arisg90 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Doogee DG100 Cubot GT90 ZTE V889S Lenovo A630 Lenovo A390 Ποιό θα διαλέγατε; Το Doogee ειναι πολυ ομορφο ποιοτικοτατο και εχει πολυ καλο επεξεργαστη και οθονη.Ειχε ενα θεμα με το ηχειο του αλλα απ οτι ακουω λυθηκε.Επισης η καμερα του ειναι τραγικη.Ειναι 2ΜΡ ασχετα αν λενε για 5.Το ΖΤΕ ειναι παρα πολυ καλο αλλα εχει μικρη μπαταρια οπως και το Lenovo A390.Πιστευω πως το Lenovo A630 με 2500 mAh μπαταρια με τρελη αυτονομια θα ειναι πολυ καλη επιλογη.Μακρυα ομως απο pandawill και merimobiles.Δες Minideal.net to2c.com και geekbuying.com Edited October 24, 2013 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μην τον αγχωνεται..θα τον παιδεψουνε λιγο αλλα θα τα παρει..εγω μετα απο τρισημιση μηνες τα πηρα.. επιμένουν να περιμένω 1-2 βδομάδες ακόμα. έκανα μεγάλη χαζομάρα με το paypal, έπρεπε να το είχα δει για το 45μερο. Τώρα ανοίγω dispute και μου το κλείνει αυτόματα το paypal. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Κανά κουπονάκι υπάρχει για minideal, geekbuying? Οπότε έχω περιορίσει την επιλογή μεταξύ (φθηνότερες τιμές που εντόπισα) - ZTE V889S = 52€ Για την καλή τιμή και τα χαρακτηριστικά, αλλα ασθενέστερη μπαταρία, από pandawill - Dogee DG100 = 60€ Καλή μέση λύση, με καλή μπαταρία και χαρακτηριστικά, από dealextreme - Lenovo A630 = 67-8€ Μεγαλύτερη οθόνη και ισχυρή μπαταρία. η τιμή του είναι τόσο κοντά με άλλων που αποκλείονται, από pandawill, minideal Το ΖΤΕ με τη χαμηλή του τιμή με βάζει σε πειρασμό, αλλά η 1600άρα μπαταρία πόσο να διαρκεί; Edited October 24, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Οπότε έχω περιορίσει την επιλογή μεταξύ (φθηνότερες τιμές που εντόπισα) - ZTE V889S = 52€ Για την καλή τιμή και τα χαρακτηριστικά, αλλα ασθενέστερη μπαταρία, από pandawill - Dogee DG100 = 60€ Καλή μέση λύση, με καλή μπαταρία και χαρακτηριστικά, από dealextreme - Lenovo A630 = 67-8€ Μεγαλύτερη οθόνη και ισχυρή μπαταρία. η τιμή του είναι τόσο κοντά με άλλων που αποκλείονται, από pandawill, minideal Το ΖΤΕ με τη χαμηλή του τιμή με βάζει σε πειρασμό, αλλά η 1600άρα μπαταρία πόσο να διαρκεί; Lenovo A630 = 67-8€ σε ποιο καταστημα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Lenovo A630 = 67-8€ σε ποιο καταστημα? http://www.minideal.net/lenovo-a630-smartphone-android-os-4-0-dual-sim-1024mhz-dual-core-4-5-tft-3mp-3g-2500mah.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 http://www.minideal.net/lenovo-a630-smartphone-android-os-4-0-dual-sim-1024mhz-dual-core-4-5-tft-3mp-3g-2500mah.html Εχει καποιο κουπονι?89.99=65,44 ευρο μου βγαινει εμενα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχει καποιο κουπονι?89.99=65,44 ευρο μου βγαινει εμενα. Με κοροϊδεύεις; Εσένα σου βγαίνει φθηνότερα απ' ότι εμένα και με ρωτάς για κουπόνι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Με κοροϊδεύεις; Εσένα σου βγαίνει φθηνότερα απ' ότι εμένα και με ρωτάς για κουπόνι; 67-8€ Mειον δεν ειναι αυτο φιλε μου???Αλλιως εννοεις 67-68....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Οπότε έχω περιορίσει την επιλογή μεταξύ (φθηνότερες τιμές που εντόπισα) - ZTE V889S = 52€ Για την καλή τιμή και τα χαρακτηριστικά, αλλα ασθενέστερη μπαταρία, από pandawill - Dogee DG100 = 60€ Καλή μέση λύση, με καλή μπαταρία και χαρακτηριστικά, από dealextreme - Lenovo A630 = 67-8€ Μεγαλύτερη οθόνη και ισχυρή μπαταρία. η τιμή του είναι τόσο κοντά με άλλων που αποκλείονται, από pandawill, minideal Το ΖΤΕ με τη χαμηλή του τιμή με βάζει σε πειρασμό, αλλά η 1600άρα μπαταρία πόσο να διαρκεί; Σημερα αγορασα ενα ΖΤΕ V889s για εφεδρικο απο minideal.net στα 73$ με δωρο θηκη και ζελατινα και μεταφορικα με SG Post.Αν θα το διαλεξεις μην το παρεις απο Pandawiil. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Σημερα αγορασα ενα ΖΤΕ V889s για εφεδρικο απο minideal.net στα 73$ με δωρο θηκη και ζελατινα και μεταφορικα με SG Post.Αν θα το διαλεξεις μην το παρεις απο Pandawiil. Για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό, αλλά κάτι λέγεται για μέτρια οθόνη και η μπαταρία είναι πιο μικρή... Με +6€ περίπου πάω στο DOOGEE Collo DG100 που μάλλον είναι λίγο καλύτερο και έχει καλύτερη μπαταρία. Έπειτα με +13€ είναι το Lenovo με μεγαλύτερη οθόνη και ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία... Φοβάμαι μην απογοητευτώ για να σώσω 10€, τα άλλα δύο φαίνονται πιο "μακροπρόθεσμη" επιλογή. Η μικρή αυτονομία για μένα είναι πράγματι πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τελικά αγόρασα το Lenovo A630 από το focalprice στη τιμή των 61€ (μαζί με εκτπωτικό κουπόνι εγγραφής νέου χρήστη). Πιστεύω καλή επιλογή συνολικά. Ευχαριστώ για τις προτάσεις και τις υποδείξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Στο μεταξύ το Singapore post σεξουαλίζεται κανονικά. Έχω 10 πακέτα που περιμένω εδώ και 20 σχεδόν μέρες και το site τους είναι μονίμως πεσμένο στο κομμάτι του tracking... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Στο μεταξύ το Singapore post σεξουαλίζεται κανονικά. Έχω 10 πακέτα που περιμένω εδώ και 20 σχεδόν μέρες και το site τους είναι μονίμως πεσμένο στο κομμάτι του tracking... Κλασσικο φαινομενο πλεον..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eixkeixk Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Aπο το http://www.focalprice.com/ εχει αγορασει κανεις? Ειναι οκ το καταστημα παιδια?Να αγορασω αφοβα?Με paypal θα κανω την αγορα ενος κινητου απο εκει. Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Aπο το http://www.focalprice.com/ εχει αγορασει κανεις? Ειναι οκ το καταστημα παιδια?Να αγορασω αφοβα?Με paypal θα κανω την αγορα ενος κινητου απο εκει. Eυχαριστω. Το κουμπακι αναζητηση δεν το εμαθες 2 χρονια τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eixkeixk Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το κουμπακι αναζητηση δεν το εμαθες 2 χρονια τωρα; Ευχαριστω για την εξυπναδα..........μονος του σκεφτηκες αυτο η ειχες και βοηθεια αραγε....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 έχω λάβει πάρα πολλα΄πράγματα από εκεί... και κινητό. Πολύ καλό το κατάστημα και εξυπηρετικό. Μία φορά χρειάστηκα το after sales τους και εξυπηρετήθηκα στο μέγιστο και άμεσα Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eixkeixk Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 έχω λάβει πάρα πολλα΄πράγματα από εκεί... και κινητό. Πολύ καλό το κατάστημα και εξυπηρετικό. Μία φορά χρειάστηκα το after sales τους και εξυπηρετήθηκα στο μέγιστο και άμεσα Ευχαριστω φιλε για την απαντηση,νασαι καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 http://www.tinydeal.com/fr/haier-w718j-40-ip67-waterproof-mtk6572-android-422-phone-p-109224.html VS http://www.tinydeal.com/fr/v-sky-v640-43-mtk6572-android-422-wifi-gps-dual-core-phone-p-107487.html ? best vfm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εχω κανει μια παραγγελια απο 18/10/2013 στο banggood και ακομα ειναι στο processing .... Δεν πρεπει να ειναι και πολυ σοι... το μαγαζι... απο οτι καταλαβαινω.... μακαρι να βγω ψευτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εχω κανει μια παραγγελια απο 18/10/2013 στο banggood και ακομα ειναι στο processing .... Δεν πρεπει να ειναι και πολυ σοι... το μαγαζι... απο οτι καταλαβαινω.... μακαρι να βγω ψευτης Εγώ παρήγγειλα τη Δευτερα το μεσημέρι μια ταμπλε΄τα, τη Τρίτη πουρνό-πουρνό έλαβα ενημε΄ρωση για αποστολή του πακέτου... Αυτό που παρατήρησα τόσο με το banggood όσο και με το merimobiles είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει διαθεσιμότητα και να μην αναφέρεται στην ιστοσελίδα. Γι αυτό καλό είναι να ρωτάτε λίγο πριν αγοράσετε. Μπορεί όμως ο λόγος να είναι διαφορετικός...στείλε μήνυμα να δεις τί θα σου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εχω κανει μια παραγγελια απο 18/10/2013 στο banggood και ακομα ειναι στο processing .... Δεν πρεπει να ειναι και πολυ σοι... το μαγαζι... απο οτι καταλαβαινω.... μακαρι να βγω ψευτης Όσες φορές παρήγγειλα από εκεί μου έχουν έρθει εντός 20-25 ημερών και μάλιστα μια φορά παρήγγειλα λάθος χρώμα και μετά απο επικοινωνία μαζί και ενώ είχαν περάσει 2 μέρες μου άλλαξαν την παραγγελία που ήταν ετοιμη για αποστολή. Στείλε τους mail απαντάνε εντός 2 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ψηνομαι http://www.aliexpress.com/item/MI2-phone-Android4-0-miui-v4-4-3-inch-800-x-480-capacitive-touch-screen-1G/761857548.html και http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-In-Stock-NEW-Xiaomi-2s-2-Snapdragon-APQ8064T-Quad-Core-4-3-Retina-Screen/1301103185.html σκεφτομαι να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ψηνομαι http://www.aliexpress.com/item/MI2-phone-Android4-0-miui-v4-4-3-inch-800-x-480-capacitive-touch-screen-1G/761857548.html και http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-In-Stock-NEW-Xiaomi-2s-2-Snapdragon-APQ8064T-Quad-Core-4-3-Retina-Screen/1301103185.html σκεφτομαι να παρω? Δεν έχω πολυκαταλάβει το μήνυμά σου ρε Βαλάντη... Αν ρωτάς για το site... Έχω ακούσει καλά λόγια Αν ρωτάς για τα κινητά προφανώς και δε συγκρίνονται... Φαίνεται και από την τιμή τους Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Δεν έχω πολυκαταλάβει το μήνυμά σου ρε Βαλάντη... Αν ρωτάς για το site... Έχω ακούσει καλά λόγια Αν ρωτάς για τα κινητά προφανώς και δε συγκρίνονται... Φαίνεται και από την τιμή τους σορρυ..δεν εχει 3g κλησηβιντεο..τα προβληματα αποφασισα να στραφω DOOGEE Discovery DG500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts