giouli81 Δημοσιεύτηκε November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2008 :blink:Καλησπερα... εχετε να προτεινετε καποιο αποτελεσματικο προγραμμα για TROJANS? οχι antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Eγω θα σου προτεινα καλυτερα ενα καλο antivirus προγραμμα (Norton, nod32, karpersky κ.α.)...καλυτερη ασφαλεια..αυτα τα διαφορα προγραματα για τα trojans δεν τα εμπιστευομαι και τοσο..παντως δες το trojan remover: http://www.download.com/Trojan-Remover/3000-8022_4-10038982.html Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Eγω θα σου προτεινα καλυτερα ενα καλο antivirus προγραμμα (Norton, nod32, karpersky κ.α.)...καλυτερη ασφαλεια..αυτα τα διαφορα προγραματα για τα trojans δεν τα εμπιστευομαι και τοσο..παντως δες το trojan remover: http://www.download.com/Trojan-Remover/3000-8022_4-10038982.html το εχω αλλα δε με ικανοποιησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? κατέβασα ένα τρέιλερ γύρω στα 48mb,το θέμα είναι οτι δεν ανοίγει(κολλαει),δεν σβήνεται(κολλάει),δεν αντιγράφεται(κολλαει),ούτε rename ,ουτε cut ,ούτε τίποτα.Δεν φαίνεται να μου δημιουργεί αλλο πρόβλημα αλλα δεν μπορω και να το διαχειριστώ.Ειναι ιός?είναι trojan? ή καμια σχέση??? πως μπορώ να το σβήσω? στο μεταξυ και με νορτον και με bitdefender δεν βρίσκει ιο. any help??:O Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? κατέβασα ένα τρέιλερ γύρω στα 48mb,το θέμα είναι οτι δεν ανοίγει(κολλαει),δεν σβήνεται(κολλάει),δεν αντιγράφεται(κολλαει),ούτε rename ,ουτε cut ,ούτε τίποτα.Δεν φαίνεται να μου δημιουργεί αλλο πρόβλημα αλλα δεν μπορω και να το διαχειριστώ.Ειναι ιός?είναι trojan? ή καμια σχέση??? πως μπορώ να το σβήσω? στο μεταξυ και με νορτον και με bitdefender δεν βρίσκει ιο. any help??:O Κάνε restart στον υπολογιστή σου,διέγραψε το αρχείο και μετά διέγραψε το και από τον ''Κάδο Ανακύκλωσης''.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 xexe σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά γράφω παραπάνω οτι το αρχειο δεν διαγράφεται αφου κολλάει στην διαγραφή,στην αντιγραφή,στην μετονομασια και σε όλες τις εντολες... :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts