junglist Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το meizu m1 note από το vickmall.com. Στις επιλογές για αποστολή έχει μέσω Singapore post και Netherlands post.. Ποια είναι η διάφορα τους; υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή μέσω Ολλανδία; δεν νομίζω να χρεωνεσαι τελωνείο μέσω Netherlands post. Όλοι οι φίλοι μου έχουν παραγγείλει μέσω Σιγκαπούρη και δεν γνωρίζει κανείς τους. Μπορεί να μου λύσει κάποιος τις απορίες μου; Όποιο και να βάλεις μια χαρά είναι. Από περιέργεια, ρώτα το Vickmall τι προτείνουν αυτοί. Κάπου διάβασα ότι συστηναν σε άλλον αγοραστή ένα συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, αλλά δεν είδα να λένε γιατί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 οκ τοτε coolicool που το εχει σε ασπρο? (το θελω αν γινεται σε ασπρο) Η 1949deal που το εχει μονο σε μαυρο? στο kimovil λεει το πιο φτινο ειναι το efox αλλα καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι χρεωνουν χωριστα τα μεταφορικα!!! οποτε μαλλον coolicool!!! Μια χαρά μαγαζί είναι με θέμα δικό τους εδώ μέσα, οπότε μπορείς να τους γράψεις ότι θέλεις και να τους ζητήσεις επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 :lol::lol::lol::lol: αντε πες κι εσυ κανα σαιτ? εγω ειπα αλλα δεν σου αρεσαν χαχαχαχαχα καπου που να το εχουν σε ασπρο!!! Πάρε καλύτερα το μαύρο, έχω τρία άσπρα τηλ. και τα μαύρα είναι πιό όμορφα ... :) Εδώ το έχει 145 ευρώ και είναι και αξιόπιστο, επίσης δεν χάνεις τίποτα εάν τους ρωτήσεις γιά κουπόνι. http://www.geekbuying.com/item/THL-5000T-5-0inch-Android-4-4-Phone-5000mAh-Fast-Charge-13MP-MTK6592M-Octa-Core-1-4GHz-1GB-8GB-IPS-HD-OTG---Black-342411.html?gclid=Cj0KEQjwifWnBRCB5PT57KSVw-kBEiQASV7aRO1KQAjmJWXx3bACLG47Tn58d9GM9VsCMId5nrqkg8YaAlS88P8HAQ Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ξέρει κανείς γιατί το to2c εξαφανίστηκε από το Φόρουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πάρε καλύτερα το μαύρο, έχω τρία άσπρα τηλ. και τα μαύρα είναι πιό όμορφα ... :) Εδώ το έχει 145 ευρώ και είναι και αξιόπιστο, επίσης δεν χάνεις τίποτα εάν τους ρωτήσεις γιά κουπόνι. http://www.geekbuying.com/item/THL-5000T-5-0inch-Android-4-4-Phone-5000mAh-Fast-Charge-13MP-MTK6592M-Octa-Core-1-4GHz-1GB-8GB-IPS-HD-OTG---Black-342411.html?gclid=Cj0KEQjwifWnBRCB5PT57KSVw-kBEiQASV7aRO1KQAjmJWXx3bACLG47Tn58d9GM9VsCMId5nrqkg8YaAlS88P8HAQ αν το γυρισεις σε ευρο και αυτοι 170 δολλαρια το εχουν!!! ειπαμε κοιταμε τιμη παντα σε δολλαρια!!! ;);) Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfz1 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ξέρει κανείς γιατί το to2c εξαφανίστηκε από το Φόρουμ? και εγω την ιδια απορια εχω! αν ξερει καποιος ας πει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 αν το γυρισεις σε ευρο και αυτοι 170 δολλαρια το εχουν!!! ειπαμε κοιταμε τιμη παντα σε δολλαρια!!! ;);) Ακριβως,ολα τα Κινεζικα γραφουν αλλα αντ αλλων.Μονο στο efox πληρωνεις οτι γραφει σε Ευρω.Στα υπολοιπα παντα να το γυρνατε σε Δολλαριο και να τσεκαρετε πριν πληρωσετε με Paypal. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδια δεν ξέρω αν είναι το σωστο σημείο να κάνω την ερώτηση: Αν ένα κανουμε παραγγελία από ένα κατάστημα που έχει αποθήκη στην Γερμανία (πχ efox) ένα κινητό που έχει πχ 150ευρώ αλλά θελήσουμε τιμολογιο με κανονικό ΑΦΜ, τότε αφαιρείται ο φόρος (πχ πληρωνουμε 130ευρώ)? Το ρωτάω γιατί αν αγοράσω από Γερμανία ένα οποιοδηποτε άλλο είδος πληροφορικής με τιμολόγιο σου αφαιρούν το φόρο (αντίστοιχο ΦΠΑ) το οποίο νομίζω είναι 19%. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 και εγω την ιδια απορια εχω! αν ξερει καποιος ας πει!! Εκανα κι εγώ αυτή την ερώτηση και σβήστηκε απο το forum :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟ2C????????????????????????????????? πρεπει να βγει το συντομοτερο καποιος να δωσει εξηγησεις, διοτι ετσι ο καθενας υποθετει οτι θελει....γιατι αποχωρησε ξαφνικα??? χαλασε το deal???? Edited March 10, 2015 by skolix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟ2C????????????????????????????????? πρεπει να βγει το συντομοτερο καποιος να δωσει εξηγησεις, διοτι ετσι ο καθενας υποθετει οτι θελει....γιατι αποχωρησε ξαφνικα??? χαλασε το deal???? τι αγωνία είναι αυτή ??? στείλε ένα Pm σε κάποιον από τους διαχειριστές ή και στο μαγαζί στο email του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripa Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυτοί εδώ http://www.1949deal.com είναι αξιόπιστοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 τι αγωνία είναι αυτή ??? στείλε ένα Pm σε κάποιον από τους διαχειριστές ή και στο μαγαζί στο email του αν βοηθάει τελευταίο email έλαβα από αυτούς την Πεμ 26/2/2015: To2c come back to work from holiday, Phones-Promotion Now! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 και εγω την ιδια απορια εχω! αν ξερει καποιος ας πει!! Εκανα κι εγώ αυτή την ερώτηση και σβήστηκε απο το forum :X ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟ2C????????????????????????????????? πρεπει να βγει το συντομοτερο καποιος να δωσει εξηγησεις, διοτι ετσι ο καθενας υποθετει οτι θελει....γιατι αποχωρησε ξαφνικα??? χαλασε το deal???? τι αγωνία είναι αυτή ??? στείλε ένα Pm σε κάποιον από τους διαχειριστές ή και στο μαγαζί στο email του αν βοηθάει τελευταίο email έλαβα από αυτούς την Πεμ 26/2/2015: To2c come back to work from holiday, Phones-Promotion Now! εγω παντως μιλουσα σημερα με το to2c 2 ωρες περιπου στο τσατ τους για ενα τηλεφωνο και απο οτι καταλαβα λειτουργουν κανονικα, αλλα με αλους χρηστες που μιλησα εδω μεσα ολοι εχουν προβλημα με το paypal αυτοι και το coolicool Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris10 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα, Εχει αγοράσει κανεις απο 2lenovo.com ?? Θέλω να πάρω το a806 , ξέρει κανεις αν στέλνουν γνήσια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 εγω παντως μιλουσα σημερα με το to2c 2 ωρες περιπου στο τσατ τους για ενα τηλεφωνο και απο οτι καταλαβα λειτουργουν κανονικα, αλλα με αλους χρηστες που μιλησα εδω μεσα ολοι εχουν προβλημα με το paypal αυτοι και το coolicool τι ακριβως συμβαινει με το coolicool? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το b2cbuying την κοπανισε απο το φορουμ δεν το βρισκω πουθενα και δεν με απαντανε και σε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αφού δεν συμμετέχουν, λογικό είναι. Επικοινώνησε μαζί στους κανονικά, μέσω του site τους. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 http://www.zopomobileshop.com/en/325-zopo-zp530-4g-lte.html Legit η μπα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εχω βρει στο merinobiles ενα τηλ ztr nubia z7 mini σε αρκετα χαμηλη τιμη σε σχεση με το b2cbuying να το παρω απο αυτους ή θα τρεχω και δεν θα φτανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αν σου αρέσουν τα μεταχειρισμένα, κανένα πρόβλημα :p Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κατι παιζει με το b2cbuying ειναι μονιμα εκτος το chat και δεν απαντανε σε μυνηματα. Ξερει κανενας τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_sam1 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 παιδιά πρίν καμιά 10αριά μέρες παρήγγειλα απο το comebuy.com το thl 5000 πριν μίλησα στο chat. ήταν in stock και μου είχαν πει 2 μέρες proccesing και 9-15 shipping. μετά απο μία εβδομάδα μπήκα να ζητήσω tracking number και μου λένε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο και ούτε ξέρει πότε θα είναι!!!! περίμενα ΄3 μέρες που ζήτησαν να το κοιτάξουν αλλά΄τίποτα. ζήτησα τα χρήματα μου πίσω και μου είπαν σε 1-2 εβδομάδες. είναι φυσιολογικό τόσος χρόνος, να προχωρήσω να πάρω κινητό απο αλλού ή να περιμένω? τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ζήτησε να σου επιστρέψουν αμέσως τα χρήματά σου και πάρε το από αλλού ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_sam1 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μου είπανε αρχικά 2 εβδομάδες και αφού επέμεινα μου είπαν θα προσπάθήσουν να το κάνουν σε 1 εβδομάδα. λέτε να το πιέσω με emails & chat για να γίνει άμεσα? γίνετε? πόσο χρόνος είναι νορμάλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts