zafos90 Δημοσιεύτηκε December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν επιτρέπεται συζήτηση για κάτι τέτοιο.Θέλω να αντιγράψω dvds που είναι προστατευμένα.Έχω το clone αλλά όταν έβαλα το dvd να το αντιγράψω μου είπε ότι δεν μπορεί να το αντιγράψει γιατί είναι προστατευμένο.Παιδιά χρειάζομαι άμεσα ένα προγραμματάκι γιατί πρέπει να το επιστρέψω γρήγορα.Ακόμη και trial αν έχετε να μου προτείνετε ή οτιδήποτε άλλο.Σας ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Νομίζω πως το Dvd decrypter θα σε καλύψει απόλυτα. Ειναι free. Αναζήτησέ το στο google Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 και το anydvd ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 και το dvd shrink ειναι πολυ καλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts