Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bασικα οχι.

Κοιτα τις ημερομηνιες αν εχει ξεκινησει ο νεος κανονισμος του Paypal που δινει πλεον 180 μερες για dispute, απο 45. Αλλα μην το κλεισεις το dispute.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχω παραγγείλει ένα BT handfree από το gearbest τέλη νοεμβρίου και εφόσον δεν παρέλαβα, αρχές Ιανουαρίου έκανα dispute. επικοινώνησα με gearbest και μου είπαν να περιμένω.

αφού πέρασαν και οι μέρες του dispute στις 20 του μηνός έκανα claim.

Τώρα από το gearbest μου λένε αν θέλω να μου στείλουν άλλο να κλείσω το dispute στην paypal για να προχωρήσουν.

Να τους εμπιστευτώ ή να προχωρήσω με το dispute και να τα παραγγείλω από αλλού;

Εγώ τους εμπιστεύθηκα σε 3 περιπτώσεις, δεν έκανα dispute και τελικώς παρέλαβα ...

Ολίγον άσχετοι και αργοί είναι, αλλά είναι τίμιοι.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε πακέτο που είχα παραγγείλει τον Αύγουστο... και χτες ακόμα ένα πακέτο που είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο.. Ποτέ δεν είναι αργά!!!

Από GearBest τόση καθυστέρηση;

Ολίγον άσχετοι και αργοί είναι, αλλά είναι τίμιοι.

Νομίζω έδωσες την καταλληλότερη περιγραφή τους! :happy:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Bασικα οχι.

Κοιτα τις ημερομηνιες αν εχει ξεκινησει ο νεος κανονισμος του Paypal που δινει πλεον 180 μερες για dispute, απο 45. Αλλα μην το κλεισεις το dispute.

Ισχύει αυτό και από πότε!?:confused:

Το εχουν ανακοινωσει εδω και λιγους μηνες..

Οπως και οτι θα δινουν τα εξοδα μεταφορικων για τυχον επιστροφες ου θα χρειαστει να στειλεις πισω για το 2015

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Πράγματι το βρήκα

We’re increasing the time for buyers to file a merchandise dispute (Item Not Received and Significantly Not as Described) from 45 days to 180 days.

Effective Date: November 18, 2014

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full

Καλησπερα, εχω παραγγειλει απο vickmall με singapore post και απο τις 10-01 λεει Despatched to ATC. Ειναι νορμαλ η τοση καθυστερηση;

Είσαι σε λάθος λήμμα, διάβασε την υπογραφή μου ... :)

Πράγματι το βρήκα

We’re increasing the time for buyers to file a merchandise dispute (Item Not Received and Significantly Not as Described) from 45 days to 180 days.

Effective Date: November 18, 2014

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full

Έχω την εντύπωση ότι γιά την Ελλάδα ισχύει άλλη ημερομηνία ....

Παιδιά θέλω να αγοράσω αυτό το τηλέφωνο, αυτό το μαγαζί είναι αξιόπιστο;

http://en.efox-shop.com/kolina-k100-v6-mtk6592t-20ghz-octa-core-55-zoll-fhd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-297176

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

@evansarmor

Ευχαριστω τα εχω δει αυτα, αλλα επειδη πρωτη φορα χρησιμοποιω sg post, ηθελα να ξερω ποιος ειναι ο συνηθης χρονος. Παραγγελια απο NL post που σταλθηκε 2 μερες μετα (απο την δικια μου) απο φιλο, εφτασε ηδη, μηπως ειναι γενικα αργο Sg postq;

@evansarmor

Ευχαριστω τα εχω δει αυτα, αλλα επειδη πρωτη φορα χρησιμοποιω sg post, ηθελα να ξερω ποιος ειναι ο συνηθης χρονος. Παραγγελια απο NL post που σταλθηκε 2 μερες μετα (απο την δικια μου) απο φιλο, εφτασε ηδη, μηπως ειναι γενικα αργο Sg postq;

Ναι οριακά έχει καθυστερήσει θα έλεγα εγώ. Παραγγελίες μου από κίνα μετά το "Despatched to ATC" ή "Despatched to overseas" σε περίπου 15 μέρες εμφανίζονται στο Ελ. Βενιζέλος. Και τα ταχυδρομεία της Σιγκαπούρης είναι από τα πιο γρήγορα θα έλεγα, σύμφωνα πάντα με την εμπειρία μου.

Ίσως να το δεις τις επόμενες μέρες να καταφτάνει.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Μην γράφετε σε λάθος μέρος ..

εκανα παραγγελια ενα tablet απο geekbuying και ειχα το site σε € .

πρεπει να εχασα λιγα ευρω με την συναλλαγη ..

να κανω σε δολαρια τις αγορες ?

Αξιόπιστο είναι, αγόρασα πολλά από εκεί.

Καλησπέρα σε όλους...

Έχει πάρει κανείς κανένα κινέζο με δυνατότητα 4G? Μόνο το Α806 βρήκα... Κανένα άλλο παίζει?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Παιδιά αυτό το site στέλνει Ελλάδα; Γιατί θελω να κανω μια αγορά και δεν έχει αγγλικά για να καταλάβω τι γίνεται.

http://www.igogo.es/m-season_sale.html

Καλησπέρα σε όλους...

Έχει πάρει κανείς κανένα κινέζο με δυνατότητα 4G? Μόνο το Α806 βρήκα... Κανένα άλλο παίζει?

Μόνο καμιά 50αριά μοντέλα....!

Εγώ πήρα πρόσφατα το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone σαν δεύτερο κινητό και μου το πήρε η γυναίκα μου γιατί της άρεσε περισσότερο από το Κ900 που είχε.

Μόνο καμιά 50αριά μοντέλα....!

Εγώ πήρα πρόσφατα το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone σαν δεύτερο κινητό και μου το πήρε η γυναίκα μου γιατί της άρεσε περισσότερο από το Κ900 που είχε.

xaxxaxa Ευχαριστώ ρε μαν... Προφανώς και βρήκα και εγώ καμιά πενηνταριά. Εννοούσα αν έχει πάρει κανείς κάποιο αξιόπιστο και το έχει δουλέψει!!!χαχαχα

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

xaxxaxa Ευχαριστώ ρε μαν... Προφανώς και βρήκα και εγώ καμιά πενηνταριά. Εννοούσα αν έχει πάρει κανείς κάποιο αξιόπιστο και το έχει δουλέψει!!!χαχαχα

Huawei Honor 6

Παιδιά αυτό το site στέλνει Ελλάδα; Γιατί θελω να κανω μια αγορά και δεν έχει αγγλικά για να καταλάβω τι γίνεται.

http://www.igogo.es/m-season_sale.html

Στέλνει Ελλάδα αλλά χρεώνει μεταφορικά:)

Στέλνει Ελλάδα αλλά χρεώνει μεταφορικά:)

Ευχαριστω. Μηπως ξερουμε ποσο χρεωνει περιπου?

Ευχαριστω. Μηπως ξερουμε ποσο χρεωνει περιπου?

Δεν έχω αγοράσει ,αλλά έβαλα στο καλάθι ένα tablet αξίας περίπου 78€ και έβγαλε μεταφορικά 12€ περίπου.

Βάλε αυτό που θες στο καλάθι και δες κάτω προς το τέλος πόσο χρεώνει την αποστολή.