octavianos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 totalk ?τι λεει παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 totalk ?τι λεει παιδια? τιποτα δεν λεει,χρεωνει 25 δολαρια την αποστολη κινητου,κοιτα αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Γεια σας. Θέλω να παραγγείλω ένα mi2s και ένα mi3 και σκέφτομαι spemall. Τι γνώμη έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Γεια σας. Θέλω να παραγγείλω ένα mi2s και ένα mi3 και σκέφτομαι spemall. Τι γνώμη έχετε? Εγώ πήρα το Redmi 1S από εκεί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο ότι χρεώνουν την Αποστολή με SG γύρω στα 11$ ενώ στα περισσότερα είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Εγώ πήρα το Redmi 1S από εκεί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο ότι χρεώνουν την Αποστολή με SG γύρω στα 11$ ενώ στα περισσότερα είναι δωρεάν. .............Μόνο ότι χρεώνουν την Αποστολή με SG γύρω στα 11$...............:blink: Μηπως ειναι για κατι αλλο η χρεωση αυτη? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Εγώ πήρα το Redmi 1S από εκεί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο ότι χρεώνουν την Αποστολή με SG γύρω στα 11$ ενώ στα περισσότερα είναι δωρεάν. Το merimobiles χρεώνει 14$ το singapore post και έχει άλλη επιλογή για free shipping. Βλέπω ότι με συμφέρει καλύτερα να παραγγείλω τα δύο μαζί από merimobiles, αν επιλέξω free shipping. Είναι 7 ευρώ πιο φθηνό. Μου είπαν ότι το free shipping έχει tracking number και ότι μπορούν να βάλουν μικρότερη τιμή στο πακέτο, για το τελωνείο, αλλά αυτοί προτείνουν λέει ems, που κοστίζει 24$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Το merimobiles χρεώνει 14$ το singapore post και έχει άλλη επιλογή για free shipping. Βλέπω ότι με συμφέρει καλύτερα να παραγγείλω τα δύο μαζί από merimobiles, αν επιλέξω free shipping. Είναι 7 ευρώ πιο φθηνό. Μου είπαν ότι το free shipping έχει tracking number και ότι μπορούν να βάλουν μικρότερη τιμή στο πακέτο, για το τελωνείο, αλλά αυτοί προτείνουν λέει ems, που κοστίζει 24$. Οτι εχει free shipping να παρεις,μπας και γλυτωσεις το τελωνειο απο αυτους.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Οτι εχει free shipping να παρεις,μπας και γλυτωσεις το τελωνειο απο αυτους.........:) Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATERPANE_2 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια καλησπέρα θελω να ρωτησω αν εχει φερει κανεις τα κινητα από κινα που είναι ιδια με τα γνησια New Arrival Perfect 1:1 S5 SV Mobile phone 5.1 Inch Android 4.4 MTK6582 Quad Core 2GB RAM Rear Camera 13.0 MP 1920x1080 το βρηκα στο aliexpress σε τιμη 160 $ και γραφει μαλιστα και το σημα της SAMSUNG .Μου εκανε εντυπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια καλησπέρα θελω να ρωτησω αν εχει φερει κανεις τα κινητα από κινα που είναι ιδια με τα γνησια New Arrival Perfect 1:1 S5 SV Mobile phone 5.1 Inch Android 4.4 MTK6582 Quad Core 2GB RAM Rear Camera 13.0 MP 1920x1080 το βρηκα στο aliexpress σε τιμη 160 $ και γραφει μαλιστα και το σημα της SAMSUNG .Μου εκανε εντυπωση Αυτο στην πραγματικότητα έχει 1GB ram, Android 4.2.2, μια μέτρια κάμερα κι οθόνη 1280x720, αλλά 160$ δεν παίζει, ψάχνε μόνο εμπόρους με πολλές αξιολογήσεις, τικάροντας στην αναζητηση το top-rated Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδια καλησπέρα θελω να ρωτησω αν εχει φερει κανεις τα κινητα από κινα που είναι ιδια με τα γνησια New Arrival Perfect 1:1 S5 SV Mobile phone 5.1 Inch Android 4.4 MTK6582 Quad Core 2GB RAM Rear Camera 13.0 MP 1920x1080 το βρηκα στο aliexpress σε τιμη 160 $ και γραφει μαλιστα και το σημα της SAMSUNG .Μου εκανε εντυπωση Οντως........μακρια και αγαπημενοι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Aυτό το site είναι αξιόπιστο? Θέλω να πάρω αυτήν την θήκη. http://www.antelife.com/exquisite-flip-protective-leather-case-stand-for-thl-t100s-black.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Aυτό το site είναι αξιόπιστο? Θέλω να πάρω αυτήν την θήκη. http://www.antelife.com/exquisite-flip-protective-leather-case-stand-for-thl-t100s-black.html Κωστη για 3,85 ευρο και να μην ειναι ψωνιζεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Κωστη για 3,85 ευρο και να μην ειναι ψωνιζεις.:) xaxaxaxa σωστός.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Aυτό το site είναι αξιόπιστο? Θέλω να πάρω αυτήν την θήκη. http://www.antelife.com/exquisite-flip-protective-leather-case-stand-for-thl-t100s-black.html αξιοπιστο ειναι,αλλα καλυτερα να πας να την παρεις εσυ απο εκει με τα ποδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 αξιοπιστο ειναι,αλλα καλυτερα να πας να την παρεις εσυ απο εκει με τα ποδια. ειναι μακρυς ο δρομος του μεταξιου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 αξιοπιστο ειναι,αλλα καλυτερα να πας να την παρεις εσυ απο εκει με τα ποδια. ειναι μακρυς ο δρομος του μεταξιου ;) Δεν ειναι μακρυς,ειναι οτι το Αnte ειναι οτι πιο αργο υπαρχει σε Κινεζομαγαζο.Εχω 4 παραγγελιες κινητων απο εκει και κανενα δεν μπηκε αεροπλανο πριν τις 15 μερες μετα την πληρωμη.Και μιλαω για κινητα που ειχαν σε στοκ. Αξιοπιστο ειναι,κανει καλες προσφορες αλλα αν μπορειτε ψωνιστε απο αλλου. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δε διάβασα και τις 380 σελίδες του thread για να ειμαι ειλικρινής,αλλα αν καποιος εχει μια γνώμη/εμπειρία για το http://www.fastcardtech.com πολυ θα ηθελα να την ακούσω γιατι ετοιμαζομαι να παραγγειλω κινητο απο εκει.βλεπω οτι εχει checkout με paypal που με κανει να αισθάνομαι λιγο ασφαλής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δε διάβασα και τις 380 σελίδες του thread για να ειμαι ειλικρινής,αλλα αν καποιος εχει μια γνώμη/εμπειρία για το http://www.fastcardtech.com πολυ θα ηθελα να την ακούσω γιατι ετοιμαζομαι να παραγγειλω κινητο απο εκει.βλεπω οτι εχει checkout με paypal που με κανει να αισθάνομαι λιγο ασφαλής. Αξιόπιστο είναι,απλώς κάνε τον κόπο να ελέγξεις και αλλού τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου γιατί γράφουν βλακείες μερικές φορές. ΠΧ μπορεί να γράφουν ότι έχει 2gb ram και να έχει 1 στην πραγματικότητα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αξιόπιστο είναι,απλώς κάνε τον κόπο να ελέγξεις και αλλού τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου γιατί γράφουν βλακείες μερικές φορές. ΠΧ μπορεί να γράφουν ότι έχει 2gb ram και να έχει 1 στην πραγματικότητα ... Μαυρη αξοιοπιστια εχουν λοιπον.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αξιόπιστο είναι,απλώς κάνε τον κόπο να ελέγξεις και αλλού τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου γιατί γράφουν βλακείες μερικές φορές. ΠΧ μπορεί να γράφουν ότι έχει 2gb ram και να έχει 1 στην πραγματικότητα ... Στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ειναι οκ...ακριβώς όπως τα βλεπω σε αλλα sites,ουτε υπερβολές ουτε ψέμματα,απλα δεν εχω ψωνίσει απο εκει ποτε και εκτος απο την οποια ασφάλεια του paypal δε ξερω κόσμο που να εχει εμπειρία απο το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μαυρη αξοιοπιστια εχουν λοιπον.......:) Τουλάχιστον είναι βέβαιο ότι θα το στείλουν και γρήγορα .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τουλάχιστον είναι βέβαιο ότι θα το στείλουν και γρήγορα .... Βρε θα το στειλουν δεν λεω,και πολυ γρηγορα μαλιστα,αλλα να περιμενεις ενα κντ ασ πουμε με 2gb ram και να σου ερθει και να δεις οτι εχει μονο 1gb ram ειναι καπως.Αυτο εννοω εγω και συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ειναι οκ...ακριβώς όπως τα βλεπω σε αλλα sites,ουτε υπερβολές ουτε ψέμματα,απλα δεν εχω ψωνίσει απο εκει ποτε και εκτος απο την οποια ασφάλεια του paypal δε ξερω κόσμο που να εχει εμπειρία απο το site Από ότι λέει ο Σταύρος που έχει εμπειρία, είναι καλό, απλώς θέλει προσοχή σε αυτά που είπαμε. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδες θα χτυπησω τηλ απο το vickmall λεω. ευχαριστημενοι ειστε? μακαρι να ειχε εκπροσωπηση εδω!!! ειμαι μεταξυ αυτου και του minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts