Γιάννης Δημοσιεύτηκε November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2008 Απο την περασμενη Δευτερα πουλησα σε μαντρα ενα αυτοκιβητο της κορης μου αλλα ο εμπορος δεν το εχει πουλησει ακομα . Μου εδωσε ενα θεωρημενο απο εφορια δελτιο ποσοτικης παραλαβης.Το αυτοκινητο εξακολουθει ασφαλισμενο στην κορη μου γιατι απο οτι μου λεει ο ασφαλιστης αν διακοψουμε την ασφαλεια χωρις να ασφαλιστει αλλου το αυτοκινητο , αν συμβει κατι σχετικο με το αυτοκινητο , η κορη μου ειναι αστικα υπολογη. Δεν υπαρχει αραγε ασφαλης τροπος να μην υπαρχει ακομα η ασφαλεια στο ονομα της κορης μου μεχρι να πουληθει το αμαξι ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Γιαννη, οντως απο την στιγμη που δεν εγινε μεταβιβαση το αυτοκινητο ανηκει τυπικα στη κορη σου (η ασφαλεια ουτως η αλλος δεν μεταβιβαζεται) . Το μονο που μπορεις να κανεις αν διακοψεις την ασφαλεια ειναι να απαιτησεις απο το μαντρα να σου κανει μια δηλωση του 1599 (105) οτι απο την στιγμη που πηρε το αυτοκινητο και του εκανες δηλωση ωστε να μπορεσει να το μεταβιβασει ευθυνεται αυτος αποκλλειστικα και μονο για οτιδηποτε συμβει... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Γιαννη, οντως απο την στιγμη που δεν εγινε μεταβιβαση το αυτοκινητο ανηκει τυπικα στη κορη σου (η ασφαλεια ουτως η αλλος δεν μεταβιβαζεται) . Το μονο που μπορεις να κανεις αν διακοψεις την ασφαλεια ειναι να απαιτησεις απο το μαντρα να σου κανει μια δηλωση του 1599 (105) οτι απο την στιγμη που πηρε το αυτοκινητο και του εκανες δηλωση ωστε να μπορεσει να το μεταβιβασει ευθυνεται αυτος αποκλλειστικα και μονο για οτιδηποτε συμβει... Ευχαριστω.Θα ειμαι καλυμμενος ετσι 100 % ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Πιστευω πως ναι, ε δεν θα το κανει και βολτες!!!! :D:D;);) προσπαθησε τουλαχιστον αυτο να το εξασφαλισεις... τουλαχιστον μονο test drive σε πιθανους αγοραστες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ευχαριστω.Θα ειμαι καλυμμενος ετσι 100 % ?? Το αυτοκίνητο δεν έπρεπε να το αφήσεις στον μαντρά εκτός αν το είχε μεταβιβάσει στην εταιρεία του. Θα έπρεπε να το κρατήσεις μέχρι να βρεθεί ο πελάτης, να γίνει ή μεταβίβαση και να πάρει ο μαντράς τα ποσοστά του και εσύ το ποσόν που ζητάς. Η κόρη σου θα είναι πάλι αστικά υπόλογη αν ο πιτσιρικάς του μαγαζιού το οδηγήσει και προκαλέσει ατύχημα εφόσον με ή χωρίς ασφάλεια φαίνεται ότι είναι στην ιδιοκτησία της. Δεν είσαι καθόλου καλυμμένος.Εχουν δεί πολλά τα μάτια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Το αυτοκίνητο δεν έπρεπε να το αφήσεις στον μαντρά εκτός αν το είχε μεταβιβάσει στην εταιρεία του. Θα έπρεπε να το κρατήσεις μέχρι να βρεθεί ο πελάτης, να γίνει ή μεταβίβαση και να πάρει ο μαντράς τα ποσοστά του και εσύ το ποσόν που ζητάς. Η κόρη σου θα είναι πάλι αστικά υπόλογη αν ο πιτσιρικάς του μαγαζιού το οδηγήσει και προκαλέσει ατύχημα εφόσον με ή χωρίς ασφάλεια φαίνεται ότι είναι στην ιδιοκτησία της. Δεν είσαι καθόλου καλυμμένος.Εχουν δεί πολλά τα μάτια μου! Ετσι ομως δεν θα ειχα παρει τα λεφτα μου που τωρα τα εχω παρει.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ετσι ομως δεν θα ειχα παρει τα λεφτα μου που τωρα τα εχω παρει.... Στο ποινικό κομμάτι δεν είσαι καλυμμένος εφόσον παραμένεις ο νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος βάσει των επίσημων εγγράφων. Η άδεια ΔΕΝ είναι στο όνομά του. Τα λεφτά είναι ισχυρισμός αλλά επισήμως δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι. Μπορεί να πεί ότι σου τα δάνεισε. Τυπικά "δεν έχει πάρει κάτι απο εσένα" το όχημα είναι δικό σου. Αν μάλιστα πέσει στα χέρια κάποιου που δεν έχει δίπλωμα θα μπλέξεις άσχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Απο την περασμενη Δευτερα πουλησα σε μαντρα ενα αυτοκιβητο της κορης μου αλλα ο εμπορος δεν το εχει πουλησει ακομα . Μου εδωσε ενα θεωρημενο απο εφορια δελτιο ποσοτικης παραλαβης.Το αυτοκινητο εξακολουθει ασφαλισμενο στην κορη μου γιατι απο οτι μου λεει ο ασφαλιστης αν διακοψουμε την ασφαλεια χωρις να ασφαλιστει αλλου το αυτοκινητο , αν συμβει κατι σχετικο με το αυτοκινητο , η κορη μου ειναι αστικα υπολογη. Δεν υπαρχει αραγε ασφαλης τροπος να μην υπαρχει ακομα η ασφαλεια στο ονομα της κορης μου μεχρι να πουληθει το αμαξι ??? Ευχαριστω. Μέχρι να πουληθεί το αμάξι, αφήνεις την ασφάλιση όπως είναι. Μόλις συμβεί αυτό, μίλα με την ασφαλιστική εταιρεία σου, πες τους ότι πουλήθηκε το αμάξι και ζήτα να διακοπεί η ασφάλισή του. Μόλις συμβεί αυτό, είναι υποχρεωμένοι κιόλας να σου επιστρέψουν και τα ασφάλιστρα που αναλογούν έως την λήξη της ασφάλισης. Συμβουλή: μην ψάχνεις τρόπους να διακοπεί η ασφάλιση χωρίς να έχει πουληθεί το αμάξι και χωρίς να έχεις χαρτί στα χέρια σου που να αποδεικνύει ΠΟΤΕ έγινε η πώληση. Υ.Γ. Φίλε Γιάννη, όποια δήλωση και να πάρεις από τον μαντρά που να λέει ότι το αμάξι είναι στο μαγαζί του ή οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. Συνεπώς μην παίζεις με τέτοια πράγματα και, το κυριότερο, ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ OTOY ΠΩΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΔΕΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Μέχρι να πουληθεί το αμάξι, αφήνεις την ασφάλιση όπως είναι. Μόλις συμβεί αυτό, μίλα με την ασφαλιστική εταιρεία σου, πες τους ότι πουλήθηκε το αμάξι και ζήτα να διακοπεί η ασφάλισή του. Μόλις συμβεί αυτό, είναι υποχρεωμένοι κιόλας να σου επιστρέψουν και τα ασφάλιστρα που αναλογούν έως την λήξη της ασφάλισης. Συμβουλή: μην ψάχνεις τρόπους να διακοπεί η ασφάλιση χωρίς να έχει πουληθεί το αμάξι και χωρίς να έχεις χαρτί στα χέρια σου που να αποδεικνύει ΠΟΤΕ έγινε η πώληση. Ευχαριστω.Αυτα μου λεει και ο ασφαλιστης μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ευχαριστω.Αυτα μου λεει και ο ασφαλιστης μου. Ο συνάδελφος ορθώς σε συμβούλεψε και να διαβάσεις και το Υ.Γ. που σου έγραψα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Τι λετε ρε παιδια σε ολες τις ανταλλαγες που διαλλαλουν οι αντιπροσωπιες και οχι μονο παιρνεται χαρτι μεταβιβασης αμεσα????? αυτο δεν συμφαιρει κανεναν. Το μονο που κανουν ειναι να παιρνουν μια βεβειαωση για να μπορουν να το μεταβιβασουν οταν και οποτε μπορεσουν...απο εκει και περα ο μονος τροπος για να εξασφαλιστεις ειναι η βεβαιωση που δινουν (οχι ολοι) οτι απο την στιγμη αυτη και επειτα ειναι οι απολυτα υπευθυνοι για οτιδηποτε συμβει... Τωρα βεβαια ειναι να μη κατσει η στραβη... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ο συνάδελφος ορθώς σε συμβούλεψε και να διαβάσεις και το Υ.Γ. που σου έγραψα. :) Ευχαριστω.Καλυτερα να χασω 100-200 ευρω παρα....Μετα τον Φεβρουαριο που ληγει η ασφαλιση θα εχω προβλημα αν παρ ελπιδα δεν εχει πουληθει απο τον μαντρα ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Τι λετε ρε παιδια σε ολες τις ανταλλαγες που διαλλαλουν οι αντιπροσωπιες και οχι μονο παιρνεται χαρτι μεταβιβασης αμεσα????? αυτο δεν συμφαιρει κανεναν. Το μονο που κανουν ειναι να παιρνουν μια βεβειαωση για να μπορουν να το μεταβιβασουν οταν και οποτε μπορεσουν...απο εκει και περα ο μονος τροπος για να εξασφαλιστεις ειναι η βεβαιωση που δινουν (οχι ολοι) οτι απο την στιγμη αυτη και επειτα ειναι οι απολυτα υπευθυνοι για οτιδηποτε συμβει... Τωρα βεβαια ειναι να μη κατσει η στραβη... Επειδή το διαλαλούν οι αντιπροσωπείες, δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμο ή ότι αν κάτσει η στραβή όπως λες θα πληρώσουν αυτές τα σπασμένα. Οι αντιπροσωπείες κάνουν αυτό που τους συμφέρει, όχι αυτό που συμφέρει τον πελάτη. Τα ίδια ισχύουν και όταν μια αντιπροσωπεία σε υποχρεώνει να ασφαλίσεις το αμάξι σου εκεί που θα σου πει αυτή. Αν και δεν το κάνουν όλες, να ξέρετε ότι όσες το κάνουν ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΝΟΜΙΜΟ είναι να ασφαλίζεις το αμάξι σου όπου επιθυμείς εσύ, απλά εάν το αγοράζεις με κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα είσαι υποχρεωμένος να βάλεις τις καλύψεις που θέλει η Τράπεζα (συνήθως κλοπή και τρομοκρατικές ενέργειες). Ευχαριστω.Καλυτερα να χασω 100-200 ευρω παρα....Μετα τον Φεβρουαριο που ληγει η ασφαλιση θα εχω προβλημα αν παρ ελπιδα δεν εχει πουληθει απο τον μαντρα ??? Θα πρέπει να συνεχίσεις την ασφάλιση. Για να μην μπερδεύεσαι, για όσο καιρό η άδεια είναι στο όνομα της κόρης σου και για όσο καιρό δεν έχεις χαρτί στα χέρια σου που να αποδεικνύει ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, εσύ θα το έχεις ασφαλισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Φίλε Γιάννη δεν είναι το πρόβλημα τα 200 ευρώ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ?? Η ασφάλεια θα είναι το λιγότερο που θα έχεις να σκεφτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ευχαριστω παιδια.Ελπιζω να μην μου "κατσει" . Εχω καλες συστασεις γαι τον εμπορο. Απο τα 11000 που πηρε το μαξι μου εδωσε εμενα τα 5 και στον εμπορο που εχω παραγγειλει το καινουγιο τα 6000 . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Συγγνώμη για να καταλάβω κάτι,γιατί να μην μπορεί να αγοράσει ο μαντράς το αυτοκίνητο ως ανασφάλιστο και μετά όποιος το αγοράσει να πάει να το ασφαλίσει;Γιατί δηλαδή ντε και καλά πρέπει το αυτοκίνητο να είναι ασφαλισμένο για όσο καιρό βρίσκεται στη μάντρα;Τα καινούργια που είναι στις αντιπροσωπείες και στις αποθήκες πριν πουληθούν είναι ασφαλισμένα; Και πως ο Γιάννης και ο κάθε Γιάννης να είναι υπεύθυνος/υπόλογος για κάτι που δεν έχει στα χέρια του δεν του ανήκει και δεν το οδηγεί;Είναι λογική αυτή; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Συγγνώμη για να καταλάβω κάτι,γιατί να μην μπορεί να αγοράσει ο μαντράς το αυτοκίνητο ως ανασφάλιστο και μετά όποιος το αγοράσει να πάει να το ασφαλίσει;Γιατί δηλαδή ντε και καλά πρέπει το αυτοκίνητο να είναι ασφαλισμένο για όσο καιρό βρίσκεται στη μάντρα;Τα καινούργια που είναι στις αντιπροσωπείες και στις αποθήκες πριν πουληθούν είναι ασφαλισμένα; Και πως ο Γιάννης και ο κάθε Γιάννης να είναι υπεύθυνος/υπόλογος για κάτι που δεν έχει στα χέρια του δεν του ανήκει και δεν το οδηγεί;Είναι λογική αυτή; :confused: Για να το μεταβιβασει στο ονομα του θελει εξοδα. Για 1600 κυβικα ειναι 165 ευρω . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Για να το μεταβιβασει στο ονομα του θελει εξοδα. Για 1600 κυβικα ειναι 165 ευρω . + του οτι αν το κρατησει κανενα εξαμηνο θα φαινεται οτι ειναι απο "τριτο χερι" γιατι ποιος λεει στο αγοραστη οτι δεν το ειχε το αυτοκινητο ο μαντρας και το εκανε βολτες;););) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 + του οτι αν το κρατησει κανενα εξαμηνο θα φαινεται οτι ειναι απο "τριτο χερι" γιατι ποιος λεει στο αγοραστη οτι δεν το ειχε το αυτοκινητο ο μαντρας και το εκανε βολτες;););) Αυτό πες στο στον Γιάννη που για κανένα εξάμηνο θα είναι με τον φόβο μην προκαλέσει κανά ατύχημα ο μαντράς όταν θα κάνει τις βόλτες του (που θα τις κάνει δηλαδή είναι δεδομένο αυτό). Δεν υπάρχει λογική για μένα σε αυτό το πράγμα,δεν θα δεχόμουν με τίποτα να αφήσω ένα αυτοκίνητο σε κάποιον ξένο και να είμαι εγώ υπόλογος για ότι συμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αυτό πες στο στον Γιάννη που για κανένα εξάμηνο θα είναι με τον φόβο μην προκαλέσει κανά ατύχημα ο μαντράς όταν θα κάνει τις βόλτες του (που θα τις κάνει δηλαδή είναι δεδομένο αυτό). Δεν υπάρχει λογική για μένα σε αυτό το πράγμα,δεν θα δεχόμουν με τίποτα να αφήσω ένα αυτοκίνητο σε κάποιον ξένο και να είμαι εγώ υπόλογος για ότι συμβεί. συμφωνω 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Στην ασφαλιστικη δεν γινεται να πεις οτι πλεον το αυτοκινητο θα οδηγειται απο αλλο ατομο και οχι απο αυτο που ειναι γραμμενη η ασφαλεια?????Να δηλωθει δηλαδη οτι το αυτοκινητο το οδηγει ο ταδε και σε σε περιπτωση που γινει κατι να ευθυνεται αυτος.Οπως με τα επαγγελματικα δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Εάν ο Γιάννης δεχόταν να γίνει η μεταβίβαση πληρώνοντας και τα σχετικά έξοδα, τότε προφανώς αυτομάτως θα μπορούσε να διακόψει και την ασφάλιση, αφού φυσικά προηγουμένως θα είχε και το σχετικό χαρτί στα χέρια του. Από κει και πέρα, η ευθύνη ανήκει στον μαντρά. Από την στιγμή όμως που ο Γιάννης επιλέγει να μην πληρώσει τα έξοδα, τότε το αμάξι μένει στο όνομα της κόρης του, επομένως η ασφάλιση μένει ως έχει. Όλα είναι θέμα του τι επιλέγει ο πελάτης. Στην ασφαλιστικη δεν γινεται να πεις οτι πλεον το αυτοκινητο θα οδηγειται απο αλλο ατομο και οχι απο αυτο που ειναι γραμμενη η ασφαλεια?????Να δηλωθει δηλαδη οτι το αυτοκινητο το οδηγει ο ταδε και σε σε περιπτωση που γινει κατι να ευθυνεται αυτος.Οπως με τα επαγγελματικα δηλαδη. Όποιος και να οδηγεί το αμάξι, εφόσον η άδεια είναι στο όνομα ενός οδηγού, τότε και η ασφάλιση είναι επίσης στο όνομά του. Δεν έχει σημασία ποιος το οδηγάει, σημασία έχει εάν ο νόμιμος κάτοχος του αυτοκινήτου το έχει ασφαλισμένο ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Εδω τωρα τιθεται και το ερωτημα Πληρωνεις 165 Ε για μεταβιβαση στο μαντρα?? η πληρωνεις την ασφαλεια για ενα χρονικο διαστημα ακομη στο οποιο ομως μπορει να το εχει δωσει το αυτοκινητο αλλα μπορει και οχι... Τελικα φιλε Γιαννη μαλλον απο την πλευρα σου συμφαιρει 100% η μεταβιβαση για να κοιμασαι ησυχος:D:D:D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Όποιος και να οδηγεί το αμάξι, εφόσον η άδεια είναι στο όνομα ενός οδηγού, τότε και η ασφάλιση είναι επίσης στο όνομά του. Δεν έχει σημασία ποιος το οδηγάει, σημασία έχει εάν ο νόμιμος κάτοχος του αυτοκινήτου το έχει ασφαλισμένο ή όχι. Το ξερω αυτο.Αλλο θελω να πω.Αν ο μαντρας προκαλεσει καποιο ατυχημα,εξαφανιστει και υπαρχουν μαρτυρες που ειδαν το αυτοκινητο η ευθυνη θα παει στον Γιαννη(συγκεκριμενα στην κορη του).Δεν μπορει να δηλωθει οτι την ευθυνη για οτιδηποτε και να γινει την εχει ο μαντρας???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Το ξερω αυτο.Αλλο θελω να πω.Αν ο μαντρας προκαλεσει καποιο ατυχημα,εξαφανιστει και υπαρχουν μαρτυρες που ειδαν το αυτοκινητο η ευθυνη θα παει στον Γιαννη(συγκεκριμενα στην κορη του).Δεν μπορει να δηλωθει οτι την ευθυνη για οτιδηποτε και να γινει την εχει ο μαντρας???? Φυσικά και δεν μπορεί να δηλωθεί καθώς ο Νόμος ορίζει ότι αστικά υπεύθυνος κατά πρώτο λόγο είναι αυτός στου οποίου το όνομα είναι η ασφάλιση. Δεν έχει σημασία τι δηλώνει ο καθένας, αλλά τι φαίνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts