valsam Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ναι αντε πειτε μιας και θα παρουμε τα λεφτα μας πισω που να τα χωσουμε,π.χ απο aliexpress αυτος εδω http://www.aliexpress.com/store/group/MTK6589-Quad-core/519113_250208178.html που εχει 5 μεταλια και αρκετες πωλησεις με μπολικα feedback μπορει να θεωρηθει αξιοπιστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ειχα αγορασει μια καρτα μνημης και αργησε πολυ να ερθει και ζυτισα τα λεφτα μου πισο σε αυτον που την πουλαγε στο ebay το θεμα ειναι οτι μετα απο 2 εβδομαδες μου ηρθε και μου την εφεραν στο σπιτι (υπεγραψα και οτι τιν παρελαβα) θα πρεπει τωρα να τιν ξανα πληροσο? δεν μου εχει πει τιποτα αυτος στο ebay Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ειχα αγορασει μια καρτα μνημης και αργησε πολυ να ερθει και ζυτισα τα λεφτα μου πισο σε αυτον που την πουλαγε στο ebay το θεμα ειναι οτι μετα απο 2 εβδομαδες μου ηρθε και μου την εφεραν στο σπιτι (υπεγραψα και οτι τιν παρελαβα) θα πρεπει τωρα να τιν ξανα πληροσο? δεν μου εχει πει τιποτα αυτος στο ebay Το ηθικό αυτο ειναι, να του στειλεις τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Το ηθικό αυτο ειναι, να του στειλεις τα λεφτα. το θεμα ειναι οτι δεν εχει παρει τα λεφτα του πισο απο την paypal κατι σαν ασφαλεια? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 το θεμα ειναι οτι δεν εχει παρει τα λεφτα του πισο απο την paypal κατι σαν ασφαλεια? οχι φυσικα,το θεμα ειναι εσυ τι κανεις οχι τι κανει αυτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 οχι φυσικα,το θεμα ειναι εσυ τι κανεις οχι τι κανει αυτος. και τορα πος θα τα στειλο πισο τα λεφτα θα μου στιλι email κατι? αν καθυστερισο και τα στειλο μετα απο 1 εβδομαδα πειραζει? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 και τορα πος θα τα στειλο πισο τα λεφτα θα μου στιλι email κατι? αν καθυστερισο και τα στειλο μετα απο 1 εβδομαδα πειραζει? Καλύτερα επικοινώνησε μαζί του να τον ενημερώσεις πως παρέλαβες και θες να τακτοποιήσεις την οφειλή σου. Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfso Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Χτες το βράδυ παράγγειλα για την γυναίκα μου το lenovo S720i από το minideal (κάνοντας και χρήση του κουπονιού για τα μέλη του forum με -10$). Σήμερα το πρωί μου ήρθε από το paypal και το minideal email οτι το στείλανε (κατάσταση completed and shiped) και μου δώσανε και trucking number! Το πρόβλημα είναι οτι όταν βάζω το trucking number στο http://directlinktrackedplus.com μου βγάζει ότι δεν υπάρχει, είναι λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Χτες το βράδυ παράγγειλα για την γυναίκα μου το lenovo S720i από το minideal (κάνοντας και χρήση του κουπονιού για τα μέλη του forum με -10$). Σήμερα το πρωί μου ήρθε από το paypal και το minideal email οτι το στείλανε (κατάσταση completed and shiped) και μου δώσανε και trucking number! Το πρόβλημα είναι οτι όταν βάζω το trucking number στο http://directlinktrackedplus.com μου βγάζει ότι δεν υπάρχει, είναι λογικό; το τρακινγκ εμφανιζεται 2-4 μερες μετα την αποστολη,μην περιμενεις να φανει αμεσα,αν δεν το δεις ως το τελος της εβδομαδας ρωτα το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) λίγες γραμμές πιο κάτω από εδώ που έγραψες υπάρχει ο Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα {ΔΙΑΒΑΣΤΕ] αλλά και στο νήμα των οδηγών ΕΔΩ. Ρίξε μια ματιά εκεί. Είναι κρίμα να έχουμε τις ίδιες ερωτήσεις κάθε τόσο... ειδικά εφόσον υπάρχει τέτοιο άρθρο εδώ Edited October 21, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) χωρίς να έχω καταλάβει στο 100% το ύφος και το νόημα των όσο γράφεις (δύσκολη μέρα)... ένα φόρουμ (όποιο και αν είναι αυτό) στηρίζεται σε αυτή την αρχή... διαβάζω τα προηγούμενα... κάνω search και αν δεν βρω ρωτάω. Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει πλήρης οδηγός Επισημασμένος σε αυτό το thread καθώς και στο thread των οδηγών. Δεν θέλω ούτε να θίξω κανέναν είτε είναι παλιό μέλος είτε νέο (άλλωστε κι εγώ είμαι νέο εγγεγραμμένο μέλος). Φυσικά και θα υπάρχουν επαναλήψεις ίδιων ερωτήσεων... είναι αναπόφευκτο. Αρκεί να μην γίνεται επι μονίμου βάσεως. Και σίγουρα το θέμα των παραγγελιών/αποστολών έχει αναλυθεί εις βάθος πάρα πολλές φορές (άλλωστε γι αυτό και ο συμφορουμίστας gerstavros2 μπήκε στον κόπο να γράψει αυτό τον οδηγό). Ας επανέλθουμε όμως στον σκοπό του νήματος αυτού. Edited October 21, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καποιο καταστημα να δοκιμασουμε αξοιοπιστια θα μου πειτε τωρα.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ψήνεσαι για τεστ ε? χαχαχαχαχαχα Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ψήνεσαι για τεστ ε? χαχαχαχαχαχα Ναχουμε κατι να ασχολουμαστε βρε....:)Μικροποσα ομως παντα....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Παίδες στο ebay που κοιτάζω γιά κάρτες μνήμης στο τέλος της περιγραφής έχουν κάτι "08" "NF005" "NF003" και άλλα τέτοια. Μήπως γνωρίζετε τι σημαίνουν ;; :O Edited October 21, 2013 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλυτερη επιλογη γυρω στα 200$, με καλες καμερες και να μη τρωει σκαλωματα το κινητο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Και για την ιστορια και μονο,μολις μπηκαν στον λογαρισμα μου τα λεφτα.....PAYPAL *HOTINBUY......:) End of story boyz...........Παμε για αλλα τωρα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλυτερη επιλογη γυρω στα 200$, με καλες καμερες και να μη τρωει σκαλωματα το κινητο ; THL W8 . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 λίγες γραμμές πιο κάτω από εδώ που έγραψες υπάρχει ο Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα {ΔΙΑΒΑΣΤΕ] αλλά και στο νήμα των οδηγών ΕΔΩ. Ρίξε μια ματιά εκεί. Είναι κρίμα να έχουμε τις ίδιες ερωτήσεις κάθε τόσο... ειδικά εφόσον υπάρχει τέτοιο άρθρο εδώ Deja-vu... Θυμάμαι όταν διάβασα τον οδηγό του Σταύρου υπήρχαν κάποια σχόλια που έλεγαν πως επιτέλους θα σταματήσουν οι ερωτήσεις επί του θέματος... Αλλά υπήρχαν κι άλλα που έλεγαν πως πιθανό να είναι να συνεχίσουν :lol::lol: Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ασχετο.. Παιδια, το minideal εχει καπου επιλογη μετατροπης νομισματος, η οι τιμες τους ειναι σταθερα σε $ ?? Ψαχνω και δεν το βλεπω (αν και φοραω τα γυαλια μου..:) ) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αν και εχω μετατροπεα νομισματος, ευχαριστω alex για την απαντηση. Απλα ηθελα να μαθω για το minideal αν εχει δικο του μετατροπεα για να κανω πιο ευκολα και αμεσα συγκρισεις τιμων. Το Paypal το εχω ηδη ρυθμισει σε αυτο που λες, καποτε το ειχε εξηγησει ο gerstavros και το εκανα τοτε. Thanks και παλι. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkaptain Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλήμερα, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν ξέρω εάν γράφω στο σωστό topic άπλα ήθελα να ξέρω εάν έχει κάποιος άποψη για το www. goophoneshop.com , ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Καλως ηρθες. Δες γενικες γνωμες εδω scamadviser.com η webutation.net/go/extensions, παντως σχετικα αγνωστο site κατα τη γνωμη μου. Μπορεις σιγουρα να βρεις το κινητο που ζητας σε αλλα γνωστα και αποδεδειγμενα αξιοπιστα μαγαζια. Edited October 22, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κινητακι κινεζικο τετραπυρινο με official τετοια θηκη διαθεσιμη ; 4πυρηνο - καλες καμερες - 1GB RAM - 4.1+ Android Μεχρι 210$ http://static.clickbd.com/global/classified/item_img/1014776_0_original.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 όλα οκ με την ιστορία των απαταιώνων κινέζων του hotinbuy, το paypal μου πίστωσε σήμερα τα χρήματα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts