nikolaos8 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 καλησπερα!!!απο το vickmall αν παραγγηλεις εχει τελωνειο παιδια?θελω να παραγγηλω ενα κινητο που κανει 380:):):) Δες και αλλού άρχοντα μήπως το βρεις πιο φθηνό. Τελευταία οι τιμές στο Vick είναι στο Θεο και δεν πάει και πολύ καλά οικονομικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Αφού θα δώσεις τόσο χρήμα....διάλεξε την "τριγωνική" αποστολή με 20$ έξτρα....Για σιγουριά kι εγω με τριγωνικη πριν δυο μηνες ολα πηγαν καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 ευχαριστω πολυ!!!:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ποια η γνωμη σας πλεον για το gearbest? Ρωταω γτ εχει κατι καλο σε προσφορα και θελω να το τσιμπησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ποια η γνωμη σας πλεον για το gearbest? Ρωταω γτ εχει κατι καλο σε προσφορα και θελω να το τσιμπησω. καλυτερη απο παλια αλλα στο θεμα επικοινωνιας ειναι λιγακι ... αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 καλυτερη απο παλια αλλα στο θεμα επικοινωνιας ειναι λιγακι ... αλλου Ευχαριστω αρχοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 υπάρχει κάποιο eu warehouse που να κάνει την διαφορά σε τιμές και αξιοπιστία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Αφού θα δώσεις τόσο χρήμα....διάλεξε την "τριγωνική" αποστολή με 20$ έξτρα....Για σιγουριά Από που διαλέγουμε την τριγωνική αποστολή παιδιά στο vickmall? Προσπαθώ να παραγγείλω ένα mi5 και μου βγάζει επιλογές μόνο Air Parcel Register(7-25 business days)*€0 και Priority Direct Mail(7-15 business days)*€2.25 Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Από που διαλέγουμε την τριγωνική αποστολή παιδιά στο vickmall? Προσπαθώ να παραγγείλω ένα mi5 και μου βγάζει επιλογές μόνο Air Parcel Register(7-25 business days)*€0 και Priority Direct Mail(7-15 business days)*€2.25 Sent from my SM-G935F using Tapatalk καλυτερα να μιλησεις με την Σελινα,νομιζω το καταργησαν το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 καλυτερα να μιλησεις με την Σελινα,νομιζω το καταργησαν το αλλο. Προς ενημέρωση Μίλησα και ναι το έχουν καταργήσει Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Προς ενημέρωση Μίλησα και ναι το έχουν καταργήσει Sent from my SM-G935F using Tapatalk Και τώρα? Αναγκαστικό ρίσκο σε κάθε αγορά? Κρίμα...Ήταν μια καλή επιλογή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Και τώρα? Αναγκαστικό ρίσκο σε κάθε αγορά? Κρίμα...Ήταν μια καλή επιλογή.... οι εντολες που εχουν δοθει στις υπηρεσιες ειναι να ανοιγονται οσο περισσοτερα δεματα ερχονται απο εκτος ε.ε, χωρες,δεν ειναι δυνατον να τα ανοιξουν ολα,ομως τελειωσε το παλιο καθεστως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 οι εντολες που εχουν δοθει στις υπηρεσιες ειναι να ανοιγονται οσο περισσοτερα δεματα ερχονται απο εκτος ε.ε, χωρες,δεν ειναι δυνατον να τα ανοιξουν ολα,ομως τελειωσε το παλιο καθεστως Και νομίζω είναι ευρωπαϊκό το φαινόμενο, έτσι; Αλλιώς δεν θα ασχολούνταν τα Κινεζομαγαζα αν ήταν μόνο για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Στο tp2c υπάρχει επιλογή για unboxed αποστολή.Ίσως είναι καλύτερα για να μην δίνει στόχο η συσκευασία με το κουτί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Σε πόσες μέρες από την ημέρα παραγγελίας πρέπει να είναι shipped ένα κινητό από gearbest; Από Σάββατο έχω παραγγείλει και ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αν είναι ιν στοκ απο την επομενη μεχρι 5-6 μερες. Αν οχι, οταν στοκαρει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παίδες απο eglobalcentral με τι στέλνουν; με ταχυδρομείο έρχεται η κάποια εταιρεία κούριερ; μου είπαν ότι έστειλαν με dpd uk αλλά το tracking που μου έδωσαν δεν βρίσκει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Θελει ενας φιλος να παραγγειλει ενα κινητο απο gearbest και ζητησε την βοηθεια μου στην επιλογη shipping, αλλα εγω τελευταια απεχω απο αγορες και ειδικα απο gear. Τελος παντων , μπηκα να δω τι γινεται και βγαζει 2 επιλογες Singpost και NL post . Τα στελνει πραγματι με αυτες ομως , γιατι διαβαζω στο φορουμ τελευταια να ακουγεται πολυ Μαλαισια . Τι ισχυει ; Επισης αν τους ζητησουμε να βαλουν χαμηλοτερη αξια στο πακετο το δεχονται ;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Με το Gear εκανα φασαρια τις προαλες. Πηγε και εγραψε στο δεμα "mobile 20$" και φυσικα περασε τελωνειο ματι εβγαζε το mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Με το Gear εκανα φασαρια τις προαλες. Πηγε και εγραψε στο δεμα "mobile 20$" και φυσικα περασε τελωνειο ματι εβγαζε το mobile. Οχι ρε φιλε ... Δηλαδη καμια εμπιστοσυνη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Με το Gear εκανα φασαρια τις προαλες. Πηγε και εγραψε στο δεμα "mobile 20$" και φυσικα περασε τελωνειο ματι εβγαζε το mobile. Κι εγώ παρέλαβα προχθές από ali κι ο τύπος είχε γράψει στο δέμα phablet και αξια 29 δολάρια νομίζω. Ευτυχώς δε μπλέξαμε με τελωνείο Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εμενα (και σε αλλον) μου εχει γραψει πανω 2 mobile phones και ηταν ενα φυσικα! :lol: (δεν περασε) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ευχαριστω παιδια , αρκετα διαφωτιστικα αυτα που αναφερατε ! Ας μου πει και καποιος αν οντως τα στελνει με Singpost η NL post , η παιζει να βαλω Singpost και να το στειλει με τους Μαλαισιανους ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Τεσσερις παραγγελιες μεσα στο μηνα εβαλα NL και ηταν NL σε αυτο δεν εχω παραπονο. Αυτο που μου την εσπασε ηταν που γραφει πανω στο πακετο αυτο που εχει πραγματι μεσα. Δλδ πηρα κατι πραγματα για ηλεκτρονικο τσιγαρο μικρης αξιας ουτε 20$ αλλα εγραψε πανω vapers η atomizer δεν θυμαμαι. Ευτυχώς που δεν σταματησε γιατι θα πηγαινε για κατασχεση κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts