tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Απο οτι βλεπω εχουν αρχισει ολα τα εδω καταστηματα,εννοω αυτα που ειναι στο φορουμ να αυξανουν αντι να μειωνουν τις τιμες των δημοφιλων κινητων,μια αποχη απο αγορες ισως τους επειθε να αλλαξουν την πολιτικη τους αυτη,minideal και to2c αυξησαν ηδη το zte 967s το δευτερο πανω απο 10 δολαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το Banggood λέει δεν έχει διαθεσιμότητα γι αυτό που ήθελα, υπολογίζουν 15 μέρες για στοκάρισμα... Ξενέρωσα, οπότε ξανάπιασα τους αναξιόπιστους...διάβασα λοιπόν στο HotinBuy πως προσφέρουν πλέον δωρεάν EMS / DHL αποστολή...(θα μας τρελάνουν αυτοί οι Κινέζοι)... Έστειλα λοιπόν μήνυμα να το επιβεβαιώσω, μου το επιβεβαίωσαν, και ρώτησα αν προσφέρουν εγγύηση παράδοσης για αποστολή με EMS...λέει πως ο μέσος χρόνος αποστολής με EMS είναι 7-10 μέρες κι αν δεν μου έρθει σε 15, δεσμεύονται για επιστροφή χρηματων :smoke: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το Banggood λέει δεν έχει διαθεσιμότητα γι αυτό που ήθελα, υπολογίζουν 15 μέρες για στοκάρισμα... Ξενέρωσα, οπότε ξανάπιασα τους αναξιόπιστους...διάβασα λοιπόν στο HotinBuy πως προσφέρουν πλέον δωρεάν EMS / DHL αποστολή...(θα μας τρελάνουν αυτοί οι Κινέζοι)... Έστειλα λοιπόν μήνυμα να το επιβεβαιώσω, μου το επιβεβαίωσαν, και ρώτησα αν προσφέρουν εγγύηση παράδοσης για αποστολή με EMS...λέει πως ο μέσος χρόνος αποστολής με EMS είναι 7-10 μέρες κι αν δεν μου έρθει σε 15, δεσμεύονται για επιστροφή χρηματων :smoke: Το Hotinbuy δεν ξερουμε ακομα τι ρολο βαραει..Το ειπαμε τοσες φορες.Επισης αν ισχυει αυτο με τις 15 ημερες γιατι δεν εχει παραλαβει κανενας απο εδω μεσα???Φιλε μου υπομονη γιατι ειναι ευκολο να την παθουμε οταν βιαζομαστε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το Hotinbuy δεν ξερουμε ακομα τι ρολο βαραει..Το ειπαμε τοσες φορες.Επισης αν ισχυει αυτο με τις 15 ημερες γιατι δεν εχει παραλαβει κανενας απο εδω μεσα???Φιλε μου υπομονη γιατι ειναι ευκολο να την παθουμε οταν βιαζομαστε:) το 15ημερο είναι μέσω κούριερ, για απλές αποστολές μεσω singpost είναι 30 ημέρες και αυτό το διάστημα δεν έχει περάσει σε κανέναν ακόμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 30 μερες??:blink: Αρα εχουμε δρομο ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 30 μερες??:blink: Αρα εχουμε δρομο ακομα... 30 ημέρες ότι θα έχει παραδοθεί αλλιώς επιστροφή των χρημάτων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το Hotinbuy δεν ξερουμε ακομα τι ρολο βαραει..Το ειπαμε τοσες φορες.Επισης αν ισχυει αυτο με τις 15 ημερες γιατι δεν εχει παραλαβει κανενας απο εδω μεσα???Φιλε μου υπομονη γιατι ειναι ευκολο να την παθουμε οταν βιαζομαστε:) Κανείς δεν έχει παραλάβει, αν υποθέσουμε ότι κάτι στάλθηκε, γιατί το ΕΜΣ πρέπει να το ζητήσεις...εξάλλου είναι νέα προσφορά αυτή...οπότε δεν έχουν σταλεί με EMS αλλά με Singapore Post, αλλά μεσολάβησε και η κινεζική εθνική εορτή... Πιό πιθανό θεωρώ πάντως να λάβουν οι αρχικοί πελάτες αυτό που ζήτησαν, ώστε μετά να πέσει ο όγκος των παραγγελιών, αν είναι να κλέψουν... Θα έμπαιναν σε τόσο κόπο να στήσουν ιστοσελίδα, να αντιγράψουν χαρακτηριστικά, να ανεβάσουν εικόνες κοκ για μικροαπατεωνιές; Δεν είναι πωλητές σε ebay/aliexpress... Συμφωνώ ότι κάτι βρωμάει, καθώς όλα ακούγονται πολύ ρόδινα....είναι δύσκολο πρακτικά να ζητήσεις κάτι και να μην σου πουν αυτό που θέλεις να ακούσεις...κι αυτό είναι ύποπτο για ένα μαγαζί που είναι καινούριο... Έστω πως παραλαμβάνεις, δεν ξέρεςι αν το μαγαζί θα είναι εκεί σε 10 μήνες ή θα έχει κλείσει αν έχει κάποιες μπινιές....είναι κι αυτός ο κίνδυνος... Εμένα με τρώει γιατί από το κατάστημα που είχα βρει καλή τιμή δεν έχουν διαθεσιμότητα (15 μέρες + 15-30μέρες η αποστολή), ενώ στο hotinbuy έχει την ταχεία αποστολή, θα μου αφήσει και αρκετό περιθώριο για εκκίνηση διαδικασίας με΄σω Paypal αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα...σε 15 μέρες δλδ το πολύ θα ξέρω... Μετά καθυστερεί η απόκτηση αρκετά ώστε να με κάνει να ξενερώσω και να το αναβάλω τελείως... Έπειτα πρέπει να έρθει και ένας ικανός όγκος παραγγελιών για να κρίνουμε...έστω δλδ πως παραλαμβάνει κάποιος προϊον χαλασμένο ή που χαλάει εντός 2 ημερών...θα λειτουργήσει ως απόλυτο κριτήριο; Μπορεί να συμβεί και σε άλλα μαγαζιά...μέχρι όμως να αξιολογηθεί η απόκριση του μαγαζιού (να λα΄βει το προβληματικό αντικείμενο, να ελέγξει τη ζημιά - αν το κάνουν οι ίδιοι και δεν το στέλνουν στο εργοστάσιο όπως άλλα καταστήματα - και να ξανασταλεί στον πελάτη) καλά χριστούγεννα... Θέλω να πω και το πόρισμα δεν θα βγει σε 5 μέρες, εκτός κι αν πρόκειται για μικροαπατεώνες, που δεν το κόβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μια διευκρίνιση... Η δωρεάν αποστολή με EMS είναι διαθέσιμη για αγορές άνω των 100$ και δωρεάν με DHL για αγορές άνω των 150$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 το 15ημερο είναι μέσω κούριερ, για απλές αποστολές μεσω singpost είναι 30 ημέρες και αυτό το διάστημα δεν έχει περάσει σε κανέναν ακόμα σε κανονικες συνθηκες τα κινητα επρεπε ηδη να εχουν φτασει,δυο παραγγελιες μου πριν καιρο εκαναν λιγοτερο απο 15 μερες συνολικα,δεν ειναι νορμαλ αυτο που γινεται τις τελευταιες εβδομαδες,εγινε και το μπερδεμα με τις μπαταριες,φορτωθηκε η singpost ολα τα δεματα,ειναι οτι καθυστερησε να φτασει η αποστολη τους στην Σιγκαπουρη,ειναι πολλα,ασχετο αν λενε εως 20 μερες παραδοση στην Ευρωπη,η παραγγελια στο hotinbuy εγινε 23-25 Σεπτεμβρη απο τους περισσοτερους,το δικο μου ακομα δειχνει οτι ειναι στην Σιγκαπουρη,δεν νομιζω οτι θα ερθει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) .................................το δικο μου ακομα δειχνει οτι ειναι στην Σιγκαπουρη,δεν νομιζω οτι θα ερθει ποτε. μην πικραίνεσαι ρε Περικλή, θα έρθει το δεματάκι σου ( τώρα το τι θα έχει μέσα........unboxing με βίντεο :) ) Edited October 7, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 σε κανονικες συνθηκες τα κινητα επρεπε ηδη να εχουν φτασει,δυο παραγγελιες μου πριν καιρο εκαναν λιγοτερο απο 15 μερες συνολικα,δεν ειναι νορμαλ αυτο που γινεται τις τελευταιες εβδομαδες,εγινε και το μπερδεμα με τις μπαταριες,φορτωθηκε η singpost ολα τα δεματα,ειναι οτι καθυστερησε να φτασει η αποστολη τους στην Σιγκαπουρη,ειναι πολλα,ασχετο αν λενε εως 20 μερες παραδοση στην Ευρωπη,η παραγγελια στο hotinbuy εγινε 23-25 Σεπτεμβρη απο τους περισσοτερους,το δικο μου ακομα δειχνει οτι ειναι στην Σιγκαπουρη,δεν νομιζω οτι θα ερθει ποτε. Αν είχαν φτάσει παραγγελίες από 23-25 Σεπτέμβρη με απλό συστημένο, η αποστολή τους θα ήταν πολύ γρήγορη...αλλα δεν είναι αυτός μάλλον ο μέσος όρος... Το λιγότερο που μου έχει τύχει να περιμένω είναι 10 μέρες με Hongkong Post για αποστολή από HongKong...με την HongKong Post πάλι μου έχει τύχει να περιμένω ολόκληρο μήνα... Με τα μπερδέματα που έγιναν πρόσφατα με τις διεθνείς αποστολές και τους όρους ασφαλείας και την εθνική κινεζική εορτή, μπορεί να μην φθάσουν για άλλες 20 μέρες ή και παραπάνω, δεν ξέρεις... Όταν λες ότι δεν περιμένεις να παραλάβεις, εννοείς ότι θα χάθηκαν στο μπάχαλο τα πακέτα ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αν είχαν φτάσει παραγγελίες από 23-25 Σεπτέμβρη με απλό συστημένο, η αποστολή τους θα ήταν πολύ γρήγορη...αλλα δεν είναι αυτός μάλλον ο μέσος όρος... Το λιγότερο που μου έχει τύχει να περιμένω είναι 10 μέρες με Hongkong Post για αποστολή από HongKong...με την HongKong Post πάλι μου έχει τύχει να περιμένω ολόκληρο μήνα... Με τα μπερδέματα που έγιναν πρόσφατα με τις διεθνείς αποστολές και τους όρους ασφαλείας και την εθνική κινεζική εορτή, μπορεί να μην φθάσουν για άλλες 20 μέρες ή και παραπάνω, δεν ξέρεις... Όταν λες ότι δεν περιμένεις να παραλάβεις, εννοείς ότι θα χάθηκαν στο μπάχαλο τα πακέτα ή κάτι άλλο; Ειναι πρωτη φορα που τα δεματα μενουν στην Σιγκαπουρη τοσο πολυ καιρο,συνηθως μετα το information received εκαναν 2 μερες για να φυγουν,τωρα εκλεισε εβδομαδα,εγω απλα περιεργος ειμαι να δω τι εχει στειλει μιας και μου εχει επιστρεψει τα χρηματα με την προυποθεση να του τα επιστρεψω οταν το παραλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2709 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ειναι πρωτη φορα που τα δεματα μενουν στην Σιγκαπουρη τοσο πολυ καιρο,συνηθως μετα το information received εκαναν 2 μερες για να φυγουν,τωρα εκλεισε εβδομαδα,εγω απλα περιεργος ειμαι να δω τι εχει στειλει μιας και μου εχει επιστρεψει τα χρηματα με την προυποθεση να του τα επιστρεψω οταν το παραλαβω. φιλε μου σε ποσες μερες σου επεστρεψε τα χρηματα στο λογαριασμο σου? εγω εκανα παραγγελια 25/09/2013 και ακομα δεν εχει φανει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 φιλε μου σε ποσες μερες σου επεστρεψε τα χρηματα στο λογαριασμο σου? εγω εκανα παραγγελια 25/09/2013 και ακομα δεν εχει φανει καν. η παραγγελια εγινε ατις 22 και η επιστροφη στις 30 του μηνα,αν δεν βλεπεις τιποτα ακομα ζητα του η τα χρηματα η να σου στειλει αλλο,εξαλλου το ειχε υποσχεθει οτι αν μεχρι τις 4 Οκρωβρη δεν φαινεται στο τρακινγκ θα εστελνε αλλο με ems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ειναι πρωτη φορα που τα δεματα μενουν στην Σιγκαπουρη τοσο πολυ καιρο,συνηθως μετα το information received εκαναν 2 μερες για να φυγουν,τωρα εκλεισε εβδομαδα,εγω απλα περιεργος ειμαι να δω τι εχει στειλει μιας και μου εχει επιστρεψει τα χρηματα με την προυποθεση να του τα επιστρεψω οταν το παραλαβω. Εντάξει, αν δέχθηκε να σου επιστρέψει τα χρήματα μέχρι να παραλάβεις, τί άλλο θες; Αυτό μάλλον δείχνει σκίσιμο να εξυπηρετήσουν και να καθιερωθούν παρά πρόθεση εξαπάτησης...η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αυτούς.... Οι αναστολές μου σιγά-σιγά αίρονται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εντάξει, αν δέχθηκε να σου επιστρέψει τα χρήματα μέχρι να παραλάβεις, τί άλλο θες; Αυτό μάλλον δείχνει σκίσιμο να εξυπηρετήσουν και να καθιερωθούν παρά πρόθεση εξαπάτησης...η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αυτούς.... Οι αναστολές μου σιγά-σιγά αίρονται :) να δω τι στελνει θελω,λογικα οσα την προηγουμενη εβδομαδα εδειξαν οτι ερχονται αρχες της επομενης θα φτασουν,τοτε θα δουμε τι σοι κινητο ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2709 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 η παραγγελια εγινε ατις 22 και η επιστροφη στις 30 του μηνα,αν δεν βλεπεις τιποτα ακομα ζητα του η τα χρηματα η να σου στειλει αλλο,εξαλλου το ειχε υποσχεθει οτι αν μεχρι τις 4 Οκρωβρη δεν φαινεται στο τρακινγκ θα εστελνε αλλο με ems σημερα αυτο εκανα .του ειπα για επιστροφη χρηματων και ειπε σε λιγο θα τα επιστρεψει. μου ειπε για αποστολη με EMS αλλα ακουσα οτι παιζει τελωνειο και φοβηθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 σημερα αυτο εκανα .του ειπα για επιστροφη χρηματων και ειπε σε λιγο θα τα επιστρεψει. μου ειπε για αποστολη με EMS αλλα ακουσα οτι παιζει τελωνειο και φοβηθηκα. με dhl ειναι σιγουρο το τελωνειο,με τα αλλα ειναι θεμα τυχης,παρακολουθησε το να δεις τι θα κανει τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ειναι πρωτη φορα που τα δεματα μενουν στην Σιγκαπουρη τοσο πολυ καιρο,συνηθως μετα το information received εκαναν 2 μερες για να φυγουν,τωρα εκλεισε εβδομαδα,εγω απλα περιεργος ειμαι να δω τι εχει στειλει μιας και μου εχει επιστρεψει τα χρηματα με την προυποθεση να του τα επιστρεψω οταν το παραλαβω. Δηλ. εσενα δεν σου βγαζει Despatched to overseas (Country code: GR) οπως μου βγαζει εμενα στο tracking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δηλ. εσενα δεν σου βγαζει Despatched to overseas (Country code: GR) οπως μου βγαζει εμενα στο tracking? oxi εχει κολησει στο information received Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 η αποστολη με china post air parcel ξερει κανεις τι ειναι και αν εχουμε φοβο για τελωνειο? κανεις??? δεκα χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 oxi εχει κολησει στο information received Εμενα εκανε 6 μερες σε αυτη την κατασταση,δηλ. απο τις 24-9 που εγινε η παραγγελια μετα τεσσερης μερες εμφανιστηκε στην singpost δηλ. στις 28-9 εμεινε δηλ στην κατασταση που ειναι και το δικο σου για 6 μερες (μπορει και λογο της κινεζικης γιορτης)και στις 4-10 μου εβγαλε το Despatched to overseas (Country code: GR)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 κανεις??? δεκα χαρακτηρες κανει μηνα και να ερθει με τσαινα ποστ,δες αν εχουν αλλη επιλογη,το τελωνειο ειναι θεμα τυχης αλλα δεν ειναι συχνο με συστημενα δεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 oxi εχει κολησει στο information received Και εγώ πάντως που έχω παραγγείλει από to2c 28/9 αυτό γράφει!!!! 01-10-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Και εγώ πάντως που έχω παραγγείλει από to2c 28/9 αυτό γράφει!!!! 01-10-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Mαλλον την τελευταια εβδομαδα κολησαν πολλα δεματα εκει,να δουμε ποτε θα ξεκολησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts