Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση.

Θέλω να αγοράσω το meizu m1 note από το vickmall.com.

Στις επιλογές για αποστολή έχει μέσω Singapore post και Netherlands post.. Ποια είναι η διάφορα τους; υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή μέσω Ολλανδία; δεν νομίζω να χρεωνεσαι τελωνείο μέσω Netherlands post. Όλοι οι φίλοι μου έχουν παραγγείλει μέσω Σιγκαπούρη και δεν γνωρίζει κανείς τους.

Μπορεί να μου λύσει κάποιος τις απορίες μου;

Όποιο και να βάλεις μια χαρά είναι.

Από περιέργεια, ρώτα το Vickmall τι προτείνουν αυτοί.

Κάπου διάβασα ότι συστηναν σε άλλον αγοραστή ένα συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, αλλά δεν είδα να λένε γιατί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ τοτε coolicool που το εχει σε ασπρο? (το θελω αν γινεται σε ασπρο) Η 1949deal που το εχει μονο σε μαυρο?

στο kimovil λεει το πιο φτινο ειναι το efox αλλα καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι χρεωνουν χωριστα τα μεταφορικα!!!

οποτε μαλλον coolicool!!!

Μια χαρά μαγαζί είναι με θέμα δικό τους εδώ μέσα, οπότε μπορείς να τους γράψεις ότι θέλεις και να τους ζητήσεις επίσης

:lol::lol::lol::lol:

αντε πες κι εσυ κανα σαιτ?

εγω ειπα αλλα δεν σου αρεσαν χαχαχαχαχα

καπου που να το εχουν σε ασπρο!!!

Πάρε καλύτερα το μαύρο, έχω τρία άσπρα τηλ. και τα μαύρα είναι πιό όμορφα ... :)

Εδώ το έχει 145 ευρώ και είναι και αξιόπιστο, επίσης δεν χάνεις τίποτα εάν τους ρωτήσεις γιά κουπόνι.

http://www.geekbuying.com/item/THL-5000T-5-0inch-Android-4-4-Phone-5000mAh-Fast-Charge-13MP-MTK6592M-Octa-Core-1-4GHz-1GB-8GB-IPS-HD-OTG---Black-342411.html?gclid=Cj0KEQjwifWnBRCB5PT57KSVw-kBEiQASV7aRO1KQAjmJWXx3bACLG47Tn58d9GM9VsCMId5nrqkg8YaAlS88P8HAQ

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Πάρε καλύτερα το μαύρο, έχω τρία άσπρα τηλ. και τα μαύρα είναι πιό όμορφα ... :)

Εδώ το έχει 145 ευρώ και είναι και αξιόπιστο, επίσης δεν χάνεις τίποτα εάν τους ρωτήσεις γιά κουπόνι.

http://www.geekbuying.com/item/THL-5000T-5-0inch-Android-4-4-Phone-5000mAh-Fast-Charge-13MP-MTK6592M-Octa-Core-1-4GHz-1GB-8GB-IPS-HD-OTG---Black-342411.html?gclid=Cj0KEQjwifWnBRCB5PT57KSVw-kBEiQASV7aRO1KQAjmJWXx3bACLG47Tn58d9GM9VsCMId5nrqkg8YaAlS88P8HAQ

αν το γυρισεις σε ευρο και αυτοι 170 δολλαρια το εχουν!!!

ειπαμε κοιταμε τιμη παντα σε δολλαρια!!!

;);)

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

αν το γυρισεις σε ευρο και αυτοι 170 δολλαρια το εχουν!!!

ειπαμε κοιταμε τιμη παντα σε δολλαρια!!!

;);)

Ακριβως,ολα τα Κινεζικα γραφουν αλλα αντ αλλων.Μονο στο efox πληρωνεις οτι γραφει σε Ευρω.Στα υπολοιπα παντα να το γυρνατε σε Δολλαριο και να τσεκαρετε πριν πληρωσετε με Paypal.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Παιδια δεν ξέρω αν είναι το σωστο σημείο να κάνω την ερώτηση:

Αν ένα κανουμε παραγγελία από ένα κατάστημα που έχει αποθήκη στην Γερμανία (πχ efox) ένα κινητό που έχει πχ 150ευρώ αλλά θελήσουμε τιμολογιο με κανονικό ΑΦΜ, τότε αφαιρείται ο φόρος (πχ πληρωνουμε 130ευρώ)? Το ρωτάω γιατί αν αγοράσω από Γερμανία ένα οποιοδηποτε άλλο είδος πληροφορικής με τιμολόγιο σου αφαιρούν το φόρο (αντίστοιχο ΦΠΑ) το οποίο νομίζω είναι 19%.

Ευχαριστώ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟ2C?????????????????????????????????

πρεπει να βγει το συντομοτερο καποιος να δωσει εξηγησεις,

διοτι ετσι ο καθενας υποθετει οτι θελει....γιατι αποχωρησε ξαφνικα???

χαλασε το deal????

Edited by skolix

χαλασε το deal????

τι αγωνία είναι αυτή ??? στείλε ένα Pm σε κάποιον από τους διαχειριστές ή και στο μαγαζί στο email του

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

τι αγωνία είναι αυτή ??? στείλε ένα Pm σε κάποιον από τους διαχειριστές ή και στο μαγαζί στο email του

αν βοηθάει τελευταίο email έλαβα από αυτούς την Πεμ 26/2/2015: To2c come back to work from holiday, Phones-Promotion Now!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

και εγω την ιδια απορια εχω!

αν ξερει καποιος ας πει!!

Εκανα κι εγώ αυτή την ερώτηση και σβήστηκε απο το forum :X

χαλασε το deal????

αν βοηθάει τελευταίο email έλαβα από αυτούς την Πεμ 26/2/2015: To2c come back to work from holiday, Phones-Promotion Now!

εγω παντως μιλουσα σημερα με το to2c 2 ωρες περιπου στο τσατ τους για ενα τηλεφωνο και απο οτι καταλαβα λειτουργουν κανονικα, αλλα με αλους χρηστες που μιλησα εδω μεσα ολοι εχουν προβλημα με το paypal αυτοι και το coolicool

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

εγω παντως μιλουσα σημερα με το to2c 2 ωρες περιπου στο τσατ τους για ενα τηλεφωνο και απο οτι καταλαβα λειτουργουν κανονικα, αλλα με αλους χρηστες που μιλησα εδω μεσα ολοι εχουν προβλημα με το paypal αυτοι και το coolicool

τι ακριβως συμβαινει με το coolicool?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Αφού δεν συμμετέχουν, λογικό είναι.

Επικοινώνησε μαζί στους κανονικά, μέσω του site τους.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Εχω βρει στο merinobiles ενα τηλ ztr nubia z7 mini σε αρκετα χαμηλη τιμη σε σχεση με το b2cbuying να το παρω απο αυτους ή θα τρεχω και δεν θα φτανω?

Αν σου αρέσουν τα μεταχειρισμένα, κανένα πρόβλημα :p

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Κατι παιζει με το b2cbuying ειναι μονιμα εκτος το chat και δεν απαντανε σε μυνηματα. Ξερει κανενας τιποτα?

παιδιά πρίν καμιά 10αριά μέρες παρήγγειλα απο το comebuy.com το thl 5000 πριν μίλησα στο chat. ήταν in stock και μου είχαν πει 2 μέρες proccesing και 9-15 shipping. μετά απο μία εβδομάδα μπήκα να ζητήσω tracking number και μου λένε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο και ούτε ξέρει πότε θα είναι!!!! περίμενα ΄3 μέρες που ζήτησαν να το κοιτάξουν αλλά΄τίποτα. ζήτησα τα χρήματα μου πίσω και μου είπαν σε 1-2 εβδομάδες.

είναι φυσιολογικό τόσος χρόνος, να προχωρήσω να πάρω κινητό απο αλλού ή να περιμένω? τι λέτε?

Ζήτησε να σου επιστρέψουν αμέσως τα χρήματά σου και πάρε το από αλλού ...
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

μου είπανε αρχικά 2 εβδομάδες και αφού επέμεινα μου είπαν θα προσπάθήσουν να το κάνουν σε 1 εβδομάδα.

λέτε να το πιέσω με emails & chat για να γίνει άμεσα? γίνετε? πόσο χρόνος είναι νορμάλ???