hoannis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 βρες μου αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτα τα χρηματα ενα κινητο.Κ παραλαβη σε 10 εργασιμες http://www.tychonic.com/50-3g-android-422-quadcore-cpu-13ghz-x-4-2gb-ram-20gb-memory-unlocked-jk12-p-284.html Πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Μνήμη 2 GB σε τέτοια τιμή δεν βρίσκω αλλού. Έψαξα να το βρω με βάση το JK12 που αναφέρει αλλά το μόνο που βρήκα είναι το JIAKE JK12 , μοιάζουν εμφανισιακά αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά. To έχεις πάρει το τηλέφωνο? Κάνε ένα review. Περιμένω. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Μνήμη 2 GB σε τέτοια τιμή δεν βρίσκω αλλού. Έψαξα να το βρω με βάση το JK12 που αναφέρει αλλά το μόνο που βρήκα είναι το JIAKE JK12 , μοιάζουν εμφανισιακά αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά. To έχεις πάρει το τηλέφωνο? Κάνε ένα review. Περιμένω. Και μένα με ενδιαφέρει, φαίνεται καλή περίπτωση. Το site αυτό είναι αξιοπιστο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν μιλαμε για λιγες περιπτωσεις.Μιλησα προσωπικα για την δικη μου κ για αρκετες αλλες που εχω δει στο διαδικτυο.Προφανως εχεις ασχοληθει με το συγκεκριμενο site.Προσεξε ποσες μερες δινουν για shipping and handling,το δικο μου δεμα αν το εχουν στειλει πληρωθηκε στις 27 φεβρουαριου κ σταλθηκε στις 8 μαρτιου!In stock εγραφε......Δηλ αν δεν ηταν στοκ θα εκανε κανενα χρονο να σταλει.Tracking number εμφανιζεται μετα απο ενα μηνα μονο σε ενα σιτε χωρις λεπτομερειες.Σε τικετ μου απαντησαν οτι μπορει να κανει μεχρι κ 50 εργασιμες..Την πληρωμη την παιρνουν σε 21 μερες ομως σωστα?sg post hk post,σε 2 βδομαδες παιρνεις τα αγαθα σου. To typhonic εχει λιγα κινητα αλλα αξιοπιστα κ φθηνα.Εχω παρει 2 κ μολις παρω τα λεφτα πισω θα παρω αλλο ενα.Ενας δυσαρεστημενος κανει οσο 10 ευχαριστημενους..Σε 12 μερες μου εστειλαν εξτρα φορτιστη που ζητησα χωρις χρεωση..Παραγγελνουν απευθειας απο το εργοστασιο κατασκευης.. Το coolicool απο οτι καταλαβα ειναι οπως το geekbuying,μεσαζοντες...Παραγγελνεις πληρωνεις κ σε κανα χρονο το παιρνεις....Αν το παρεις Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το site άλλα για να είναι στο φόρουμ σημαίνει πως είναι λίγο καλύτερος από τους άλλους. Όλοι είναι μεσάζοντες, Όλοι από τα εργοστάσια αγοράζουν κατευθείαν. Δεν είπα να μην πεις την εμπειρία σου και εννοείται να τους κραξεις άλλα διαφορετικό είναι να βάζεις μια λίστα και να την ονομάζεις αξιόπιστα e-shop. Πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Μνήμη 2 GB σε τέτοια τιμή δεν βρίσκω αλλού. Έψαξα να το βρω με βάση το JK12 που αναφέρει αλλά το μόνο που βρήκα είναι το JIAKE JK12 , μοιάζουν εμφανισιακά αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά. To έχεις πάρει το τηλέφωνο? Κάνε ένα review. Περιμένω. Και φυσικά το jiake είναι με 1ram+4Rom Έχει και φωτο με τη μάρκα. Και γράφουν 4rom + 16 κάρτα δώρο. Και φυσικά πιο φθηνό σε άλλα μαγαζιά με 110$ Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Και μένα με ενδιαφέρει, φαίνεται καλή περίπτωση. Το site αυτό είναι αξιοπιστο; Υπάρχει και στο EBAY, ο ίδιος πρέπει να είναι .... http://www.ebay.com/itm/5-0-3G-android-4-2-2-Qual-Core-CPU-2GB-RAM-4GB-memory-Unlocked-JK12-Camera-/231179545852?pt=Cell_Phones&hash=item35d35fecfc Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καταπληκτικο κινητο!!!Η μαρκα τι ειναι;Αξιοπιστεία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godhades Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Το κινητο φυσαει.Εχω παρει το μπλε και το ασπρο!Ειναι κ στο ebay ως avatar_shop Απλα μεσω ebay πληρωνεις παραπανω λογω της προμηθειας που κραταει το site οπι λεμε τωραοτε γιατι να μην το παρεις απευθειας.Εχω απεριοσριστα εξωτερικου κ μιλησα μαζι του αρκετες φορες,παιρνει μονο απο ενα εργοστασιο κ εχει φοβερο aftersales.Κ κοιταξτε την τιμη,2gb ram????Τι να λεμε?Εκανα την @&^#$ κ παρειγγειλα απο το coolicool το οκταπηρυνο οπως σας ειπα λογω πλεονεξιας κ το μετανιωσα οικτρα,περιμενω να παρω τα λεφτα πισω. review του κινητου εχει στο youtube ΕΙναι το star9500 kλωνος του samsung Φιλε μου δεν εβγαλα εγω την λιστα.Ειπα την εμπειρια μου για να προφυλαχτουν παιδια που θελουν να αγορασουν φθηνο κινητο.O typhonic ειναι κορυφη για μενα οπως ειπα αγορασα 3 κομματια μεχρι τωρα,ουτε μεροκαματο μου δινει ουτε τον ξερω απο χθες.Δεν ειχα λογω να κραξω το coolicool αν ηταν σωστοι στις αγοραπωλησεις τους. Edited March 29, 2014 by godhades Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) ειχα λογω να κραξω το coolicool αν ηταν σωστοι στις αγοραπωλησεις τους. Συμφωνω για coolicool, είναι απαράδεκτοι. Τους ζηταω τα χρήματα πισω και μου λενε να διαλεξω κάποιο άλλο τηλέφωνο, μιας και 17 μερες μετά, δεν φέρανε ακόμα αυτό που ειχα επιλέξει και το αναφέρανε τοτε ως ετοιμοπαραδοτο. Αισιως έχουμε φτάσει τις 15 μέρες μ'αυτη την ιστορία. Και να φανταστείτε εχω κάνει και dispute στην paypal. Ξερω δεν τα χανω τα χρήματα, αλλα προς τι αυτη η ταλαιπωρία; Edited March 29, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Υπάρχει και στο EBAY, ο ίδιος πρέπει να είναι .... http://www.ebay.com/itm/5-0-3G-android-4-2-2-Qual-Core-CPU-2GB-RAM-4GB-memory-Unlocked-JK12-Camera-/231179545852?pt=Cell_Phones&hash=item35d35fecfc Δεν πιστευω να το παρηγγειλε κανεις και να περιμενει και 2GB ram.Με τετοια βαθμολογια πωλητη και σ αυτη την τιμη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εγώ λέω να του πείτε να το κάνει να λέει 4gb, έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι η μαϊμουδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν πιστευω να το παρηγγειλε κανεις και να περιμενει και 2GB ram.Με τετοια βαθμολογια πωλητη και σ αυτη την τιμη. Εγώ λέω να του πείτε να το κάνει να λέει 4gb, έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι η μαϊμουδιά... Λίγο πιό επάνω υπάρχει μέλος το οποίο λέει ότι αγόρασε 2 τέτοια από εκεί και ότι "πετάει" το τηλέφωνο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Και με 1GB πάντως εννοείται ότι θα πηγαίνει μιά χαρά. Απλά ο τυπάς ψάχνει για θύματα που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τι είναι αλήθεια και τι ψέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπέρα σας. Τί λεει το Vickmall σε ταχυτητα αποστολης της παραγγελιας και αξιοπιστια, για όποιον εχει ασχοληθει? Εχει πολυ καλη προσφορα το ξιαομι μι2ς και νομιζω οτι ειναι μεσα στο χρηματικο ποσο, το οποιο ειναι για εμενα αποδεκτο να δωσεις για κινητο απο κινα. Αν και ειμαι σε διλημμα με Lg g2 αλλά αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... Sg post 0 σιπινγκ και ems-express 17 ευρώ. Επίσης και εδω παρακαλω τη γνωμη σας... Καλημέρα! Πρωτη φορα παραγγελια για κινητο (Lenovo S650) από Κινα, με αγορα από Vickmall και προς το παρον εχω να πω τα εξης: 17/03 απογευμα 2 Email με ερωτήσεις-αποριες μου, απαντησεις-διευκρινησεις μεσα σε 30'-45' , 17/03 βραδυ παραγγελια και αμεσως απαντηση τους. 18/03 πρωι Email με Tracking Number κλπ. Το δεμα με SG Post από 19/03 ειναι SINGAPORE και από 21/03/2014 14:59:00 Despatched to ATC.Νομιζω ότι με αυτα που αναφερω και εάν όταν με το καλο το παραλαβω σε 10-15 μερες τα πραγματα είναι όπως τα ζητησα-συμφωνησαμε τοτε η εξυπηρετηση τους είναι αριστη. {Την αποφαση για αγορα από το συγκεκριμενο κατάστημα την πηρα διαβαζοντας πολλες αποψεις αλλων χρηστων του Forum και όχι μονο από το συγκεκριμενο θεμα - την προς το παρον εμπειρια μου μεταφερω γιατι ετσι κι αλλιως είναι και θεμα ...τυχης γενικως οι αγορες} Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλημέρα! Πρωτη φορα παραγγελια για κινητο (Lenovo S650) από Κινα, με αγορα από Vickmall και προς το παρον εχω να πω τα εξης: 17/03 απογευμα 2 Email με ερωτήσεις-αποριες μου, απαντησεις-διευκρινησεις μεσα σε 30'-45' , 17/03 βραδυ παραγγελια και αμεσως απαντηση τους. 18/03 πρωι Email με Tracking Number κλπ. Το δεμα με SG Post από 19/03 ειναι SINGAPORE και από 21/03/2014 14:59:00 Despatched to ATC.Νομιζω ότι με αυτα που αναφερω και εάν όταν με το καλο το παραλαβω σε 10-15 μερες τα πραγματα είναι όπως τα ζητησα-συμφωνησαμε τοτε η εξυπηρετηση τους είναι αριστη. {Την αποφαση για αγορα από το συγκεκριμενο κατάστημα την πηρα διαβαζοντας πολλες αποψεις αλλων χρηστων του Forum και όχι μονο από το συγκεκριμενο θεμα - την προς το παρον εμπειρια μου μεταφερω γιατι ετσι κι αλλιως είναι και θεμα ...τυχης γενικως οι αγορες} Καλά διανυκτερεύουν αυτοί...???:) Αφού μετά τις 3 ωρα Ελλάδος, αυτοί εκει είναι 8 απόγευμα και δε δουλέυουν. Αν είναι ετσι και πάνε ολα καλά, μπράβο τους. Φαίνεται να μπαίνει δυναμικά το vickmall και σε τιμές και σε εξυπηρέτηση. Μακάρι να είναι ετσι και σε ποιότητα αλλά και after sale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλημέρα! Πρωτη φορα παραγγελια για κινητο (Lenovo S650) από Κινα, με αγορα από Vickmall και προς το παρον εχω να πω τα εξης: 17/03 απογευμα 2 Email με ερωτήσεις-αποριες μου, απαντησεις-διευκρινησεις μεσα σε 30'-45' , 17/03 βραδυ παραγγελια και αμεσως απαντηση τους. 18/03 πρωι Email με Tracking Number κλπ. Το δεμα με SG Post από 19/03 ειναι SINGAPORE και από 21/03/2014 14:59:00 Despatched to ATC.Νομιζω ότι με αυτα που αναφερω και εάν όταν με το καλο το παραλαβω σε 10-15 μερες τα πραγματα είναι όπως τα ζητησα-συμφωνησαμε τοτε η εξυπηρετηση τους είναι αριστη. {Την αποφαση για αγορα από το συγκεκριμενο κατάστημα την πηρα διαβαζοντας πολλες αποψεις αλλων χρηστων του Forum και όχι μονο από το συγκεκριμενο θεμα - την προς το παρον εμπειρια μου μεταφερω γιατι ετσι κι αλλιως είναι και θεμα ...τυχης γενικως οι αγορες} Μπραβο! απαντησαν σε email ? πως και ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλά διανυκτερεύουν αυτοί...???:) Αφού μετά τις 3 ωρα Ελλάδος, αυτοί εκει είναι 8 απόγευμα και δε δουλέυουν. Αν είναι ετσι και πάνε ολα καλά, μπράβο τους. Φαίνεται να μπαίνει δυναμικά το vickmall και σε τιμές και σε εξυπηρέτηση. Μακάρι να είναι ετσι και σε ποιότητα αλλά και after sale. Και εγω αυτό ξερω για τις ωρες και δεν εχω και κανενα συμφέρον να ανεβασω ψηλα το συγκεκριμενο κατάστημα. Επαναλαμβάνω ότι προσωπικη εμπειρια αναφερω (ειτε + ειτε -) και μονο. (Μπορει να παιρνουν δουλεια στο σπιτι...τι να πω) From: Me Date: 2014-03-17 18:15 To: selina.vickmall@gmail.com Date: Mon, 17 Mar 2014 18:54:19 +0800 From: selina.vickmall@gmail.com Your Order #100000227 (placed on March 17, 2014 7:48:55 PM CST From: Me Date: 2014-03-17 20:01 To: selina.vickmall@gmail.com Date: Mon, 17 Mar 2014 20:54:19 +0800 From: selina.vickmall@gmail.com Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Και φυσικά το jiake είναι με 1ram+4Rom Έχει και φωτο με τη μάρκα. Και γράφουν 4rom + 16 κάρτα δώρο. Και φυσικά πιο φθηνό σε άλλα μαγαζιά με 110$ Φυσικά το Jiake είναι με 1 GB RAM , αυτό γράφω και εγώ. Το θέμα μου όμως είναι ότι δεν έβρισκα το τηλ. που αναφέρει ο συμφορουμίτης. Το οποίο τηλ. αναφέρει τον ''κωδικό'' JK12. Ψάχνοντας στο ίντερνετ με αυτόν τον ''κωδικό'' δεν το βρήκα. Βρήκα μόνο το Jiake το οποίο μοιάζει αλλά δεν είναι το ίδιο. Θα βοηθόύσες αν έβρισκες το ίδιο όπως ο evansarmor. Το κινητο φυσαει.Εχω παρει το μπλε και το ασπρο!Ειναι κ στο ebay ως avatar_shop Απλα μεσω ebay πληρωνεις παραπανω λογω της προμηθειας που κραταει το site οπι λεμε τωραοτε γιατι να μην το παρεις απευθειας.Εχω απεριοσριστα εξωτερικου κ μιλησα μαζι του αρκετες φορες,παιρνει μονο απο ενα εργοστασιο κ εχει φοβερο aftersales.Κ κοιταξτε την τιμη,2gb ram????Τι να λεμε?Εκανα την @&^#$ κ παρειγγειλα απο το coolicool το οκταπηρυνο οπως σας ειπα λογω πλεονεξιας κ το μετανιωσα οικτρα,περιμενω να παρω τα λεφτα πισω. review του κινητου εχει στο youtube ΕΙναι το star9500 kλωνος του samsung Φιλε μου δεν εβγαλα εγω την λιστα.Ειπα την εμπειρια μου για να προφυλαχτουν παιδια που θελουν να αγορασουν φθηνο κινητο.O typhonic ειναι κορυφη για μενα οπως ειπα αγορασα 3 κομματια μεχρι τωρα,ουτε μεροκαματο μου δινει ουτε τον ξερω απο χθες.Δεν ειχα λογω να κραξω το coolicool αν ηταν σωστοι στις αγοραπωλησεις τους. Μπορείς να μας ενημερώσεις αν τα χαρακτηριστικά του είναι όντως αυτά που γράφει στο site? Ειδικά τα 2 GB RAM μου φαίνονται να είναι κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Επιπλέον μπορείς να κάνεις κάποιο review , ταχύτητα , φωτογραφική , gps , μπαταρία κτλ? Edited March 29, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 παιδιά το focalprice είναι έμπιστο? Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 παιδιά το focalprice είναι έμπιστο? Αξιόπιστο είναι, αλλά μην αγοράσεις τηλέφωνο εάν δεν βεβαιωθείς 100% ότι έχουν στόκ, γιατί λένε ψέμματα ότι το έχουν και αργούν να το στείλουν ... (Πάντως εάν ακυρώσεις παραγγελία, σου επιστρέφουν αμέσως τα χρήματά σου.) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godhades Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Φυσικά το Jiake είναι με 1 GB RAM , αυτό γράφω και εγώ. Το θέμα μου όμως είναι ότι δεν έβρισκα το τηλ. που αναφέρει ο συμφορουμίτης. Το οποίο τηλ. αναφέρει τον ''κωδικό'' JK12. Ψάχνοντας στο ίντερνετ με αυτόν τον ''κωδικό'' δεν το βρήκα. Βρήκα μόνο το Jiake το οποίο μοιάζει αλλά δεν είναι το ίδιο. Θα βοηθόύσες αν έβρισκες το ίδιο όπως ο evansarmor. Μπορείς να μας ενημερώσεις αν τα χαρακτηριστικά του είναι όντως αυτά που γράφει στο site? Ειδικά τα 2 GB RAM μου φαίνονται να είναι κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Επιπλέον μπορείς να κάνεις κάποιο review , ταχύτητα , φωτογραφική , gps , μπαταρία κτλ? http://prntscr.com/357wyc H φωτογραφια μολις τραβηχτηκε.Ριξτε μια ματια. Ερχεται με 2 μπαταριες,θηκη,ζελατινη προστασιας κ στυλο αφης. Εχω λογο να σε πω ψεματα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν πιστευω να το παρηγγειλε κανεις και να περιμενει και 2GB ram.Με τετοια βαθμολογια πωλητη και σ αυτη την τιμη. Μαλλον δεν διαβαζεις ολα τα σχολια.Εχω 2 τετοια μπλε κ ασπρο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνω για coolicool, είναι απαράδεκτοι. Τους ζηταω τα χρήματα πισω και μου λενε να διαλεξω κάποιο άλλο τηλέφωνο, μιας και 17 μερες μετά, δεν φέρανε ακόμα αυτό που ειχα επιλέξει και το αναφέρανε τοτε ως ετοιμοπαραδοτο. Αισιως έχουμε φτάσει τις 15 μέρες μ'αυτη την ιστορία. Και να φανταστείτε εχω κάνει και dispute στην paypal. Ξερω δεν τα χανω τα χρήματα, αλλα προς τι αυτη η ταλαιπωρία; Το αστειο ξερεις πιο ειναι?Μου εστειλαν απαντηση οτι αν το κινητο δεν ερθει μεσα σε 50 μερες τοτε θα μου στειλουν αλλο αν θελω(χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)η θα μου δωσουν τα χρηματα πισω. Ευτυχως υπαρχει το paypal αι οι απατεωνες δεν μας κοροιδευουν..... 7-25 παραδοση για Ελλαδα διαφημιζουν στο site τους.Οι ξεφτιλες Τον παπα οτι απαγορευονται οι 2 μπαταριες μου το ειπε κ το geekbuying αι φυσικα ακυρωσα την παραγγελια.ΗΚ ποστ κ singapure post στελνουν κανονικα 2 μπαταριες..Βεβαια αν ενα site επιλεξει να στελνει τα parcel μεσω διαστηματος για να μην πληρωσει 2 ευρω μεταφορικα λογικο ειναι η εταιρια που θα επιλεξει να το απαγορευει. μακρυα απο coolicool εκτος αν εχετε αντοχες κ χρονο για χασιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μπορώ να πάρω το κινητό και να στο κάνω να δείχνει 1234412GB RAM. Μην πιστεύεις τους κινέζους με τόση αφέλεια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αξιόπιστο είναι, αλλά μην αγοράσεις τηλέφωνο εάν δεν βεβαιωθείς 100% ότι έχουν στόκ, γιατί λένε ψέμματα ότι το έχουν και αργούν να το στείλουν ... (Πάντως εάν ακυρώσεις παραγγελία, σου επιστρέφουν αμέσως τα χρήματά σου.) ευχαριστώ να είσαι καλά.. το cubot gt90 θέλω γιατί το έχουν πιο φτηνά από τα αλλα site! Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Έχει κανείς πρόβλημα σύνδεσης τελευταία στο Resolution Center του Ebay; Είχα παραγγείλει ένα παρελκόμενο στις 2 Φλεβάρη και δεν έχει έρθει, αλλά όταν πάω να ανοίξω case, αφού επιλέξω το λόγο και το προϊόν, μου βγάζει το εξης μια βδομάδα τώρα "The Resolution Center isn't available right now. Please try again. We are sorry that we are unable to process your request to eBay Customer Support at this time. Please try again later." Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 http://prntscr.com/357wyc H φωτογραφια μολις τραβηχτηκε.Ριξτε μια ματια. Ερχεται με 2 μπαταριες,θηκη,ζελατινη προστασιας κ στυλο αφης. Εχω λογο να σε πω ψεματα? Επειδή στα info μπορεί να λέει ότι θέλουν, αν μπορείς πες μας πόση used και πόση free ram έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μπορώ να πάρω το κινητό και να στο κάνω να δείχνει 1234412GB RAM. Μην πιστεύεις τους κινέζους με τόση αφέλεια Ακριβως ετσι......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) http://prntscr.com/357wyc H φωτογραφια μολις τραβηχτηκε.Ριξτε μια ματια. Ερχεται με 2 μπαταριες,θηκη,ζελατινη προστασιας κ στυλο αφης. Εχω λογο να σε πω ψεματα? Πάντως στην φωτογραφία δείχνει ότι δεν έχει τον 6582 στα 1.3Ghz, αλλά μάλλον έχει την πρώτη έκδοση του 6589 στα 1.2 Ghz (αυτό το γράφει) γιατί βλέπω ότι γράφει vga την Power VR SGX544 MP. Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν υπάρχει ένα πρόγραμμα να το εγκαταστήσει το συμφορουμίτης και να βγάλει σίγουρα τα πραγματικά στοιχεία του hardware? Υ.Γ. και τώρα που το είδα το αναφέρω , στην φωτογραφία που δείχνει της sim γράφει ''JIAKE'' , πάνω αριστερά στην μπαταρία εκεί που γράφει με κόκκινα γράμματα ''DUAL SIM''. Edited March 29, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts