panser Δημοσιεύτηκε November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2008 Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα ένα USB Flash Drive χωρητικότητας 16Gb, αλλά όταν το συνδέω στο λαπτοπ μου το βλέπει, το χάνει, το ξαναβλέπει κ.ο.κ. Αυτό επαναλαμβάνεται κάθε 3-4 δευτερόλεπτα. Πού μπορεί να οφείλεται και πως λύνεται το πρόβλημα; Σε άλλους υπολογιστές που το δοκίμασα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επίσης άλλες μνήμες μικρότερης χωρητικότητας που δοκίμασα στο λάπτοπ μου παίζουν κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να κολλάει μόνο λόγω μεγάλης χωρητικότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Σε αλλη θυρα usb δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. November 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Σε αλλη θυρα usb δοκιμασες; Το δοκίμασα και έκανε ακριβώς το ίδιο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. December 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 OCZ RALLY 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δοκίμασέ το και σε έναν άλλο Η/Υ. Το φαινόμενο που περιγράφεις μαλλον δείχνει οτι δεν τροφοδοτείται με αρκετό ρεύμα (αν δεν είναι χαλασμένο το flashάκι). Μήπως το συνδέεις σε θύρα USB 1.1? Πόσο παλιό είναι το laptop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. December 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δοκίμασέ το και σε έναν άλλο Η/Υ. Το φαινόμενο που περιγράφεις μαλλον δείχνει οτι δεν τροφοδοτείται με αρκετό ρεύμα (αν δεν είναι χαλασμένο το flashάκι). Μήπως το συνδέεις σε θύρα USB 1.1? Πόσο παλιό είναι το laptop? Το έχω δοκιμάσει και παίζει κανονικά. Το λαπτοπ μου το πήρα το 2002 και οι θύρες του είναι USB 2.0 :confused: Τί να πώ δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το μόνο που φαντάζομαι ότι μπορεί να φταίει είναι η μεγάλη χωρητικότητα. Το λάπτοπ έχει και card reader και κάποια στιγμή που έβαλα μία μνήμη με μεγάλη χωρητικότητα δεν μπορούσε να την δεί. Φαντάζομαι θα συμβαίνει κάτι παρόμοιο και με την θύρα USB.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 και εγώ με μια ocz είχα πρόβλημα δεν μου την αναγνώριζε ουτε το laptop ούτε ο μακ και της έκανα μια διαμόρφωση.Για δοκιμασέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts