπολογιστή αλλά θα ήθελα το video να μην είναι σε κάποια συμβατή μορφή όπως avi και τα λοιπά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μορφή? ή κάποιον μετατροπέα ώστε από avi να το μετατρέψω σε κάποιο άλλο αρχείο video? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κρυπτογραφήσω κάποιο video ώστε αν είναι σε συμβατή μορφή να χρειάζεται αποδικωποίηση. Θα εκτιμούσα αφάνταστα τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Σου βρίκα δύο προγράμματα για μετατροπές .avi video σε όποιοδήποτε άλλο. 1)Any Video Converter 2.6:Μετέτρεψε ότι video σε ότι .??? εσύ θες (π.χ:Από .avi σε .3gp).Έχει γίνει έλεγχος για ιούς και είναι καθαρό το αρχείο.Μπορείς να το κατεβάσεις απο ΕΔΩ.:) 2).avi σε DivX:Μετέτρεψε ότι video .avi θες σε DivX.Έχει γίνει έλεγχος για ιούς και είναι καθαρό το αρχείο.Μπορείς να το κατεβάσεις απο ΕΔΩ.:) Συμβατά λειτουργικά συστήματα και για τα δύο προγράμματα:Windows '98,2000,ME (Millenium Edition),XP και Windows Vista.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Αν κατάλαβα ο φίλος μας θέλει το video του να έχει κάποια μη γνωστή κατάληξη όπως .avi, .3gp που να μπορεί να αναπαραχθεί με κάποιον γνωστό player. Μια απλή λύση είναι να αλλάξεις την κάταληξη του captured video σε κάποια άσχετη ώστε ο τύπος αρχείου να μην είναι αναγνωρίσιμος από το λειτουργικό. Βέβαια αν κάποιος είναι υποψιασμένος μπορεί εύκολα να το δει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts