johnthegreek Δημοσιεύτηκε November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2008 Όπως γράφω στο θέμα ''Πρόβλημα μετά απο εγκατάσταση theme'' είχα δημιουργήσει 2 partitions αλλά μετά έκανα repair και το διόρθωσα το πρόβλημα και έβγαλα τον 2ο σκληρό δίσκο απο το ''My Computer'' αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.Όταν αγόρασα τον υπολογιστή μου η μνήμη του στο σκληρό δίσκο ήταν 350GB.Όταν όμως έκανα το partition ο σκληρός δίσκος ''C:'' έγινε 97,6 GB και ο σκληρός δίσκος ''D:'' έγινε 130GB.Όταν όμως διάγραψα το δεύτερο σκληρό (D:) ο πρώτος που χρησιμοποιώ έμεινε ακόμα 97,6GB.Πως μπορώ να μεταφέρω τα 130GB του δεύτερου σκληρού στον C: για να έχω 227GB??:worry:Τα υπόλοιπα 127MB δεν με νοιάζει που είναι απλώς θέλω περισσότερο χώρο στο σκληρό δίσκο μου.:) Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.:cry: Σε περίπτωση που υπάρχει ίδιο θέμα παρακαλώ δώστε μου το link και διαγράψτε αυτό το θέμα. Σας ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Διαγράφοντας το δεύτερο διαμέρισμα του δίσκου απλά αποδέσμευσες το χώρο που είχε δεσμευτεί για αυτό. Το πρώτο διαμέρισμα(μιας και δεν έχεις δύο σκληρούς δίσκους αλλά έναν χωρισμένο σε 2 διαμερίσματα) δεν επηρεάζεται από οτιδήποτε κάνεις στο άλλο. Γιαυτό και δεν άλλαξε η χωρητικότητά του. Για να μεγαλώσεις τώρα το χώρο του πρώτου διαμερίσματος, θα πρέπει να έχεις αρχικά διαθέσιμο χώρο(αυτός δημιουργήθηκε ήδη με τη διαγραφή του διαμερίσματος D). Έπειτα χρειάζεσαι το κατάλληλο πρόγραμμα για την αλλαγή μεγέθους του διαμερίσματος C. Αυτά τα προγράμματα λέγονται partition resizers. Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις ένα, το οποίο είναι δωρεαν: http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Partition-Resizer.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Φίλε Zaxus δυστιχώς το πρόγραμμα που μου έδωσες δεν μου έκανε τίποτα.Έκανα extract ένα πρόγραμμα που υπήρχε μέσα στο φάκελο απο το πρόγραμμα αλλά μου έβγαλε μια μαύρη οθόνη και φοβήθηκα μήπως πάθει κάτι γι'αυτό και πάτησα Esc.Αν μπορείς δώσε μου κάποιο άλλο πρόγραμμα ή ''ανέβασε'' σε φωτογραφίες τα βήματα που πρέπει να κάνω με το πρόγραμμα που μου έχεις δώσει ώστε να μεγαλώσει η μνήμη του σκληρού δίσκου C: Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Αυτό είναι δωρεάν και γιαυτό στο πρότεινα. Ψάξε για το acronis director suite ή το partition magic, τα οποία λειτουργούν σε γραφικό περιβάλλον. Δεν είναι δωρεάν αλλά έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις οι οποίες λειτουργούν κανονικά για περιορισμένο χρονικό διάστημα όμως. Πάντως κάνουν για αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Έβαλα το Partition Magic 8.0 Demo αλλά δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω για να αυξήσω τη μνήμη.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts