Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

XEXE (Γρουσούζη ... ) ... :lol: Προσπάθησα να αγοράσω ένα μικρό πράγμα, και μόλις πήγα να πληρώσω μέσω PAYPAL μου έβγαλε αυτό :

PayPal gateway has rejected request. Security header is not valid (#10002: Security error).

Να φαντασθείτε ότι έχει 77 δολλάρια το HAIER W910 !!!

Του έστειλα και μήνυμα γιά να μου πεί γιατί τα έχει τόσο φθηνά ....

Πάντως εάν κάποιος γνωρίζει εάν και πως μπορούμε να ρωτήσουμε το PayPal γιά την αξιοπιστία του μαγαζιού θα ήταν καλή περίπτωση.

δεν εχει facebook..

ουτε facebook hotinbuy!

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν εχει facebook..

ουτε facebook hotinbuy!

Και εγώ δεν έχω .... :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ποια η γνωμη σας?

http://www.anybuying.com/goophone-i5c.html

Λεει καθολου το κινητο? και επισης αυτο το σιτε ειναι αξιοπιστο???????

ευχαριστω

για εφε καλο ειναι,παραγγειλα το 5s που εχει μεγαλυτερη μνημη,δες το και αυτο στο σαιτ της goophone https://www.youtube.com/watch?v=VTwFj5EPf2w κι ενα βιντεο εδω

απο που το πηρεσ?ξερεισ αμα εχει προβληματα γενικα?

δουλευει ή θ απεταξουμε τα λεφτα μας?

http://www.goophone.cc/phones.html

απο εδω αλλα τοθς ζητησα με μεηλ να μην το στειλουν με dhl η tnt,δεν ξερω αν εχει προβληματα,για το εφε το πηρα,λογικα η μικρη ραμ δεν του δινει πολλα περιθωρια,απλη χρηση,λιγο ιντερνετ αρκει

φιλαρακι με thl φοβαμαι οτι μπορει να πληρωσεις γ...κα τελωνειο.. free chiping δεν εχει?

αμα το παρεις στειλε μας κανα μαιλ να μας πεισ τι λεει??ποτε παρειγγειλεσ και ποτε περιμενεις?

εχει,τους το ζητας με μεηλ και σου δινουν πισω τα 20 δολαρια απο τα 29 των εξοδων,περιμενω αυριο να μιλησω μαζι τους παλι

δηλαδη πληρωσες 160$ +29 μεταφορικα-20 για περιπτωση τελεωνειου?κ αμα σε ριξουν παραπανω?τι κανεις?

θα ερθει με απλο συστημενο δεμα,δεν εχει προβλημα,το s εχει μεγαλυτερη μνημη μονο,αυτο προτιμησα

Ρωτας τωρα πως θα διαπιστωσεις αν εχει το κινητο 4 ή 32gb μνημης; Αν εχει 1 ή 2gb ram;

Αν παραγγειλεις ενα κοκκινο αμαξι, πως θα διπαιστωσεις οτι ειναι κοκκινο;

Στην υπογραφή σου γράφεις για ημιμάθεια και αμάθεια...

Συγγνώμη που δε ξέρω αλλά και εσύ απάντησες ως ημιμαθής...

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Στην υπογραφή σου γράφεις για ημιμάθεια και αμάθεια...

Συγγνώμη που δε ξέρω αλλά και εσύ απάντησες ως ημιμαθής...

Αν δεν ξέρεις πώς να διαπιστώσεις πόση εσωτερική μνήμη έχει το κινητό, γιατί θες το advance?

Αν δεν ξέρεις πώς να διαπιστώσεις πόση εσωτερική μνήμη έχει το κινητό, γιατί θες το advance?

Σταύρο με ξέρεις... Έχουμε μιλήσει μαζί... Οι εκδόσεις του n003 έπεσαν στο τραπέζι ως παράδειγμα.

Απλά ήθελα μια απάντηση για επιβεβαίωση μετά από συζήτηση με ένα φίλο...

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Παιδια παρακολουθω την συζητηση σας και θα ηθελα κι εγω μια βοηθεια σχετικα μ ενα site. Θελω να παραγγειλω το Jiayu g5 advanced απο εδω: http://realpricesfromchina.com/jiayu-g5-advanced.html#profile Βασικα ειναι ισως το μονο που το εχει σε ασπρο κ advanced εκδοση. Τι καπνο φουμαρει το realpricesfromchina.com εχει ξαναψωνισει κανεις απο αυτο. Επισης απ οτι ειδα στους τροπους αποστολης εχει μονο EMS, λετε να εχω θεμα με τελωνείο; Ευχαριστω!

Καλημέρα σε όλους,

πριν λίγα λεπτά παρέλαβα την 1η παραγγελία μου από το Pandawill, ένα κινητό Hisiki G2......ένα video review του μπορείτε να δείτε κι

....:rolleyes:

Η παραγγελία του είχε γίνει στις 15 Οκτ 2013, η αποστολή του έγινε στις 17 Οκτ 2013 και σήμερα 08 Νοε 2013 το έχω στα χέρια μου.....δηλαδή σε 24 ημέρες (συνολικά, όχι εργάσιμες μόνο) είναι στα χέρια μου....:cool:

Η δε πρόοδος της παραγγελίας φαίνεται παρακάτω:

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/11/08 07:56:41

08-11-2013 06:54, Item arr Μ.Δ. ΣΕΡΡΩΝ, Μ.Δ. ΣΕΡΡΩΝ

08-11-2013 04:02, Item in conta ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ

06-11-2013 10:37, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

06-11-2013 06:30, Receive Item At Office Of Exchange, IPS

25-10-2013 19:23, Item in conta IPS, IPS

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:1123 Millisecond, Cache Time:2013/11/07 10:16:08

25-10-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)

18-10-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Η συσκευασία είναι καλή, με έξτρα φουσκίτσα στο εσωτερικό του κουτιού, περιλαμβάνει όλα όσα αναγράφονται στην περιγραφή του και έχει και 2 προστασίες οθόνης....

Στην αρχή δεν έδειχνε να φορτίζει, ενώ η μπαταρία του ήταν ήδη μέσα στο κινητό......σε έλεγχο που έκανα όμως είδα πως είχε ένα αυτοκόλλητο ανάμεσα στις επαφές της μπαταρίας και του κινητού, αρχικής συσκευασίας δηλαδή, που έπρεπε να το βγάλω για να κάνει επαφή και να φορτίζει.....και τώρα φορτίζει κανονικά....

Εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο, λεπτό και φαίνεται συμπαγές.....σε λίγη ώρα θα το ανοίξω και θα δω πως είναι το λειτουργικό του.....

Αναμένω τώρα και την 2η παραγγελία μου σε λίγες μέρες (Tablet και θήκη), από το ίδιο site ξανά.....

Για την ενημέρωση πιθανών αγοραστών....:)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

XEXE (Γρουσούζη ... ) ... :lol: Προσπάθησα να αγοράσω ένα μικρό πράγμα, και μόλις πήγα να πληρώσω μέσω PAYPAL μου έβγαλε αυτό :

PayPal gateway has rejected request. Security header is not valid (#10002: Security error).

Πάντως εάν κάποιος γνωρίζει εάν και πως μπορούμε να ρωτήσουμε το PayPal γιά την αξιοπιστία του μαγαζιού θα ήταν καλή περίπτωση.

ερωτηση:PayPal gateway has rejected request. Security header is not valid (#10002: Security error).??

απαντηση: Dear Buyer,

Please try it later, our web system is under upgrading!

Thank you!

Tinna

εφτιαξα βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=C0ZBllw5IxE

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF........SG 07-11-2013 07-11-2013 Received from customer

παρηγγειλα απο minideal ενα κινητο στις 4-11 και έγινε shipped στις 5-11....σημερα που μπηκα στo singapore post μου γραφει το παραπανω μηνυμα (received from customer)... ειναι φυσιολογικο τετοιο λαθος?

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF........SG 07-11-2013 07-11-2013 Received from customer

παρηγγειλα απο minideal ενα κινητο στις 4-11 και έγινε shipped στις 5-11....σημερα που μπηκα στo singapore post μου γραφει το παραπανω μηνυμα (received from customer)... ειναι φυσιολογικο τετοιο λαθος?

Ψαξτο από 4px.com

μήπως ξέρει κανεις ποιες χρεωστικες δέχεται το paypal;γιατιδεν γουσταρω να πληρώνω τα 2€ καθέ φορά που βάζω λεφτά στην προπληρωμενη.μου ειπαν οτι της εθνικής δεν την δέχεται.

Καλησπέρα παίδες, θέλω μια βοήθεια με μια παραγγελία που έκανα από το aliexpress ....

Γράφει :

Order Number: 6041070085ΧΧΧΧ

Status:

The supplier is processing your order

Reminder:

This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 9days 19hours 23minutes 57seconds

Τι εννοεί ? Αφού πληρώθηκε!!

Επίσης πιο κάτω γράφει

Payment Received:

Total Received Payment Method Date Received

US $ 111.69 US $ 111.69 Credit Card 2013-11-06 01:31

Μπερδεύτηκα ....

μήπως ξέρει κανεις ποιες χρεωστικες δέχεται το paypal;γιατιδεν γουσταρω να πληρώνω τα 2€ καθέ φορά που βάζω λεφτά στην προπληρωμενη.μου ειπαν οτι της εθνικής δεν την δέχεται.

Οποιαδήποτε, αρκεί να γράφει VISA, εγώ επί χρόνια χρησιμοποιούσα της Κύπρου, εάν είναι Visa δεν φαίνεται εάν είναι προπληρωμένη ή όχι.

ενοει οτι αν δεν σου το στειλει στο χρονοδιαγραμμα π λεει 9 μερες δλδ και κατι τοτε θα σου επιστρεψει τα λεφτα.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

ενοει οτι αν δεν σου το στειλει στο χρονοδιαγραμμα π λεει 9 μερες δλδ και κατι τοτε θα σου επιστρεψει τα λεφτα.

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ήξερα ότι έχει και τέτοια κόλπα το αλί, μια ζωή από ebay αγόραζα, εσείς με παρασύρατε :lol: :lol: :lol:

bill64;5004492Καλησπέρα παίδες, θέλω μια βοήθεια με μια παραγγελία που έκανα από το aliexpress ....

Γράφει :

Order Number: 6041070085ΧΧΧΧ

Status:

The supplier is processing your order

Ο προμηθευτής ετοιμάζει την παραγγελία γιά αποστολή

Reminder:

This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 9days 19hours 23minutes 57seconds

Η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτομάτως εάν δεν ταχυδρομήσει το αντικείμενο μέσα σε αυτό το διάστημα και θα σου επιστραφούν τα χρήματα

Τι εννοεί ? Αφού πληρώθηκε!!

Επίσης πιο κάτω γράφει

Payment Received:

Total Received Payment Method Date Received

US $ 111.69 US $ 111.69 Credit Card 2013-11-06 01:31

Αυτονόητο .. λέει ότι πήραν τόσα χρήματα μέσω πιστωτικής. (Το Aliexpress, όχι ο πωλητής)

Μπερδεύτηκα ....

Οποιαδήποτε, αρκεί να γράφει VISA, εγώ επί χρόνια χρησιμοποιούσα της Κύπρου, εάν είναι Visa δεν φαίνεται εάν είναι προπληρωμένη ή όχι.

ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.με γλυτωσες απο τον κόπο να τρέχω σε αλλη τράπεζα για χρεωστική γιατί έχω ειδη της εθνικής απλα μου είχαν πει οτι δεν τη δέχεται.

Τώρα τον δέχεται το PAYPAL, αγόρασα κάτι μικρό, θα δώ την έκβαση και θα ενημερώσω γιά το αποτέλεσμα όταν και εάν το παραλάβω.

Πάντως είναι πολύ φθηνό γιά να είναι αληθινό ... :)