Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι antelife ειναι αξιοπιστο και κανονικα θα στελνει στην ελλαδα.

δεν ξερω καινουριο στο σιτε hotinbuy.com..

valanth δεν σου παει το translation του google..

ναι antelife ειναι αξιοπιστο και κανονικα θα στελνει στην ελλαδα.

δεν ξερω καινουριο στο σιτε hotinbuy.com..

ρωταω γιατι βρηκα αυτο ¨http://www.hotinbuy.com/jiayu-g3t-smartphone-mtk6589t-15ghz-android-42-45-inch-ips-gorillla-glass-screen-black-p-1215.html

ειναι η χαμηλοτερη τιμη απο ολα και αποστολη δωρεαν με singapore. απλα δε το εχω δει πουθενα να αναφερετε και ειμαι επιφυλακτικος.

κατι ακομη προσπαθησα να μπω στο minideal σημερα αλλα δε ανοιγει η σελιδα

σχετικά με το gps κανένα με 6589 δεν είναι αστέρι...

Αν το ρυθμίσεις σωστά, είναι αστέρι. Το Zopo ZP810 μου κλειδώνει σε μισό λεπτό χωρίς ίντερνετ , ή 6-7 δευτερόλεπτα με ίντερνετ, τουλάχιστον 7-8 δορυφόρους, σε ανοιχτό χώρο 10, και με απόλυτη ακρίβεια

Αν το ρυθμίσεις σωστά, είναι αστέρι. Το Zopo ZP810 μου κλειδώνει σε μισό λεπτό χωρίς ίντερνετ , ή 6-7 δευτερόλεπτα με ίντερνετ, τουλάχιστον 7-8 δορυφόρους, σε ανοιχτό χώρο 10, και με απόλυτη ακρίβεια
σταυρο μηπως εχεις υπ οψιν σου πασα mb τρωει αν εχεις ανοιχτο το 3g για μιση ωρα πλοηγηση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

σταυρο μηπως εχεις υπ οψιν σου πασα mb τρωει αν εχεις ανοιχτο το 3g για μιση ωρα πλοηγηση?

Για μιση ωρα πρεπει να ειναι 4-5 ΜΒ.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aλλο κλειδώνει και άλλο κάνει κανονική πλοήγηση στο δρόμο και δε σε δείχνει κάθε 50m σε διπλανά στενά και κάνει συνεχείς επανυπολογισμούς.Και η κανονική πλοήγηση δεν ειναι αυτονόητο για όλα τα mtk κινητά.Και έχω παρατηρήσει ότι προγράμματα στυλ gps test δίνουν μετά τα διάφορα κόλπα-ρυθμίσεις εκπληκτική ακρίβεια όταν εισαι σταματημένος και που θα ζήλευαν πανάκριβα κινητά.Ομως στο δρόμο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

ρε παιδια να ρωτησω ψωνησα απο το http://www.tmallbox.com και απο της 23/8 του εστειλα τα χρηματα αλλα ουτε απαντηση ουτε ακομη να αλλαξει κατι στο status μου της παραγγελιας μου.Κανεις που εχει παρει απο εκει μπορει να πει αν αργει τοσο πολυ το συγκεκριμενο site ?

ρε παιδια να ρωτησω ψωνησα απο το http://www.tmallbox.com και απο της 23/8 του εστειλα τα χρηματα αλλα ουτε απαντηση ουτε ακομη να αλλαξει κατι στο status μου της παραγγελιας μου.Κανεις που εχει παρει απο εκει μπορει να πει αν αργει τοσο πολυ το συγκεκριμενο site ?

τι εχεις παρει απο εκει?

τοσα αξιοπιστα site υπαρχουν αυτο διαλεξες?η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα το ειχα ξαναακουσει αλλα δεν εχω παραγγειλει ποτε απο εκει,εχω αλλα δοκιμασμενα..

http://www.tmallbox.com/contact-us

παραγγειλα 1 Thl W100.εστειλα και mail και skype και περιμενω.....

για 7 ευρω χαλασες την ζαχαρενια σου...

αν ειχες παραγγειλει απο minideal μεσα στην επομενη βδομαδα θα το ειχες..

χιλια συγνωμη παιδια για το ασχετο!!!!! μηπως εχει κανενας υποψη του κανενα κνητο κατω απο 50ευρω!!!!να ειναι λιγο αξιοπιστο αν γινεται,το θελω για τη κορη μου!!!!:) ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

χιλια συγνωμη παιδια για το ασχετο!!!!! μηπως εχει κανενας υποψη του κανενα κνητο κατω απο 50ευρω!!!!να ειναι λιγο αξιοπιστο αν γινεται,το θελω για τη κορη μου!!!!:) ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

http://www.1949deal.com/lenovo-a66-smartphone-mtk6575-android-2-3-ram-256mb-rom-512mb-3-5-inch-capacitive-touch-screen-black-color.html δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστιο..ψαχνεις lenovo a66..

Έχει βρει κανείς κάπου universal battery charger?

Τα μόνο που βρίσκω στα διάφορα κινεζομαγαζιά είναι http://www.fastcardtech.com

Ότι ότι θέλω να το πάρω από κινέζικο αλλά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο ή αντίστοιχο σε ευρωπαϊκά καταστήματα

Φιλε μου μακρια απο το συγκεκριμενο site, ειναι αναξιοπιστοι και απαραδεκτοι, σου μιλαω εκ πειρας .....

Προτιμησε καλυτερα ebay, οριστε λυσεις ενα, δυο και τρια. :D

Και PayPal, και καλο reputation και κυριως φθηνα :p

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Aλλο κλειδώνει και άλλο κάνει κανονική πλοήγηση στο δρόμο και δε σε δείχνει κάθε 50m σε διπλανά στενά και κάνει συνεχείς επανυπολογισμούς.Και η κανονική πλοήγηση δεν ειναι αυτονόητο για όλα τα mtk κινητά.Και έχω παρατηρήσει ότι προγράμματα στυλ gps test δίνουν μετά τα διάφορα κόλπα-ρυθμίσεις εκπληκτική ακρίβεια όταν εισαι σταματημένος και που θα ζήλευαν πανάκριβα κινητά.Ομως στο δρόμο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Φιλε μου το εχω ξαναπει και στο επισημο thread...ολα ειναι θεμα τυχης....εγω με το ZTE V987 δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα με το gps με igo primo δοκιμασμενω για ωρες στην αθηνα και κεντρο χωρις κανενα mod η fix ετσι απλα οπως το πηρα....στο λεω γιατι το προιγουμενω μου τηλ. ηταν το galaxy s2 που και αυτο ειχε ακρυβος την ιδια συμπεριφορα με το ZTE.....

Ακομα και το acer gallant duo (mtk6575) που ειχα ουτε και αυτο ειχε κανενα θεμα και εννοειτε χωρις ενεργοποιημενα τα δεδομενα χωρις τιποτα.....

Αλλα πιστευω δεν ειναι τοσο η συσκευες και το μοντελο οσο τυχη στο ποσο καλα θα μονταριστη το chip του gps.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Τα μόνο που βρίσκω στα διάφορα κινεζο μαγαζιά είναι

Ότι ότι θέλω να το πάρω από κινέζικο αλλά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο ή αντίστοιχο σε ευρωπαϊκά καταστήματα

Aυτοι που κοιτάς δίνουν μέγιστο ρεύμα 200mah που σημαίνει ότι για μια μπαταρία 2000mah θες το λιγότερο 10 ώρες.Για καλύτερο φορτιστή μπες στο ebay ή aliexpress και ψάξε για φορτιστή της yiboyuan π.χ. http://www.ebay.com/itm/Universal-Smart-U-Charger-USB-Sync-Dock-Wall-Charger-For-All-Phone-Battery-/200941856683?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2ec91167ab

http://www.ebay.com/itm/Universal-LCD-Mobile-Cell-Phone-Battery-Charger-USB-Quick-Black-/281137509069?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item417519f2cd

εγώ έχω τον πρώτο αρκετό καιρό και δουλεύει άψογα.Βέβαια το ρεύμα που δίνει στην μπαταρία είναι 300-350mah μέγιστο οπότε υπολόγιζε για μια μπαταρία 2000mah κοντά στις 5.30-06.00 ώρες για πλήρη φόρτιση.Προχθες μου ήρθε αυτός http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Freeshipping-Brand-New-Cellphone-Universal-battery-charger-For-Samsung-GALAXY-6-3-MEGA-GT/1119109542.html o οποίος σε σχέση με τους άλλους 2 έχει μεγαλύτερο άνοιγμα και χωράει πιο πλατιές μπαταρίες και δίνει περισσότερο ρεύμα.Η μπαταρία του thl w7s που ειναι 6,5cm εκατοστά πλάτος στον πρώτο δε χωρούσε και έκανα πατέντα,ενώ σε αυτόν απο το aliexpress χωράει στο τελευταίο στάδιο που τραβιέται το καπάκι.Επισης με τον πρώτο που δίνει 350mah +- η μπαταρία των 2300mah φορτίζει γύρω στις 7.30 ώρες ενώ με τον δεύτερο σε 6 ώρες πράγμα που σημαίνει ότι είτε τα 600mah +- δεν ισχύουν,ειτε η μπαταρια έχει "κόφτη" και δε παίρνει πάνω απο περίπου 400mah.

Φιλε μου το εχω ξαναπει και στο επισημο thread...ολα ειναι θεμα τυχης....εγω με το ZTE V987 δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα με το gps με igo primo δοκιμασμενω για ωρες στην αθηνα και κεντρο χωρις κανενα mod η fix ετσι απλα οπως το πηρα....στο λεω γιατι το προιγουμενω μου τηλ. ηταν το galaxy s2 που και αυτο ειχε ακρυβος την ιδια συμπεριφορα με το ZTE.....

Ακομα και το acer gallant duo (mtk6575) που ειχα ουτε και αυτο ειχε κανενα θεμα και εννοειτε χωρις ενεργοποιημενα τα δεδομενα χωρις τιποτα.....

Αλλα πιστευω δεν ειναι τοσο η συσκευες και το μοντελο οσο τυχη στο ποσο καλα θα μονταριστη το chip του gps.....

Φίλε δεν είναι θέμα τύχης.Ειναι θέμα προσοχής που δίνει ο κάθε κατασκευαστής στον τομέα αυτό.Eχω ξαναγράψει και για το thl w7s που έχω.Το chipset του ειναι κακό.Το σώζει όμως σε κάποιο βαθμό το γεγονός ότι η Thl έβαλε στο πισω καπάκι κάτι σαν κεραία που ακουμπάει πάνω στην μητρική και ενισχύει το σήμα.Αν βγάλω το καπάκι το gps σήμα ειναι απλά άθλιο.Και σε ότι αφορά το zte που λες,έχω δοκιμάσει το v967s και έχει σαφώς καλύτερο απο άλλα κινέζικα με mtk.

Edited by bbbb

ευχαριστω για την απαντηση,το site ειναι αξιοπιστω γιατι πρωτη φορα το βλεπω. ευχαριστω και τελος!!!!!!!:D

για 7 ευρω χαλασες την ζαχαρενια σου...

αν ειχες παραγγειλει απο minideal μεσα στην επομενη βδομαδα θα το ειχες..

σωστος!!!!! 26/8 παρειγγειλα thl w100 27/8 εγεινε complet και tracking number 30-08-2013, Despatched to overseas (Country code: GR):):)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Φιλε μου μακρια απο το συγκεκριμενο site, ειναι αναξιοπιστοι και απαραδεκτοι, σου μιλαω εκ πειρας .....

Προτιμησε καλυτερα ebay, οριστε λυσεις ενα, δυο και τρια. :D

Και PayPal, και καλο reputation και κυριως φθηνα :p

Και εγώ δεν θέλω από τους fastcardtech αλλά κοίταξα και στο ebay.be και δεν έβρισκα.

Αυτό που δείχνεις καλό φαίνεται και αρκετά στιβαρό.

Το πρώτο λινκ δεν παίζει και τα άλλα δύο είναι το ίδιο.

Αυτόν τον seller τον έχεις δοκιμάσει ξανά; Βλέπω 98% αλλά γενικά να σου πω την αλήθεια δεν το πολυ καταλαβαίνω το ebay.

Aλλαξα τα links, νομιζω το 3ο ειναι το καλυτερο, μια και βγαζει Block Output: DC 4.2V 600MA ;)

Edited by kwnana

Εγώ το έχω ξαναπεί, 6 μέρες σύνολο από Minideal, 25/7 παραγγελία, 31/7 στα χέρια μου. Με κάθε ευκαιρία θα ψωνίζω από κει...

Τι εννοείς; Έχω κανονικό πρόγραμμα πλοήγησης (sygic) με τους χάρτες στην κάρτα μνήμης, επομένως δεν κατεβάζω καθόλου δεδομένα, πέρα από ελάχιστα KB για τα δεδομένα θέσης δορυφόρων του A-GPS

Κι εγώ για πλοήγηση στο δρόμο με αμάξι σου μιλάω. Αυτά που λες τα χα δει σε φθηνιάρικα mtk6577, ή το star b94m. Οι περισσότερες συσκευές πλέον είναι μια χαρά στην πλοήγηση, όπως και το δικό μου H7500+. Μες στους δρόμους της Αθήνας μάλιστα

κάνε υπομονή, θέλουν κάνα 10ήμερο να στείλουν αυτοί συνήθως

Τα μόνο που βρίσκω στα διάφορα κινεζο μαγαζιά είναι

ψάξε YiboYuan, σε ebay και aliexpress. Πχ http://www.ebay.com/itm/321099930903?var=510109693356&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν βγάζουν περισσότερη ισχύ στην φόρτιση;

Νομίζω την σήμερινή μέρα οτιδήποτε κάτω από 1A είναι λίγο.

Ο φορτιστής του κινητού μου είναι 1.5A και η μπαταρία περίπου 2Ah

Όσο πιο αργά φορτίζει η μπαταρία, τόσο καλύτερο για την υγεία της. Επίσης όταν φορτίζεις μια μπαταρία σε εξωτερικό φορτιστή, συνήθως δεν βιάζεσαι να φορτίσει (η πλειοψηφία των χρηστών τέτοιων φορτιστών τουλάχιστον), άσε που δεν έχει φορτίο η μπαταρία που να της καταναλώνει ενέργεια όσο φορτίζει εκεί.

Εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο εκει, χωρις προβληματα. Ολα ομως ηταν μικρα πραγματα, αξιας μεχρι 50$, οποτε δεν ξερω τι παιζει απο κει και μετα. Παντως ολα πηγαν καλα μεχρι τωρα :)